Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.05.2007., 12:13   #1
illusion00
Registered User

Datum registracije: May 2007
Molim vas pomoć-laptop!

Ovako...Prvo pozdrav svim forumašima,drago mi je da sam na mjestu gdje se okupljaju stručnjaci za računala E sad...Trebala bi vašu pomoć.Naime,namjeravam kupiti prijenosno računalu i naravno u velikoj sam dilemi.Cijena do koje bi išla bila bi najviše 10 000 kn,mozda sto kuna manje vise.. Laptop bi mi služio za net,slike,mozda tu i tamo neku igricu,iako nisam neki veliki ljubitelj igranja i ostale ne toliko zahtjevne poslove.Onako kako ja zamišljam da bi trebao izgledati tj što bi trebao imati je: Dobru bateriju(iako znam da je to prilično relativno),dosta veliki hard disk,neku srednju grafičku(nikako integriranu) koja će mi omogućiti pokretanje nekih malo novijih igrica,dobar ekran(i tu bi molila da mi vi stručnjaci kažete koji ekran tj koju rezoluciju i općenito veličinu vi smatrate dobrom-čitala sam VODIČ koji je super ali zanimaju me i vaša osobna iskustva) i ne bi željela Vistu jer nisam baš uvjerena u njenu funkcionalnost,tj mogla bi reći da je još "svježa" pa sam malo sumnjičava(naravno ako postoje suprotni dokazi sto se toga tiče iznesite ih-dapače,zanimaju me),željela bi da laptop ima 1Gb radne memorije(ispod toga ništa) i da je procesor dvojezgreni tj onaj koji omogućuje dužu autonomiju baterije. Dizajn mi toliko i nije bitan,ali ne bi zeljela da lap ima baš 3 kg jer ne posjećujem teretanu Moji favoriti za sada su ova 3 prijenosnika ali veoma ću rado primiti vaš savjet za neke druge koje vi mislite da bi mi odgovarali.

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=4767 Ovaj ima Vistu..tako da ne znam...

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=4370&catid=16

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=4762&catid=16 hm da...i ovaj ima Vistu...

Eto,nadam se da ću dobiti pomoć...Hvala svima unaprijed...
illusion00 je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2007., 22:07   #2
illusion00
Registered User

Datum registracije: May 2007
Pozdrav

Hvala ti puno,i da,hvala na pohvali Ja cu još malo razmisliti i pričekati da padnu cijene...A onda ti javim što sam odlučila Iako bez obzira na usavrsavanje nekako ostajem pri xy professionalu
illusion00 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 01.06.2007., 00:35   #3
igx
Premium

Datum registracije: Mar 2002
Citiraj:
Autor illusion00 Pregled postova
Hvala ti puno,i da,hvala na pohvali Ja cu još malo razmisliti i pričekati da padnu cijene...A onda ti javim što sam odlučila Iako bez obzira na usavrsavanje nekako ostajem pri xy professionalu
ako hočeš 15" R60 nemoj previše čekati jer se prelazi na 15,4". rezolucija svakako SXGA, osim ako imaš problema sa vidom pa ti je presitno. ja koristim tu rezu i sad mi je muka kad moram na manjoj raditi negdje.

cijene ti nebudu više padale, ti si gledala najjači iz R60 linije i taj bude košta skoro isto dok ga bude za kupiti, a isto tako bude novi model na Santa Rosa koštao tu negdje, samo budu svi na Visti.

inače nasljednik ova dva R60 koja si navela bude R61 sa 15,4 i WSXGA rezolucijom (nvidia grafika umjesto ati), stiže kroz 2-3 tjedna u prodaju.

mislim da ti je dosta bitno definirati ekran koji želiš, 15 ili 15,4, da li da bude mat ili sjajni (svi Thinkpadi imaju mat, dok 3000 serija (N100) ima sjajan)
igx je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno