|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Chieftech 350W ili nesto drugo?
kupujem frendovoj sestricni komp i dvoumim se koje napajanje da metnem unutra... Znam da bi Fortron 350W dobro sluzio ali mislim da ima premalo prikljucaka (samo 1 sata..)... gledao sam ovog chiftecha od 450W u linksu i dode 350kn no zanima me jeli to napajanje tiho... ili ima nesto bolje za tu cijenu do 350kn?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Chieftec 450W nije extra tih.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Uzmi COOLERMASTER 430W iz Linksa za 400 kn sad je malo snizen
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#6 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
A taj adapter će i ovako dobiti s matičnom pločom ako je imalo bolje opremljena ploča ![]() A i mislim si čime se ženska bavi da će joj trebati drugi SATA disk? Rekao bih da ipak većina korisnika koristi samo jedan HDD tijekom cijelog životnoga vijeka konfiguracije. A ako i dalje nisi uvjeren da ti je jedan SATA power connector dovoljan, i moja preporuka ide za CM 430W u LINKS-u, uzeo sam ga pred tjedan dana i jako sam zadovoljan, pogotovo tišinom.
![]() |
#7 | ||
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
I ja mislim da je Coolermaster dobar izbor...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|