|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Creative Audigy SE ili X-fi
Naso sam u diskontu 24 Creative SB X-Fi Xtreme audio bulk za 298kn. Sada imam integriranu na ploci ac97 i definitivno mi treba sto jaca zvucna jer imam AKG K55 slusalice koje traze snagu od zvucne i genius 5.1 popularne na ovome forumu ![]() Kada vec pisem koju usb zvucnu za lap i dali je se isplati kupovati. Ako kupujem usb onda nebi kupovo ovu PCI posto bi se saltala sa lapa na komp. Na lapu je isto tako ac97 i tamo mi treba zvucna za igrice i muziku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Niti jedna, Audigy 4 uzmi... I da, ovisi koje zvučnike imaš, možda ti se ne isplati niti jedna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Kupio sam SE i ne radi mi 5.1 preko njih, radi mi samo jedan izlaz normalan audio. Dali je tko imo slicinih problema jer sam vec napravio zamjenu kartice i niti ova druga ne radi. pomagajte. Ploca je nforce3 pa se nadam da mi se ne kolje sa njom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma jesam, sve zivo sam probo. NA slusalicama i na 2.1 radi dobro. Uglavnom kada prebacim na 5.1, 6.1, 7.1 ne promjeni mi izlaze uopce i nemam nikakvoga zvuka na drugim izlazima nego zelenome standardnome, tako da mi ne radi niti woofer niti centralni a niti pravilno visoki tonovi nego samo srednji. Sta bi jos moglo biti. Probo sam cak i mjenjati pci port. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Jesam, probo sam i drivere sa cd-a i sa weba. Dobio sam drugu zvucnu kada su mi dali tako da sam relativno eliminiro da je i ova neispravna jedino ako nemam takav peh. Ta kvacica mi je upaljena, cak sam i gledo dali se mjenjau postavke u control panelu pod zvuk pa sam i tamo bas sam mjenjo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Uspio sam nesto iskombinirati i to samo sa driverima sa cd-a koji su za Audigy a ne Audigy SE. Jedino kako sam upio natrjerati da zvucna pocne bacati tonove i na druge izlaze osim glavnoga potrebno je ukljuciti CMOSS 3D da napravi surround zvuka i prebaci na ostle izlaze zvuk. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Znam ali sta da drugo radim kada nece drukcije raditi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Baš sam to htio pitati...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
CMSS-3D prebacuje stereo signal na sve zvučnike u ovom slučaju 6 komada, treba se probat neki film, ili neka igra i stavit na surround i vidjet dal to radi. Ja ću baš probat kad dođem doma dal ima 5.1 u winampu, bez CMSS-3Da. Inače slušam sa Pro Logicom II svu mjuzu..
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
sta je sad to? Ja na reciveru imam pro logic, pro logic II i ostalu kompaniju, al nimalo mi se ne svidja kad obicni stereo zvuk pretvara u takav signal. Ako se radi o glazbi, kod filmova je drukcije. Cak sam u dnevnoj da kucnom kinu stavio za glazbu 2.1 kanal jer mi i s tim malim prdezima bolje zvuci tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja imam X-Fi Fatal1ty i imam malo iskustva s tim. Puno mi je ljepši zvuk kad glezbu slušam sa tim CMSS3D na 5.1 zvučnicima... Imam dvije opcije za odabrat: Stereo Xpand i Stereo Surround... na Stereo Xpand mi je zvuk bzvz, ali na Stereo Suroound je puno bolji, zvuči oštrije i bas je izraženiji... zvuk je baš ugodan za slušat... još da imam bolje zvučnike... filmove sa 5.1 zvukom je puno bolje gledat bez toga... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|