|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Antec Neo 430 He i Intel 965 matična
Ukratko.... Slažem jednu konfiguraciju sa Intel 965 pločom, 641 P4 procom. Stavio sam napajanje Antec Neo 430 He (koje je pouzdano radilo i hranilo Asusicu 939 par mjeseci) i sav sretan htio upaliti (prekidač na napajanju), kad ništa.... ploča ima struje i stalno izbacije napajanje tako da venilator na procesoru vrti u random.... Bio sam uvjeren da je nešto od novih komponenti crklo. Testiranjem se uspostavilo da su ploča i procesor kao i memorija sasvim u redu kad se to nahrani s jednim običnim vulgaris napajanjem. Zaključak, Antec je otišo u prijevremenu mirovinu. Ne pitajte zašto, al imam još jedno novo napajanje Antec Neo 430 koje sam odmotao iz celofana "ganc novo" i stavio sam njega jer sam mislio da je prvo napajanje crklo... kad ni isti novi Antec ne hrani istu konfiguraciju i potpuno isti simptomi.... E sad ja pitam zakaj se ne vole Antec Neo 430 HE i Intelova ploča?
![]() |
#2 |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005
|
Joj, NeoHE je u ranijim vezijama imao problema sa kompatiiblnosti s nekim maticnima. Ja ga imam doma i meni je na tri matične (2XAsus i 1XIntel radio super). Pogledaj više na http://www.silentpcreview.com/article273-page5.html#ps2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jednostavno na nekim pločama NeoHE ne radi dobro jer im daje premali inicijani napon pa se ploča ne želi bootat. Dakle nije ništa crklo nego je jednostavno problem u kompatibilnosti
![]() |
#4 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
ufffff..... tek sad ovo vidim! ![]() nebude li htio DS4 P35 napajat ne znam šta ću.... ali nešto ću kroz prozor ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|