|
![]() |
#2 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Da, postoje modeli s različitim ekranima. Najveći je 1680x1050, a najmanji 1280x800. To je za G1. Nisam siguran kako je kod G2. Ovaj koji se kod nas može kupiti ima rezoluciju 1680x1050, no ja bi ti preporučio model s manjim ekranom zbog bolji performansi. Baci pogled na ovo, možda ti pomogne u odabiru http://www.pcekspert.com/articles/495-1.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
PC Ekspert šerif
|
Ma ima, postoje modeli s manjom i većom rezoluicijom. Model s 1680x1050 je najskuplji i ne bi ti ga preporučio zato što je taj ekran preveliki za mogućnosti grafičke kartice koja je ugrađena u taj prijenosnik. Btw. jesi pogledao specifikacije Fujitsua koji je linkao Vrani? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
evo jučer frend dofurao G1, pa da kažem neke kritike. Kao prvo, uzeo je ovaj sa večom rezom, mislim oština je fenomenalna, ali nebi ga preporučio jer su ikone jednostavno premale, font je premali, moram se dosta približiti da nešto vidim. mene to recimo malo smeta. Tipkovnica nije bajna, daleko od jednog IBM-a, pogotovo kod WASD tipko, točno se vidi kako se uvija pri tipkanju. E i još jedno...kod ekrana, full me smeta što ekran nije malo viši, tj smeta mi onaj ogroman prostor iznad ekrana gdje dolazi kamerica...pa to su mogi nekak bolje stisnuti. Dizajn je ziva brutala...carbon look, kvaliteta izrade je bezprijekorna, lap je toliko čvrst ko da je od kamena, touchpad je super, a pogotovo ona aluminijska ploča ispod toucha. Komponente se znaju koje su unutra tako da lap radi dosta brzo, sve u svemu dobar je osim par tih mučica koje bi več nekako pregrmio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Ne mogu vjerovati da ljudi pljuju po većoj rezoluciji zbog takvog trivijalnog problema. Pravi razlog protiv veće rezolucije bio bi nedostatna snaga grafičke kartice da potjera igre u nativnoj rezoluciji. Sve drugo ide joj u prilog.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PC Ekspert šerif
|
Yep, jako lijepa stvarčica, barem prema specifikacijama. S druge strane, ja sam freak na kvalitetu i sve prijenosnike uspoređujem s Thinkpadovima tako da mislim da bi mi entuzijazam pao da tog Asusa imam prilike isprobati. Dakle novi G1S i G2S sada imaju NV grafu...koji smijeh. Sad opet za tri mjeseca G1 i G2 rev3 s ATI-jevim i NV grafama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Terminirani determinator
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Ja bi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
vranoga, nisi li malo pogriješio OS kod Z53SV? Ne bi li trebala biti Vista, a ne XP?
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Da li starijim modelima padne cijena? Onaj Asus A8JP mi dobro izgleda je li izlazio novi model toga? Oprosti sto te gnjavim mislio sam uzeti 17ali sam odustao i odlucio se za dobar komp doma i uz njega ili 13.3 ili 14.1 laptop ali da nije preskup jer me komp ubio financijski |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-...GS.3482.0.html kad vidim ovaj test za 8600m gs, i ne cini mi se nesto kao VAU kartica?!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|