|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Odrzavanje LCD ekrana , plastike oko ekrana i kucista
e ljudi kako je najbolje odrzavat lcd ekran jer znam da iam neki zastitni sloij na njemu? plastiku oko ekrana? i kuciste? vidio sam neke stvari na stranicama ve-mila i hgspota http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...ribor&c=C20107 http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=54 Naziv: Interland Monitor Cleaning Set (100 vl. maramica) Gotovina/Kartice: 48,31 ModelMonitor cleaning setOpis100 visokvalitetnih navlaženih antistatičnih pamučnih maramica za brzo i efikasno čišćenje svih staklenih, lakiranih i sjajnih površina. Naziv: Interland lap top gel (za čišćenje TFT monitora) Gotovina/Kartice: 96,62 LAP-TOP gel je sredstvo specijalno razvijeno za održavanje LCD i TFT zaslona. Sredstvo izvrsno čisti, ne curi, zauzima malo prostora svojom visokom koncentriranošću, ne nagriza osjetljivi zaštitni sloj i ostavlja na njima antistatički i antireflektivni zaštitni sloj. Manhattan Barooty Screen cleaner - krpa za čišćenje monitora 29 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam jednom prilikom kupio te maramice za čišćenje i bacio ih. Koristim set za čišćenje iz Algoritma. Košta cca 80kn i monitor nakon čišćenja izgleda ko nov. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10 |
Émile Flournoy
|
Istina, al samo u dovoljnim kolićinama inace je najobčniji placebo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
![]() ne ozbiljno ljudi ... koja je spreha kako odrzavat lcd. jer koliko znam monitor ima neki zastitini sloj... pa sta koristit za ciscenje? jel valjaju ovi proizvodi sta san stavia Citiraj:
samo ne znam za ove maramice jer pise da su za stakelene lakirane i sjajne povrsine... a ekran od lcd-a nije nista od tog.. jer nije staklo nit je klakiran... dal kupit neku posebnu krpu koja ne ostavlja vlakna i nije grunbe povrsine.. specjalno za monitor?? preporucite nesto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Émile Flournoy
|
U ovom kompletu iz Algoritma dobiješ krpicu od mikrovlakana i odličnu tekućinu za čiščenje u malom sprayu. LCD monitori, osim ako nemaju zaštitno staklo/plastiku preko matrice su jako osjetljivi na ogrebotine i sredstva za čišćenje koja u sebi imaju ocat ili alkohol i ako takav monitor kreneš čistiti sa standardnim sprayom za prozore možeš trajno uništiti zaštitni antirefleksni film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
a da je kupit samo tu krpicu od mikro vlakana i i ovaj gel za ciscenje od 96 kn? nemoze valjda bit los za te pare? Naziv: Interland lap top gel (za čišćenje TFT monitora) Gotovina/Kartice: 96,62 LAP-TOP gel je sredstvo specijalno razvijeno za održavanje LCD i TFT zaslona. Sredstvo izvrsno čisti, ne curi, zauzima malo prostora svojom visokom koncentriranošću, ne nagriza osjetljivi zaštitni sloj i ostavlja na njima antistatički i antireflektivni zaštitni sloj. a maramice kupit samo za brisanje prasine? valjda su dovoljne.. uglavnom neko dobro srestvo mi treba al da ne sadrzi alkohol.. i vrlokvalitetna krpica .. tj. ova od mikro vlakana po preporuci dooma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Émile Flournoy
|
Možeš i tako. Krpice od mikrovlakana možeš kupiti svugdje, ali je ova iz kompleta kvalitetnija od njih. Maramice za prašinu nemoj kupovati jer su grublje od ovakvih krpica. Krpicu samo očistiš u mlakoj vodi sa sapunom za ruke svakih 5 čišćenja i bude kao nova nakon dosta vremena, a kada ti se istroši spray kupiš samo njega a krpica ti ostane. U tom kompletu je najskuplja stvar krpica, kada posebno uzimaš spray dođe jeftino. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Émile Flournoy
|
Svašta se prodaje, nemoj se cuditi. Ja sam u istoj trgovini (Algoritam) uzeo vlažne maramice za čišćenje i bacio ih jer nisu valjale ni za čistit naočale dok mi je ovaj komplet sa krpicom i sprayom do sada najbolji. U radnji imam lcd monitor u koji ide dim od cigareta i napravi film preko ekrana. Ovaj spray savršeno očisti dok vlažne maramice i par drugih sprayeva samo razmuljaju masnocu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja ti svoj LCD "brisem" pronto piuminiem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
ja cu kupit mozda onaj gel za lcd ekrane od 100 kuna i , par krpa od mikrovlakana.. i litru destilirane vode.. za brisat prasinu |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#27 |
Premium
|
za prasinu su dovoljne suhe maramice ili krpa od mikrovlakana.. ne treba bit mokra.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|