|
![]() |
#61 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Znači, da potvrdim: nitko od vas kod klokanja nije dirao druge voltaže osim CPU? FSB, HTT, Vcore, Northbridge i ostale voltaže ste ostavili na normal?
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ja sam probo do +0.2v na svakom od tih i u isto vrijeme, ali nije pridonjelo nicemu tako da sam vratio na normal...u nekom pravilu bi ti to nebi trebalo nicem koristit diok nisi preso nekih 400mhz fsb-a jer je to za stabilizaciju ploce, a 99% ih moze do 400 i vise bez dizanja toga |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Gamer 2 the Bone
|
To sam si i mislio, ja mijenjam samo CPU i DDR voltažu (kad klokam memoriju), ali čitao sam malo review i oni su se tamo igrali i sa FSB i system i svim drugim voltažama, pa rek'o možda me zato zeza...
![]() |
#64 |
Premium
|
e moze jedno pitanje malo offa hehe dns sam instaliral power dvd 7 i swe noramlno fura prek proc snage al kad idem enejblat da mi radi prek avivo još u zgradi piše ati nes hardwer mi se zbloka jel to sad treba negdje enejbalt u profilu ili je do powera plesae help jer ak več imam tak jaku grafu zasto je i ne iskorist .p.s mozete mi preporučit i neki bolji kompatibiliniji soft puno tnx unaprijed pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo moga, odvrtio sam ga na occt-u prije mj. dana na 6 sati i stabilan je http://img381.imageshack.us/my.php?image=cpuan3.jpg e da, a gore imam BigTyp 120 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
|
moze čekiraj http://img406.imageshack.us/my.php?i...chemem2nk7.png mult nije na 2.0 neg 2.50 pa je 833 uprvo vrtim everest i orthos odjednom a cpu jezgre su mi na 58 59 temp onak taman ![]() edit: @ gagi e tak sam ja drzo neki dan na 356 sam su mi latencije bile na 55515 i to u SCu a i cooler je bio malo krivo namjesten ![]() sad swe šjaka na 3.0 pa ču sutra probat do 3.3 ili .3.4 ak mi sintetčki bog da hehe ![]() ![]() p.s box cooler ipak šljaka ak se dobro namjesti jer je za***an grrrr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#72 |
Gamer 2 the Bone
|
A zašto je važno da kod klokanja omjer FSB/mema bude 1:1? Što fali 5:4, 3:2 ili čak unlinked opciji gdje nezavisno se moš igrat sa FSBom i memorijom...
![]() |
#73 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
heh, dobro, nije bas da mi treba 2.50 al ok...ima jos kojih novih opcija osim 2.50? ma nista ne fali, ali na 1:1 dobijas nejveci dobit kak bi reko, npr ak dignes proc za 10mhz fsb i digne ti se mema za 10mhz (1:1), dobit ces vise bandwidtha nego da dignes samo memu za 10mhz sa unlinked... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
.
|
Bolje vrti Orthosa, nego Marka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Gamer 2 the Bone
|
Mislim da si sa nekih 15-tak sati Orthosa sasvim miran što se tiče stabilnosti...
![]() |
#80 |
.
|
Kako veli Profiler, za cca 5h možeš komotno ugasiti Orthosa...ako je toliko stabilan, mislim da ond amožeš biti miran, ja ću svog danas isto malo zdrmat na nekih 15-20h Orthosa, nemam ništ pametnog za radit na kompu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
.
|
Svejedno za Everest, ako ti je on za temp, ostavi ga, čisto da vidiš kako se kreću temperature... |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Gamer 2 the Bone
|
Jok, dovoljno. Stabilno. Moš' sad vrtit memtest isto toliko da vidiš jel ti memorija stabilna...iako vjerojatno je...
![]() |
#86 |
Premium
|
ma neda mi se više eo prekinuo mem test tepa ne prelazi 60 swe je ok dakle 3.0 Ghz uspjelo i to sa box-om schok i ***enica pozz i veliko fala svima strpljenju i trudu ![]() ![]() edit: tempa u idlu mi je sad jezgra 1.38 jezgra 2. 42 tak varira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
možda ti orthos nije zagrijao proc do kraja. istina sad sve radi ok ali što će bit kad ga nešto zagrije jače? odvrti occt 1.1.0 cpu test pa pogledaj. i pripremi protupožarni aparat ![]()
![]() |
#88 |
Premium
|
a kaj bi ga moglo pa nebum čuda radio neka po 20h na dan tip rendanje slika i te pizdarije,bitno da je za stabilan rad i igre ok ![]() al ok odvrtit ču i njega ,jesi strog :P ehhe ![]() edit: eo stavil sam ga na 1h neda mi se više ![]() ja sretan ![]() Zadnje izmijenjeno od: Minox. 17.05.2007. u 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |