|
![]() |
#151 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
judini sinovi jeste se prodali tcomu opet? hranite zvijer vašim novcem..cccc haha bilo bi zakon da ima negdje da sada u pravila korištenja stave (promjena paketa produžuje/obnavlja ugovor za godinu dana) i vrate vam flat na staru cijenu ![]() buhaha to bi bilo zlo ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Kaj ako mi ne promjene u sljedećih par dana da ih počnem tlačit/zvat? Imam mail potvrde, ali na korisničkim stranicama još uvijek piše 5GB ![]() |
|
![]() |
![]() |
#155 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
#159 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam rekao sto ja imam za iznos od 220kn. ^^ A i da imam 1mbit, nebih se zalio, nije puno novaca, a imam 24/7 uslugu. Manje whineanja, ako imate prilike - prebacite se drugome, svi su isti. Hvalili ste Optimu svi u pocetku, pa ste se povukli. Dizali AMIS-a do neba, pa na kraju i oni koji imaju mogucnost prijeci kod njih, ne prelaze, ostali su na T-Comu. To decki jako dobro znaju i fino koriste. No kako rekoh, meni je ok. Nebitno je zasto i kako 3mbita, ali eto.
#160 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma to je penzionerski popust ![]() Ja mislim da bi bio pravi potez t-coma povećanje 5 gb paketa na 10. No dobro, kad se zaposlim dolazi flat 100%
#161 | |
Moderator
|
Citiraj:
Definitivno, 5gb je premalo. Evo ja sam bio na 5GB, i obicno bih premasio 1-3 paketa, sa time da sam se dosta pazio. Na netu sam samo od 20-24h, Skype i MSN uvijek upaljeni, online CoD2 i malo surf/slike/tu_i_tamo koji progy i to je sve. A sto bi tek bilo da gledam youtube, DL-am koji film - ma kaki, 5GB nije za to. Tako da, to bi im bip pravi potez. Ali sto su jedni "obicni" korisnici i njihove zelje. ![]()
![]() |
#162 |
Orthodox file manager
|
|
![]() |
![]() |
#164 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni su se javili i rekli da je došlo dosta zahtjeva ( ![]() I da nema veze kad ste se prijhavili, da je bitno samo da je to bilo prije 31.5. u 23:59 h, pa makar i u 23:58 ![]() Nemojte strepit bezveze ![]()
#166 |
lep
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja ih isto zvao i rekao mi tip da kod njih piše da sam prebačen na flat, no da će još provjeriti, jer možda nisu stigli uknjižiti (?), pa će mi javiti. Javili se nisu, no prebacili jesu, jer sad na korisničkim stranicama piše flat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Makar ne volim t-com uopće na njih uopće nemam pritužbi (osim cijene ali koja god da je prevelika je), čak se u zadnje vrijeme ping u CODu smanjio (sa 48 na 43) veza ne puca, kuc-kuc.. A od svih ostalih pružatelja internet usluga ni jedan mi nije dostupan.
#169 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#170 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#171 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Problemi sa pingom su bili najveci problemi sa moga gledista. Naravno, u Optimi nisu znali nista o tome, stovise jedan covo sa sluzbe sa korisnike me je pitao sto je ping i za sto ga koristim. ![]() Btw, ima li ovdje tko da je na full Optima paketu, i jeli isprobao dali je sada sve ok, barem sto se pinga tice?
![]() |
#174 |
The Dark Side of Moon
|
ovo je fino došlo,inače već sam jedno duže vrijeme na flatu,tj. od 3mj. ![]() ![]() ![]() ![]()
#175 |
Disturbed
|
Ne treba ih pohvaliti jer nisu zasluzili, ovo je long overdue i ono .. a sto se tice flata, nakon jednog perioda jednostavno nemam sta skidati ... prije sam na 1mbit imao debelo preko 120gb mjesecno, a u zadnjih par mjeseci, ako i 50-60gb skupim .... dosta, jer jednostavno nemam sta vise skinuti, nemam inspiracije i dovoljno mjesta na hddu ili novca za prazne medije ..., ali 10kn vise u dzep ... to mi je ok |
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni su smanjili za oko 140 kn(poslovni korisnik). Jos kad bi dali pravu brzinu koju reklamiraju a ne 2.5 mb na 3 mb vezi di bi im bio kraj......... |
![]() |
![]() |
#178 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ne znam kako kod vas,ali nema sanse da se prebacim na neku drugu firmu dok ne dodje nesto jako kvalitetno. TE ne radi dobro upload,TE steka download,TE pada bandwith TE ovo TE ono. Kopirali su sve o d TE-KOM-a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|