Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.05.2007., 21:51   #1
mikimikic
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Compaq HP iPAQ H3970 WM5 pitanje?

Postovani forumasi imam navedeni uredaj, na njemu je instaliran windows pocketpc 2002

pa me zanima dali postoji neki link kako instalirati WM5 trazio sam danas par sati ali nigdje nema tocno postupak kako instalirat, i ono kljucno pitanje dali je to ok stavljat na taj uredaj (sadasnji OS je na talijanskom pa ga ocu maknu na eng bilo koji samo da je eng verzija)
Staro 05.05.2007., 15:26   #2
beetleman
editor in chief
Moj komp

beetleman's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Pa sto nije tu covjek napisao da ima W.M. 5.0 http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=67507 ?

beetleman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.05.2007., 03:02   #3
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Autor mikimikic Pregled postova
Postovani forumasi imam navedeni uredaj, na njemu je instaliran windows pocketpc 2002

pa me zanima dali postoji neki link kako instalirati WM5 trazio sam danas par sati ali nigdje nema tocno postupak kako instalirat, i ono kljucno pitanje dali je to ok stavljat na taj uredaj (sadasnji OS je na talijanskom pa ga ocu maknu na eng bilo koji samo da je eng verzija)
Postupak instalacije jednak je kao i za WM 6.. a link se nalazi ovdje...no prvo si napravi deployment opisan ovdje.

WM 5 platforma ...iz razumljivih razloga,link na upit...

tin. je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2007., 23:34   #4
mikimikic
Premium

dakle da ja javim da sam rj misteriju svog pocketa, nepodrzava wm 5 platformu, neki kazu da podrzava ali ja bas nevjerujem u to i sada je na mojem pocketu wm2003

kako se flesha kada imate razlicite jezike npr u mojem slucaju talijanski u engleski jako jednostavno objasnjenje slijedi sutra, uglavnom radi se zbrajanjem 4 i oduzimanjem 2 broja u hex editoru i to je sve, a to je univerzalan nacin za bilo koji pocket pc ureda da se flesha, sve sta trebate imati je samo novi os i to je to

kako rekoh sutra slijedi objasnjenje jer trenutno nemam vremena
Staro 31.05.2007., 03:48   #5
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
IZVRSNA TEMA ! IZVRSNA TEMA !
ako podržava 2003 onda mora i 2005. no već kad se baviš zbrajanjem,a vidim da znaš..samo da te podsjetim na par sitnica:

otvori oba ROM-a ...

ukoliko ipak ideš pazi na ovo...engleski value je 74,10,34

zatim skini
A02 Italian i A05 English

otvori engleski ROM i na početku ti je jezični tag engleskog
16th, 17th , 18th

promijeni talijanski ROM u hexu i to tag 3C,C4,17

promijeni taj kod u novi engleski 3c,c4,10 (onb je odozgo u redu 20, 21,22)..pazi da ne diraš
76,1B,21 (A02).

onda moraš samo......ustvari.....dalje znaš....

tu mi je otvoren RUU WE za engleski,španjolski i portugalski kod

kad uspiješ..predlažem da tutorijal objaviš na xda developers com,dobit ćeš odmah status moderatora...a i mene zanima nešto za platformu 2003 pa čekam rezultate.

ovo su hexovi nažalost samo za WM5...na WM3 nisam radio pa onda nađi 2-3 minute jer me fakat zanima kako staviti child i iskompajlirati u RUU.

inače znam daleko lakši način(koji znaš i ti) kako promjeniti jezik platforme no otvorio si fenomenalnu temu...i objasni kako s tim napraviti flash jer Mitty ne podržava Hex devijacije...

tin. je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2007., 12:37   #6
mikimikic
Premium

dakle prvo da se ispricam sta kasnim sa odgovorom (imao tehnickih problema)

dakle ovo je Tin odlicna kombinacija kako fleshati ali postoji jedna kvaka naime sa ovakvim nacinom ja nikada nebi prefleshao svoj ipaq jer na netu nepostioji WM na talijanskom na engleskom se nade

pa sam pribjegao puno jednostavnijoj temi (evo sada idem bas napraviti tutorial iznenadit ces se kako je jednostavno i naravno treba ti neki hex editor, evo upravo sam krenuo pisat tutorial pa stavim na internet za maksimalno sat pa cete da vidite kako se radi sa stilom )

EDIT: sori ali nisi skuzio ocigledno ja vec skoro tjedan dana imam wm2003 gore tako da je u tijeku tutorial koji nece biti jednostavniji prvo na hrv pa na eng jer vidim da se masa ekipe muci sa takvim stvarima a odgovora je jako malo

EDIT2: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=70650

jos malo modificiram tutorial prevedem ga i stavljam na forum koji si mi dao

Zadnje izmijenjeno od: mikimikic. 31.05.2007. u 13:36.
mikimikic je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2007., 12:19   #7
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
tin. smanji slike ili u thumb. Ne smiju biti preko 50kb.
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno