|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Gericom problem
Pozdrav, dakle išao sam čistiti hladnjak...ono ispuhati i promijeniti pastu, kad sam sve sastavio na ekranu se tek jedva nešto vidi, na vanjskom monitoru sve normalno, očito sam nešto pipnuo gdje nisam smio, pokušao sam onda sve raskupusati, no to čudo ima milion vijaka, pa sam odustao, ima li netko neka iskustva sa ovim stvarima ili da vozim ovo čudo u Raj servis. Inače laptop me uredno služio bez ikakvog kvara tri godine iako ljudi govore sve najgore o Gericomu, ja sam bio više nego zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Očigledno je otišla veza između ekrana i lapa. Pitanje je jesi li je prekinuo ili si nedovoljno pritisnuo konektor. Čini mi se da je u pitanju ovo drugo. Negdje na internetu ima firma koja prodaje lcd-e za laptopove i tamo imaš objašnjeno kako se dotični mijenja i imaš navedene sve kabele. Pokušaj to naći. Znam samo da je firma američka. Nema primjer baš tvog lapa, ali može pomoći jer postoje velike sličnosti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da ti nije kojim slucajem ostao stisnut onaj "gumbic" sto gasi pozadinsko osvjetljenje kad zatvoris lap?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Zadnje izmijenjeno od: Shteff. 22.05.2007. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Eto, a znam da su likovi placali do 1000kn za ovakve "kvarove". Broj sam spremio, ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|