|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Problem sa sata diskom na fujitsu siemens Amilo Pro V3505, pomoć!
Pajdašu je krepo hard na tom laptopu i sad nemoze stavit windowse xp, uspjeli smo stavit win 95 i milenium.. al xp nece stavit.. krene instalacija i prođe onaj ekran kad treba stisnut f6 za raid contorler i nakon toga dok se komp resetira i dok treba pocet instalacija ovaj baci onaj plavi ekran i tak stalno.. pa ak je tko imao slicnih problema, savjeti su dobrodosli i kako je moguce pokrenut drivere za sata controler prije inst windoza.. jer floppy nemamo.. Zadnje izmijenjeno od: domina. 21.04.2007. u 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Re: Problem sa sata diskom na fujitsu siemens Amilo Pro V3505, pomoć!
SATA drivere moraš integrirati sa SP2 ili u BIOS-u prebaciti da SATA disk očitava kao IDE. Probaj uzeti drugi xp jer je vrlo čudno da 95 i Me hoće, a xp neće. Nema logike. Pogotovo što sa w95 disk ne bi trebao raditi jer onda SATA nije ni postojao pa ga on ne bi ni prepoznao.
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#5 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
ja imam sličan problem obrisao sam njemačke windowse i cijeli hard, i sad pokušao staviti i instalacija xpa govori da nema harda.... pogledat ću malo onaj topik o integraciji sata drivera, ali pomoć bi dobro došla |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Pretpostavljam da imaš SATA drivere. Skini nLite (www.nliteos) i integriraj drivere u vindoze. Ili, odi u BIOS i promijeni 'SATA native mode' u 'IDE' i onda ti ne treba nikakav driver.
![]() |
#8 |
Premium
|
Radit će i ovako
|
|
Oglas
|
|
![]() |