|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ima li sta za testirat mrtve piksele?
neki program ili nesto sta bi moglo uocit mrtve piksele.. ili da ih se golom oku lakse vidi.. jer stize novi monitor a ispalicu nekog ako bude koji mrtvi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
hvala ![]() ![]() ![]() kako stoji u ovom tekstu to je greska .. trebalo bi se odma mjenjat takve monitore... a ne da nam uvaljuju robu s greskom jer postoji tolerancija mrtvih piksela.. ako platis nesto par tisuca kuna onda ocekujes od tog proizvoda da nema nikakvu gresku... tako su mogli stavit auto u prodaju s neispravnim kocnicama i rec da se tolerira takva greska.. .. ko bi takav auto uzea? naravno niko.. pa ko zeli da mu uvale ekran s mrtvim pikselima.. niko... treba dignit ustanak ... " Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod Samsunga ovisi o modelu (kao i kod drugih proizvođača). Iz iskustva znam da su na serijama 960 i 970 imaju Zero Tolerance što se tiče mrtvaca.
![]() |
#5 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja sutra idem po 931BF, prije bum ga detaljno pogledao... kaj ak ima recimo 1 ili 2 mrtva pixela? Da ih tražim drugi primjerak ili...? Do kolko pixela mogu raditi kompromise? Jel teško naći model sa 0 mrtvaca? Hvala... uf što sam pod utjecajem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
A ipak si se odlučio za BF, bravo ![]() Ja sam svoj uzeo u Linksu i isprobao sam ga naravno prije...gle ako ih nema odmah mala je vjerojatnost da će ti se pojavit za par dana...ako ti se pojavi 1 ili 2 nečeš ništa moći napraviti...ako bi ih bilo više odeš nazad u dučan i tražiš ih novi, ako nedaju baci im ga u vugla (kaj če ti monitor sa X mrtvih piksela) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The All Seeing Eye
|
Ma normalno, želim da bude u odličnom stanju! Ali me zanima dali je pristojno ljude tražiti da mi daju na test (pred njima u dučanu) novi primjerak ako ovaj ima samo kojih 1-2 mrtva pixela? - to je naravno prije nego ga uzmem doma! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
gle generalno radi se o 2000kn okvirno, sto je mnogo krznenih zivotinjica, a ti si kupac i imas pravo na izbor robe. To je kao kad udes u konzum i uzmes mljeko iz straznjeg reda jer ima 1 dan duzi rok trajanja od ovoga prvog, sto nebi znao da nisi pregledao sam proizvod. Tako da, da, slobodno trazi to, ako ti ne zele to napravit odes nekud dalje, njima je zarada na tom monitoru sve samo ne zanemariva... ne vidim sta bi tu nepristojno bilo. Ja nisam provjerio disk jednom prilikom nego samo ambalazu koju su mi urucili pa je ispao pogresan model na kraju, tak da.. samo naprijed!
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Slobodno traži. Ja sam dobio svoga sa 1 mrtvacem kojeg sam vidio tek nekoliko dana kasnije. Dečki su bili jako fer pa su taman dobili obavijest da i on spada u Zero Tolerance (do tada samo 970 serija) tako da sam im ga vratio. Kad je stigao drugi, prvo smo ga priključili kod njih i kad smo ustanovili da je sve ok, onda sam ga uzeo doma.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ma naravno da smiješ tražit test (pa plačaš to) monitora ili drugi monitor ako jedan primjerak nije isparavn u dučanu...sad ako se pojavi nakon 2-3 mjeseca 1-2 mrtva piksela tu se ništa nemože (na tome Samsungu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Naravno da trebas probati, ne kupuj ako ima i jedan mrtvi piksel to je tvoja lova imas pravo traziti ispravan proizvod, e sada ako ti se pojavi koji za mjesec, dva ili vise to je druga prica zavisi od modela koliko smije da ih ima, ako je tolerancija 0 onda ces u garantnom roku dobiti novi ako nije zivi sa tim.
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Jednostavno to sto ih sada nema neznaci da se nece koji pojaviti a nemora isto tako nikad sve ti je to stvar srece.
![]() |
![]() |
#17 |
Fantom Slobode
|
evo još jedan prog za testiranje istih http://www.softpedia.com/get/Multime...tor-Test.shtml besplatan, nema instalacije. bez obzira što piše da je pogodan za CRT monitore, ima i prikaz svih boja preko cijelog ekrana, dakle, fino se vidi kad opališ posebno crnu, posebno bijelu, posebno crvenu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
The All Seeing Eye
|
Citiraj:
![]() PS: Danas između 18.00 i 20.00 idem preuzeti monitor! Tak da ili danas ili sutra javim svoje dojmove... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Mogu li jedan od ovakvih programa donjet u dućan na sticku i tražit od njih da monito spoje i testiraju ? Konkretno Links. Ima li ko iskustva ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|