Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.05.2007., 01:21   #1
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Azureus,Nat problem

Ovako instalirao sam si azureus nakon rusenja win i sad kad odem na port i testiram kaze mi NAT error,naime prije rusenja win sve radilo kako spada i sad odjednom poludilo. Kako da to rijesim. Isao sam u kasdu pogledat sta kako ali pojma nemam o tome
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2007., 05:49   #2
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Koja kasda i jel u bridge ili router modu i koji soft wall koristiš. U skladu s time si posjeti www.portforward.com i poštelaj.
Ako je u bridge modu onda poštelavaš samo soft wall, a ako je u router modu onda i wall i kasdu podešavaš.
Imaš na toj stranici liknove na port forwarding (za kasdu u router modu), pa nađi svoju kasdu, pa auzeurus, pa imaš lijepa uputsva, i link na firewalling s popisom najćešćih soft firewalla, nađi svoj, poštelaj za auzeurus i sve bi trebalo radit.
Ugl, ovakvih topika je već bilo krdo ovdje, pa bi se moglo malo i tražilicu koristit.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.05.2007., 11:14   #3
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Koja kasda i jel u bridge ili router modu i koji soft wall koristiš. U skladu s time si posjeti www.portforward.com i poštelaj.
Ako je u bridge modu onda poštelavaš samo soft wall, a ako je u router modu onda i wall i kasdu podešavaš.
Imaš na toj stranici liknove na port forwarding (za kasdu u router modu), pa nađi svoju kasdu, pa auzeurus, pa imaš lijepa uputsva, i link na firewalling s popisom najćešćih soft firewalla, nađi svoj, poštelaj za auzeurus i sve bi trebalo radit.
Ugl, ovakvih topika je već bilo krdo ovdje, pa bi se moglo malo i tražilicu koristit.
Kadsa je u ruter modu,no nekuzim zasto mi je sve radilo kako spada prije rusenja win ,sve radilo kako spada sad odjednom nece.
Staro 22.05.2007., 11:31   #4
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Čestitam, i opet nisi napisao jel imaš ili nemaš soft firewall te jesi li istog poštelao ili nisi.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2007., 11:55   #5
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Jep ,ZA je zahebavao na to nisam ni obracao pozornost,sad sve radi kako spada,tnx.
Staro 01.07.2008., 14:45   #6
Amala
Registered User

Datum registracije: Jun 2008
"Tracker is OK, you're connected to peers,but you don't have any remote connection.You may have a NAT problem if your torrents stays on yellow status all the time."

i meni treba pomoc vezana uz ovu temu, ako je netko voljan pomoci biti cu zahvalna.. =)
nije bas da se kuzim ko mis u sir al reci cu kaj znam..
windows firewall sam iskljucila za svaki slucaj - nije da mi je koristan =D, imam eset smart security i sad, kak tu nekaj podesiti vezano uz firewall (ako je to pravo mjesto) da se ne pojavljuje u azureusu zusti smajlic..
e sad router, imam flat prek bnet-a =x, i koristim onaj njihov bezicni modem koji su mi dali (Scientific Atlanta 2434) , spojen je s kompom, e sad.. jel to router ili spada pod nesto drugo.. ? xD nis mi tu nije jasno vezano uz router..
Amala je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno