Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 31.05.2007., 14:19   #61
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Kod nas u sarajevu u vecini firmi moras na galamu jer ako si fin oda kazu da si supak, tako da ti jedino preostaje da se svadas, galanis i prijetis jer bez obzira koliko si pametan tretiraju te kao budalu a po servisima vecinom rade nesposobni i priuceni majstori koji su tu dosli jer im tata zna gazdu, naravno ima i casnih izuzetaka kao par firmi gdje ja kupujem i nikada nisam imao problema.
Sve druge sam prekrizio za uvijek da mi daju i dosta jeftinije mene nece nikada vise vidjeti.
Staro 31.05.2007., 14:19   #62
WeD@
Space Cadet

WeD@'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
lijepo nazovi drustvo za zastitu potrosaca :
+385 (0)1 48 35 889
pa im lijepo objasni sto se dogadja, ova ekipa sa foruma ti nemoze ili nece pomoc.

e4300@3.2, 965p-ds3 rev 3.3, (kingmax 667 ddr2 1gb)x2
9600gso 768mb, 1tb wd, 500gb wd, sb live!
fortron 500w

WeD@ je offline  
Staro 31.05.2007., 14:22   #63
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Budući da živim nekoliko desetaka metara od Linksa, gotovo sve kupujem kod njih. Nikad nisam imao poteškoća, čak su mi i 8800GTX bez beda zamijenili sa GTS jer mi se prva gasila zbog slabog napajanja. Da su bahati, jesu ali i ja sam pa...
Jedino, kad promislim...kupio sam kod njih Corsair USB Stick od 1 giga koji je crko nakon cca. 6 mjeseci. Odnio na garanciju i zamijenili mi...ali također su mi rekli da se garancija ne produžava već nastavlja na stari račun. Bilo mi čudno, ali nisam cijepdlačio...
Staro 31.05.2007., 14:23   #64
Vedran_Links
Premium

Datum registracije: Feb 2004
Takve stvari se ne rješavaju na ovakav način. naravno to nikuda ne vodi. Ukoliko dođe do previda iako u ovome slučaju trenutno po situaciji smatramo da ga niti nema svaki kupac se treba obratiti odgovarajućoj osobi u Firmi gdje je rješavao svoj problem kako bi se uvidilo ima li ga ili ne. Ukoliko do pogreške dođe one se uvijek riješe na zadovoljstvo kupca. To što Vi niste zadovoljni jer za 80GB HDD niste dobili 400GB nažalost Vam nemožemo pomoći.

Svi smo mi ljudi i do pogrešeke može doći iako pazimo na sam princip poslovanja da se one ne događaju ali isto tako smo i ljudi koji ćemo svaku svoju pogrešku gledati ispraviti a za takve sve stvari je potreban jedan kulturan i ljudski pristup tj ne ovakav od "pigo1973" koji je pri ovome postu prekršio pregršt zakona. Dalje može biti da je robu rješavao i novi djelatnik koji radi 7 dana i nažalost nezna možda sve procedura odmah nego ući uz rad.

Dalje zakonski smo dužni dati artikal jednakih ili boljih performansi no ne i cijenom jer se dobro zna kako se cijene kreću tehničkoj opremi. Na kraju krajeva rečeno vam je da do isteka jamstva možete rješavati disk kod nas a ukoliko se ponovo pokvari poslije sa distributerom do 36 mjeseci.

Dalje jedan još bitniji element je da ste pri kupovini nastupali kao pravna osoba a ne kao fizička pa bi kao takvi trebali znati i ne istupati kao fizička osoba te se na vas ne odnosi zakon o zaštiti potrošača nego nejasnoće možete rješavati sudbenim putem a ne prijavom kao fizička osoba. Za uvrede koje nemaju temelja dobro ćemo razmisliti hoćemo li pokrenuti neki sudbeni postupak jer ovo nije način komuniciranja i rješavanja stvari među pravnim osobama.

Dalje se nećemo osvratati na ovu temu nego ćemo sve daljnje vaše postove kojima narušavate ugled i poslovanje tvrtke Links d.o.o. spremiti i poslati u daljnju proceduru i rješavanje.

Vedran
Links d.o.o.
Vedran_Links je offline  
Staro 31.05.2007., 14:24   #65
Zaramoth
Killing monsters
Moj komp

Zaramoth's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
I opet smo se pocheli vrtiti u krug.
Chosen opet laprda kako je pigo1973 samome sebi kriv jer je bio nepristojan prema trgovcu a ne uzima u obzir da je sve bilo oukej i u pristojnom tonu.. do onoga trenutka kada LINKS nije pokushao muljazhom osporiti 3 godine garancije na HDD. I TEK tada su pochele ruzhne rijechi, psovke, kritike.
Ali...zar nije chudno da se jedna IT firma striktno drzhi pravila o povratu novca (barem u posljednje vrijeme, nechemo je reklamirati) dok u drugoj (Links) takovi zakoni - NE vrijede???
Poanta ovoga threada jest da...chovjek (ni kriv ni duzhan) prilikom reklamacije mora strijepiti kako che ona biti rijeshena. I to je najzhalosnije u chitavoj ovoj prichi.
Ali...kako je ova tema OPET preshla u jedno obichno prepucavanje, predlazhem.....LOCK ???
Zaramoth je offline  
Staro 31.05.2007., 14:33   #66
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Da, lock ove teme je pozeljan jer ''se bu na tuzil!''

A buduci dao ovo nije nacin komunikacije (!?) drugi put u ***** odmah vodite nekog odvjetnika da vam pravi drustvo pri reklamaciji i interpretira sto je pjesnik htio reci sitnim slovima na racunu i nemate brige!

Zadnje izmijenjeno od: Jerry. 31.05.2007. u 14:44.
Jerry je offline  
Staro 31.05.2007., 14:40   #67
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Nisam baš siguran da Links ima ikakve pravne osnove za tužbu u ovom slučaju, ako je ono što je kupac naveo istina...ovo je dio foruma namijenjen upravo ovakvim stvarima, dakle...
Bilo tko ovdje može popljuvat bilo koju firmu (sloboda govora) ako je ono što navodi istina. U protivnom možda postoji neka osnova za klevetu, ali sumnjam...
Staro 31.05.2007., 14:42   #68
pigo1973
Premium
Moj komp

pigo1973's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Lupaj LOCK....

Ja sam svoje rekao i iza toga stojim.
Staro 31.05.2007., 15:03   #69
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Slažem se, zaključavam.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno