|
![]() |
#211 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#217 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ni ja na PS2 ima sve ucrtan na startu a na PC ništa Ja sam skinio neku mapu s Neta ali ništa neće du uđe u klub ni drive-in samo su oične zgrade Šta tribam naparvit da mogu uć u klub.Na PS2 samo dođeš i uzmeš auto koje je dopuđteno i voziš! Priša sam 46% i još nemam klubove ni drive-inove na Expert levelu sam?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Klubovi su SAMO za net mores se pridruziti nekom klubu ako ga netko kreira ,pitas dali se mores pridruziti i ako ti da OK je.I na zalost PS2 nema net pa ti je pljuga , to ti postoji samo na PC-u i XBOX-u ti klubovi su ti kuce kada/ako netko odluci da to bude klub a ne kuca ( tako barem svi pricaju ) sada ja ti to vise ne igram pa ono a mape ste mogli skinuti kaj sam ja tu posto ako link jos vrijedi ![]() OK linkovi rade jos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
uf što se čovjeka napali, pa nije počinio zločin niti će (valjda) to učiniti Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#223 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ne kažem da će mu biti užitak igrati s praznim cestama ali će definitivno biti puno lakše a prava realna igra će možda doći tek za nekih 50+ godina nitko nije primjetio da u igri ljudi uopće ne postoje tj nema ni jednog jedinog pješaka ? ne brojim stopere koj se ionako ne vide kako stoje kraj ceste nego samo u filmićima, a ljudi su čak još i u onim filmićima od salona i kad kupujete kuću
![]() |
#225 | |
Banned
|
Citiraj:
Ali ako isključiš auta onda je ona još veće i nerealnija! Meni je baš fora vozit neke gluposti tipa dostave vozila onda stvarno moraš pazit da npr.Zondu ne zabiješ u drugo auto te time izgubiš bonus.Malo je taj dio igre napet i baš mi se zato sviđa.Dosta sam puta na pola puta do odredišta tuknio auto i odma bi restarta! Nema mi većeg gušta nego razletit jurilicu ali isto tako pazim da ne udaram druge. BTW otkrio sam možebitni bug. Kada vas policija vata u utrci npr. 3 level onda stanate i ona gospođa dolati naplatit ali ako prije toga udarate tipku P naplati vam O cr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Banned
|
E ljudi znate svi koji su problemi s igrom ali meni je brat prije nekoliko dana kreira new game! Kada je "sejva" i izaša iz igre i ponovo uša za nekoliko min dobio je sve utrke otključane,shopove,stoper..... Sve je bilo otključano a progres je 1%.Nije odvozio 3 trke samo je uzeo Saturna! |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Službeno je potvrđeno kako patch dolazi ovaj mjesec, dakle nema odgode. Više informacija znat će se idući tjedan.
![]() |
![]() |
#228 |
Hurr durr
|
Ko jos koristi sifre sada se koriste treneri , imas ovaj (nisam ga isprobo jer ne igram to vise) trainer Info: Jump 10m, Super Brakes, 2X Boost, Instant 150 MPH, Spin Frenzy, Warp Forward (Past Barriers), Load/Save Position in World. Designed for SINGLE PLAYER USE ONLY. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
istrijan
Datum registracije: Jan 2007
|
Instalirao igricu i zaigrao, sve 5. Igrao kojih par sati,... pa malo pauze...pa se vratio, ali mog profile-a nema više, ništa nije sejvano. Nemam ni save foldera u myDocuments. Mogu kliknut samo na new game, create profile i sve iznova... Postavke, sve šta sam prešao...nestalo. Govorim o offline modu. Kako? Je imao još ko sličnih problema? Pomozite. Šteta zbog tog s*anja, jer igra je super.
![]() |
#233 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni je nakon nekih mesec dana igranja kad sam pokrenuo igru sve poremetilo. Lik uopće nije ličio na onog kojeg sam ja složio, nema obleke ni motorističke opreme, ceste koje sam otkrio sad su označene kao neotkrivene, svi achievementi pobrisani... ma katastrofa. Na svu sreću sam svako toliko radio backup tako da sam samo pobrisao save fileove i stavio ove iz backupa.
![]() |
![]() |
#235 |
Hurr durr
|
Jesi li kaj modo igru, najbolje ti je kada izlazis van iz igre da odes u kucu i onda ti on sejva (da vidis da pise da je spremio igru)i izađes van iz kuce pa van iz igrice (normalni ne modana igra) a ako ju modas kao ja isto to samo ju moras prisilno zgasiti CTRL+ALT+DELETE i say goodbye to a game ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
istrijan
Datum registracije: Jan 2007
|
Bio je drugi problem trebalo je folder MyDocuments vratiti na originalno mjesto na c: particiju, pa onda igricu re-instalirat na istoj particiji i sve radi normalno. Glupi bug ali drukčije ne ide. Sad radi sve normalno ![]()
![]() |
#237 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
imam mali problemcic s igrom.na pocetku igram kupim auto blablabla, i dodem do prve misije ona neka hona lolu,i kad udem u mosiju odaberem single player i dalje nista pise GDU servers unavailable sta treba???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|