|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Capture and rotate frames.!
Postavio sam to pitanje na Aplikacijama., ali mi dalje ne ide(sorry moderatorima za dupli post)...Radi se o videosnimku mog digitalnog fotića.Snimak traje nekih 15-ak min. , od tih 15 min,,,2-3 min. (negdje u sredini) je aparat zarotiran 90' , pa bih to htio ispravit u nekom programu(Virtual Dub,,AVD Video Processor 7,6). Nemogu skužit kako se obuhvati taj zarotirani dio pa se rotira i sejva tako izmjenjen ,,pa ako je netko upravo to nekad radio molio bih ga da mi kaže par rijeći o tome......thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Podijeli video u tri dijela: ispravan, zarotiran i opet ispravan. Otvori ovaj zarotiran, primijeni filter za rotaciju, spremi i na kraju opet spoji sva tri dijela.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
---
Datum registracije: May 2007
|
nisam stručnjak za ovo nikakav jer nikada to nisam radio, ali evo, možda ovo pomogne http://www.mediachance.com/dvdmenu/screenshots.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Uspio sam srediti u " Windows Movie Maker-u"...instalirao sam stopedeset programa za obradu videa---a na kraju mi bio ispred nosa i to najjednostavniji od svi njih zajedno(za početnike naravno) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|