|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Compaq HP iPAQ H3970 WM5 pitanje?
Postovani forumasi imam navedeni uredaj, na njemu je instaliran windows pocketpc 2002 pa me zanima dali postoji neki link kako instalirati WM5 trazio sam danas par sati ali nigdje nema tocno postupak kako instalirat, i ono kljucno pitanje dali je to ok stavljat na taj uredaj (sadasnji OS je na talijanskom pa ga ocu maknu na eng bilo koji samo da je eng verzija) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
editor in chief
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa sto nije tu covjek napisao da ima W.M. 5.0 http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=67507 ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
WM 5 platforma ...iz razumljivih razloga,link na upit...
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
dakle da ja javim da sam rj misteriju svog pocketa, nepodrzava wm 5 platformu, neki kazu da podrzava ali ja bas nevjerujem u to i sada je na mojem pocketu wm2003 kako se flesha kada imate razlicite jezike npr u mojem slucaju talijanski u engleski jako jednostavno objasnjenje slijedi sutra, uglavnom radi se zbrajanjem 4 i oduzimanjem 2 broja u hex editoru i to je sve, a to je univerzalan nacin za bilo koji pocket pc ureda da se flesha, sve sta trebate imati je samo novi os i to je to kako rekoh sutra slijedi objasnjenje jer trenutno nemam vremena |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
IZVRSNA TEMA ! IZVRSNA TEMA ! ako podržava 2003 onda mora i 2005. no već kad se baviš zbrajanjem,a vidim da znaš..samo da te podsjetim na par sitnica: otvori oba ROM-a ... ukoliko ipak ideš pazi na ovo...engleski value je 74,10,34 zatim skini A02 Italian i A05 English otvori engleski ROM i na početku ti je jezični tag engleskog 16th, 17th , 18th promijeni talijanski ROM u hexu i to tag 3C,C4,17 promijeni taj kod u novi engleski 3c,c4,10 (onb je odozgo u redu 20, 21,22)..pazi da ne diraš 76,1B,21 (A02). onda moraš samo......ustvari.....dalje znaš.... tu mi je otvoren RUU WE za engleski,španjolski i portugalski kod ![]() ![]() kad uspiješ..predlažem da tutorijal objaviš na xda developers com,dobit ćeš odmah status moderatora...a i mene zanima nešto za platformu 2003 pa čekam rezultate. ovo su hexovi nažalost samo za WM5...na WM3 nisam radio pa onda nađi 2-3 minute jer me fakat zanima kako staviti child i iskompajlirati u RUU. inače znam daleko lakši način(koji znaš i ti) kako promjeniti jezik platforme no otvorio si fenomenalnu temu...i objasni kako s tim napraviti flash jer Mitty ne podržava Hex devijacije...
![]() |
#6 |
Premium
|
dakle prvo da se ispricam sta kasnim sa odgovorom (imao tehnickih problema) dakle ovo je Tin odlicna kombinacija kako fleshati ali postoji jedna kvaka naime sa ovakvim nacinom ja nikada nebi prefleshao svoj ipaq jer na netu nepostioji WM na talijanskom na engleskom se nade pa sam pribjegao puno jednostavnijoj temi (evo sada idem bas napraviti tutorial iznenadit ces se kako je jednostavno i naravno treba ti neki hex editor, evo upravo sam krenuo pisat tutorial pa stavim na internet za maksimalno sat pa cete da vidite kako se radi sa stilom ![]() EDIT: sori ali nisi skuzio ocigledno ja vec skoro tjedan dana imam wm2003 gore ![]() EDIT2: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=70650 jos malo modificiram tutorial prevedem ga i stavljam na forum koji si mi dao ![]() Zadnje izmijenjeno od: mikimikic. 31.05.2007. u 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
tin. smanji slike ili u thumb. Ne smiju biti preko 50kb. |
![]() |
![]() |
|
|