|
![]() |
#1 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Azureus,Nat problem
Ovako instalirao sam si azureus nakon rusenja win i sad kad odem na port i testiram kaze mi NAT error,naime prije rusenja win sve radilo kako spada i sad odjednom poludilo. Kako da to rijesim. Isao sam u kasdu pogledat sta kako ali pojma nemam o tome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Koja kasda i jel u bridge ili router modu i koji soft wall koristiš. U skladu s time si posjeti www.portforward.com i poštelaj. Ako je u bridge modu onda poštelavaš samo soft wall, a ako je u router modu onda i wall i kasdu podešavaš. Imaš na toj stranici liknove na port forwarding (za kasdu u router modu), pa nađi svoju kasdu, pa auzeurus, pa imaš lijepa uputsva, i link na firewalling s popisom najćešćih soft firewalla, nađi svoj, poštelaj za auzeurus i sve bi trebalo radit. Ugl, ovakvih topika je već bilo krdo ovdje, pa bi se moglo malo i tražilicu koristit.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Čestitam, i opet nisi napisao jel imaš ili nemaš soft firewall te jesi li istog poštelao ili nisi.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
"Tracker is OK, you're connected to peers,but you don't have any remote connection.You may have a NAT problem if your torrents stays on yellow status all the time." i meni treba pomoc vezana uz ovu temu, ako je netko voljan pomoci biti cu zahvalna.. =) nije bas da se kuzim ko mis u sir al reci cu kaj znam.. windows firewall sam iskljucila za svaki slucaj - nije da mi je koristan =D, imam eset smart security i sad, kak tu nekaj podesiti vezano uz firewall (ako je to pravo mjesto) da se ne pojavljuje u azureusu zusti smajlic.. e sad router, imam flat prek bnet-a =x, i koristim onaj njihov bezicni modem koji su mi dali (Scientific Atlanta 2434) , spojen je s kompom, e sad.. jel to router ili spada pod nesto drugo.. ? xD nis mi tu nije jasno vezano uz router.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|