|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Koju zvucnu
koju zvucnu karticu cijenom do 500kn.........molim vas da mi brze odgovorite jer trenutna creative sound blaster live! 5.1 mi je stvarno vec dopizdila kao i njeni driveri koje mozda trebam 5 puta na mjesec reinstalirat da bi radilo dobro Zadnje izmijenjeno od: xPsycho. 26.05.2007. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
audigy 4 kratko i jasno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
|
deznam dali da uopce kupujem 5.1 jer imam dosta malu sobu tako da je stvarno nepotrebno 5.1 ....neke 2.1 npr .. logitech z2300 (sta mislite o njima) nisam ja neki audiomanjak koji trazi savrsenstvo od zvuka......samo da je dosta glasno da mogu nervirat susjede |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Nećeš pogrješiti sa Z-2300. Ima snage da ti poljulja prozore i dobru kvalitetu zvuka. Mislim da će biti taman za tebe ![]()
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Da se uvalim u temu. Takodjer razmisljam o kupnju zvucne kartice, cjenovni rang do nekih 400njak kuna max. Audigy 4 je jedina i najbolja solucija ili? Ono za sto zelim bolju zvucnu kojom bih zamijenio postojecu integralku je: igranje CoD2 na sluske, mp3ce na komponente, snimanje gitare/bas gitare preko mixera, a sa ciljem da otklonim shumove koje lovi integralka. Ako mogu proci i povoljnije od toga, a da dobijem bolje performanse, slobodno recite. ![]()
![]() |
#10 | |
Devil
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
***i ga ....drage volje bi mu ju prodao........ali moram najprije naci sve djeleve .......jer kad sam ju bacio u zid razletjela se u tri coska materine ![]() mislim da bi ti bila ok i CREATIVE LABS SB Audigy SE dođe oko 200kn ....... a zvuk je puno bolji od intergralke ATHA & COD2 = NJUBARA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Devil
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Moja preporuka je X-Fi Audio, ja ju imam, 300kn u ADM-u i zvucna je predobra. Igrat COD2 sa EAX3 je prebrutalno, dok sam imo 2.1 slušalice uključiš virtual surround i gotovo da nema razlike između 5.1 slušalica i tih 2.1 koje sam imao prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
evo ja namjeravam takoder kupiti zvucnu jer mi vec usi otpadaju od ove integralne koja mi je koma... vidim da je ocito audigy4 favovrit ali nekako mi je puno dati 400kn za nju... jeli audigy SE puno zaostaje za njom? Najvise mi je potrebna kvalitetna zvuka na mp3-cama i u igrama (ustvari od igara igram ugl. Warcraft 3), a ne toliko snaga odnosno glasnoca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
neznam ali ja sam mozda svakih 2 ili 3 tjedna trebao raditi reinstal ..... ili se po***alo da je davalo samo 2.1 izlaz a treba mi 5.1 ili zvuk uopce nije radio pri startu windowsa je javljalo knstantno neku grsku u vezi drivera..... a evo sad s Audigy SE nemam tih problema zvucna radi ***eno iako imam u planu uzeti Audigy 4 samo kad nabavim bolje zvucnike... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
a koja ima bolji zvuk? Live ili Audigy SE?? Sto uopce znaci ovaj SE? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||