|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Microsoft ponovo šalje mailove
Iako je fora već stara i većina ljudi zna za to, ekipa koja je u 11. mjesecu sa svojim mailom od "microsofta" koji nudi zakrpu za sve rupe u svim windowsima uspjela zaraziti nemali broj računala, se odlučila provjeriti koliko su ljudi lakovjerni i zaboravljivi tak da su opet poslali mail s potpisom microsofta i koji uz sebe ima attachment sa "zakrpom" za sve verzije windowsa od 95-2003. Za sve one koji sjede na ušima ili još vjeruju da microsoft šalje zakrpe mailom uputa: pošiljatelj , microsoft, Microsoft corportaion Customer Assistance ili Microsoft security bulletin, primatelj ili Comercial customer ili Microsoft Corportaion Customer SadržajNew nwetwork update, Use this paht imeddiatley Ukoliko je pošiljatelj Microsoft corportaion customer assistance ili Microsft corportaion, mail izgleda službeno s logom microsofta. Ukoliko je pošilajtelj Microsoft, mail je sadržaja Dear friend , use this Internet Explorer patch now! There are dangerous virus in the Internet now! More than 500.000 already infected! Već ovakav izgled maila bi vas trebao natjerat da se zamislite! Mail ima Attachment u kojem se krije virus:W32.Swen.A@mm ili W32.Dumaru@mm virus. Ono što trebate učiniti je: NE OTVARATI ATTACHMENT!!!!!! attachment je virus, stoga kad se dobije taj mail sam ga zbrišite i mirna bosna. BTW. Za ubuduće Microsoft je ukinuo podršku za Windowse 95, 98, 2000 i Me, i microsoft ne šalje zakrpe mailom već ih stavlja na raspolaganje na svom siteu WIndows update. Dakle nemojte ( ponovo) nasjesti na staru foru!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
jednom sam dobil takav mail (naravno nisam ga otvorio)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |