|
![]() |
#1 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Pitanja u vezi Canon PowerShot A630...
Wheee...vec me oci bole od citanja foruma... ![]() Dakle, nakon svog tog citanja, najvise preporucate Canon za digitalac, od svih preporuka izabrah ovaj A630... Ispada dobar na reviewima i nije nekaj pre-skup...trebam uredaj koji radi svoje za placene pare. Nemam nikakav dig. fotic, kupujem sad i opet za 5-6 godina ako ne i vise...dakle, sve kuzite. Sad me zanima sljedece; 1.) Jel ima kaj bolje za iste pare? Ono, slucajno? ![]() 2.) Gdje ga kupiti??? Najvj. ce biti na neku karticu, pa ce cijena biti veca. http://www.nabava.net/katalog/trazil...Ei&od=1000&do= Nitel najeftiniji, ali tam nikada kupovao, pa neznam kakva je rulja, u ADM-u mi se tip zamjerio jer je srao da je vratio sve u kutiji sa reklamiranom MBO a nije(jos je na kraju vratio bas tu nasu plocicu, znam jer sam ju savijao sam), pa tam nejdem, u ve-mil nejdem da me ubijes...links je preskup...formel? mikronis? m-computers? nitel? koji od ovih ducana ima uljudan pristup ljudima u slucaju testiranja uredaja prije kupnje i u slucaju eventualnih reklamacija? u linksu bi najrade uzeo ali ispadne oko 2050kn na karticu kaj je malo previse...a nemam nit baterije nit karticu. col. 3.) Ako netko ima taj digitalac, jel mi moze reci koliko dugo baterije traju te jel "ugodan" za slikanje(tj. kako lezi u ruci, tezina(ipak zdere 4x bat.))...itd? 4.) Ovaj idiot nema stabilizaciju slike...jel to veliki nedostatak ili se prezivi sa time? ![]() Hvala! Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
nećeš fulati s nijednim Canonom, pa tako ni s ovim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|