|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Sjecam se vozio sam i ja win98 i isto sam ovak srao za xp ![]() ma ja kazem da je sad forsat vistu bzvz kad je stanje ovakvo kakvo je, to je veća krivica proizvođači hardvera (driveri) nego same viste, TBH Vista sama radi super, nakon instalacije odma se može na net, prepozna mrežnu, pol toga, pa i igru se može zavrtiti. Barem su to složili kak treba dok se ne potrude envindijaši izradit driver koji radi itd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Btw ima nešto što mi je jako dobro kod Viste, Win tipka + samo prvih par slova programa i već je tu, označen i još samo Enter. Toliko sam se navikao na to da se ne sjećam kad sam kliknuo na "start" i kopao po meniu. Znam da se to može postići i na WinXP sa dodatkom, ali eto meni Vista x64 dobro radi.
![]() |
![]() |
#813 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
čim u kompu imam 4gb rama,trenutna potrošnja je 1,1gb..49 procesa...dok mi je sa 2gb bilo oko 750-800mb...hm..jel zna ko zakaj mi ne prepoznaje 4gb?bilo bi bezveze da flesham bios,mislim da stim nebi niš dobil..fakat neznam,niš mi na pamet ne pada...mislil sam da bu se to ispravilo dok stavim x64,al sve je bez promjene,on i dalje tera svoje sa 3,333gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#817 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
stavio sam danas vistuX64 opet i nešt me zezaju filmovi i serije.Inače uvijek koristim BSplayer pa da pitam koji codec za video i audio bi bilo najbolje stavit da sve šljaka?
![]() |
#821 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
K-lite pack? Ja stavim na 'for lots of stuff' s njim onda dodje i ffdshow, a i jos jedna stvar, DirectVobSub isto - a on ima podrsku za titlovi kao i ffdshow, pa da nebi imao duple titlove stavi u VobSubu 'hide subtitles' pa koristi samo ove iz ffdshow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#823 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koja je zadnja verzija BSplayera bez spywarea? Ako uspijem otvoriti FLV, MOV, 3GP i slične datoteke s njim, koristit ću ga umjesto MPC-a.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#825 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
The Dark Side of Moon
|
stavio sam K-lite i u BSplayeru namjestio sliku na VMR9 i slika je očajna,baš se vidi da je lošija nego na XP-u,jel ima nešt drugio što bi valjalo?
![]() |
#828 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#829 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ja koristim GOM i vista codecs pack i sve uredno gledam, a ako fali neki codec GOM ga skine |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() mislim...nisam ziher...pitam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
imam jedno pitanje, da ne otvaram novu temu jer se ionako radi o visti, postavit ću ga ovdje.... naime firma u kojoj radim kupila je vistu za sve zaposlene. svi u firmi imamo IBM laptope. ja na svom lapu koristim win xp pro sp2 i do nedavno sam se jako protivila instalaciji viste na svoje računalo ali sve više sam nezadovoljna s xp jer mi se stalno ruše i razmišljam o tome da si metnem tu vistu (iako sam jako skeptična). e sad.... kolega koji ima IBM R50e prvi si je instalirao vistu i sve mu radi super osim što mu vista nakon instalacije ne prepoznaje CD-ROM ( ![]() mene zanima, da li ću i ja imati sličnih problema ili je to specifično samo za njegov model cd-rom-a?!?! ili je nešto drugo u igri?!?! ja imam T60 i HL-DT-ST DVDRAM GSA-4083N.
![]() |
#835 | |
Power Abuser
|
Citiraj:
a ako želiš bit in ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
The Dark Side of Moon
|
Vista je još jučer fijuknila sa mog kompa a ni neće tak skoro gore.Kad sam sve uspio podesit i ono sve fino radilo,ja ugasim komp(grmilo je a nisam sredio neku poštenu zaštitu) i uglavnom uđem u win i on se neće nikako na net.Svugdje se vidi da je spojen da sve šljaka i neće.Inače preko NAS-a se spajam na net i tak sve šljaka na XP-u.Nakon 2h mračenja i probanja bilo čega(počeo se IE rušit,MSN)usljedio je jedan FORMAT C: ![]() ![]() ![]()
![]() |
#837 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Najlakše je brzo odustati.
![]() |
![]() |
#838 |
Power Abuser
|
koji ti je ![]() probao sam i bussines i ultimate na dellovom laptopu koji je pred par godina koštao 15 tisuća kn, i imam trenutno vistu ultimate u dualbootu....dalje tebi više nemam što reć jer je i ovo preko plana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Ja nisam ovako reagirao, iako sam mogao zbog tvog posta o uP kojeg si odjednom iskopao... Bio sam pristojan i pitao te da li pišeš iz vlastitog iskustva, to što si našao uvrijeđen je tvoj problem. Tako da je pitanje koji je tebi? Ispričavam se ostalim članovima na OT, a kolegi Conrou bih preporučio čitanje pravila foruma i ostalih pisanih i nepisanih pravila ponašanja.
![]() |
![]() |
#840 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
|
|