|
![]() |
#1 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Koji centurion?
Vjerojatno ću si uzeti neki Coolermaster centurion, samo koji? Centurion 5 dolazi sa 120mm otraga i opcijom 80mm naprijed. Koliko bi ovaj od 80 potreban, a ako je neophodan koliko bi bio bučan? Centurion 534 postoji u verzijama lite i MIDI, bar tako piše u cjeniku LINKSa (ja ne kužim u čemu je razlika), ali podaci o ventilatorima nisu konzistentni. Negdje kažu da dolaze s 1 120mm naprijed i 1 takvim sa strane, negdje da dolazi samo ovaj naprijed itd. Jel netko posjeduje koji od njih pa da kaže kako stvarno stoje stvari? 5 ili 534? razlika u dizajnu mi je nebitna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja mislim da imam 5-icu (nisam 100 % siguran) i dobio sam 120mm iza i 80mm s prednje strane. Vent naprijed je poprilično bitan jer skida temperaturu s diskova... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
imaš centurion 5, 534 lite, i 534plus plus u odnosu na lite ima: -2 ledice naprijed na oba ruba dok lite ima na jednom samo -2 120mm ventilatora, jedan straga, i jedan na bočnoj stranici za grafičku, dok lite ima samo 1 120mm vent naprijed i mislim da je on proziran -plus ima shark style (kao škrge) otvor za vent za grafičku, a lite ima mesh style (kocke il pravokutnici) ja imam plus verziju i premejstio sam si vent sa boka na prednju stranu da mi hladi disk i upuhuje zrak u kućište što se 5-ice tiče, ona ima naprijed 80mm ventšto ja ne preferiram, i ima prozračnu prednju masku tak da osim što bolje hladi i bolje pušta zvuk iz kućišta van ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
znaci bolje ovaj 534 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Meni osobno 534 bolje izgleda od 5ice - kad sam trazio 534, prije tjedan dva nisu imali normalno (plus) nego samo lite kućište u Linksu, zvao sam još i Nitel, oni rekli da imaju da bi na kraju ispalo isto lite. Tako da jos sada cekam - mozda ga kupim na kraju ljeta jer kad vec dajem 500kn za kućište nek bude baš kakvo hoću ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni je isto 534 bolji puno od 5. Al na kraju ću vjerovatno kupit Sharkoon ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|