|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ne mogu otvorit local disc
ovako stoje stvari: kad u my computeru zelim otvorit local disc, otvori mi prozor "open with" i zeli da izaberem program s kojim bi otvorio particiju. a prije tog sam pokupio neke viruse na netu (adware.virtumo, wukill, i jos neke) koje sam uspjesno maknuo (bar se nadam) sa Prevx1 programom koji sam skinuo s neta. kad sam sve maknuo, vise nisam mogao otvoriti hard u my computeru a mogu u windows exploreru. kaj da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Možeš probat sa nekim programom za čišćenje registry-a probat pročešljat: CCleaner (lijevo u programu Issues), ali mislim da je problem malo žešće prirode. Ja sam svoj stick zarazio isto sa nekim virusom u školi. Isto se nije dao otvorit na uobičajen način nego samo u Windows Exploreru. Pomoglo je tek kranjo riješenje - format. Srećom to je bio stick, ti imaš disk, ali opet - preporučam backup svega i jednostavno format. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
danas sam skenirao komp sa nod32 i javio mi File C:\System Volume Information\_restore{F087C979-BC35-41C2-9740-77E3F7AD2A3B}\RP19\A0002841.exe is infected with a variant of Win32/VB.EL worm. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. i ja stisnem delete i lik ga nece pobrisat. kak da ga se rjesim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako neće ni tako još možeš probat u Safemod-u. Restartaj komp i prije nego što ti se pokaže ona ctica koja putuje (bootscreen) stišći F8 i onda pokreni NOD od tamo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
hvala uspio sam ga se rjesit, ali jos uvijek ne mogu otvorit local disc kad dvaput kliknem lijevom tipkom misa, a desnom -> open i normalno ga otvori. kak da to popravim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Flash disinfector download Skini ovo i pokreni, malo sam pretražio po nekim stranim forumima i kažu da pomaže. Znači samo pokreneš, stiseš ok kad ti iskoči poruka i restartaš računalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
probao sam i ne pomaze. neznam kaj da radim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Formatiraj dok još nisi prenatrpo hard. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
hehe, upravo sam unistio sebi istu funkciju trazeci rjesenje za tvoj problem ![]() mozes probati ovo windows explorer, tools pa na folder options tamo ides na file types, dobijes ovo ![]() odabers drive i advanced dobijes ovo ![]() idi na new i upisi %SystemRoot%\explorer.exe /n, /e, /select, C: u oba polja. klikni na taj novi unos da ga selektiras i onda na set default. zatvori sve i probaj onda jel sve radi. meni je popravilo ![]() inace je linija za shortcut za win explorer koji ce odmah voditi na C, zanimljivo da ovdje radi isto no svaki drive otvara svoju particiju bez obzira na ono C na kraju. znaci da ocito linija moze biti savrsenija za ovu namjeru ali stvarno nemam volje traziti kako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
evo probao sam i opet nista, zapravo on ga sad otvori normalno u windows exploreru ali nece kad bas odem na ikonu my computer, pa ga tamo probam otvoriti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
hmmm, meni radi normalno iz my computer. jedino ako mislis na to da ga ne otvori u novom prozoru ili nesto. ne znam kako to uopce ide po defaultu, osim sada zbog ovog problema nikad ne idem na my computer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ma ne, on ga uopce nece otvoriti, samo izbaci prozorcic "open with" i sad bi ja kao trebao nesto izabrat da proradi ![]() a valjda cu formatirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ma jesam, i proradilo mi u windows exploreru, ali nece u my computeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
pa nije samo stvar u tome da ja koristim my computer ili explorer, nego u tome kaj sam kupio komp prije 3 tjedna i ne zelim takva sranja na kompu, nego zelim da sve radi kak spada |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
a reinstaliraj windowse onda i mir. i ja to planiram vec danima, ova zadnja reinstalacije nekako nije "sjela" a sve nesto lijen, pa nemam vremena, pa 5 dana ne upalim svoj komp....ali bit ce sutra kad se naspavam valjda... a sve u svemu kao i ti gubim vise vremena pokusavajuci rjesiti sve sto ne valja nego sto bi mi trebalo da sve ponovno instaliram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Najbolje reinstall. Ako kojim slučajem nisi to nikad radio, baci pogled tu: Instaliranje Windows XP sticky by IceFisherman. Odličan vodič. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
hvala, nisam nikad reinstalirao ali imam frenda koji je pa ce mi on. a isto mi se nikak neda to napravit ali izgleda da cu morati. bolje sad nego kad natrpam hard sa svim i svacim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|