|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
eno dodano, stara verzija nazalost jer software je skup, ne mogu ga ja kupovati ko vi svaki dan ![]() ![]() ![]() ako thread pozivi mozda bacim screen od novoga iako su rezultati koliko cujem na netu posve isti. sto se tice intela ne nudi mi nista sto bi me zanimalo. a i ne volim ga. a za neki veliki OC koji bi morao raditi da bi imao koristi od c2d ionako nisam raspolozen i ne palim se na to. a to vuce za sobom i dodatne troskove poput kupnje drugog coolera jer mi ovaj sad ne ide na intela (donirao nekome nastavke a i ne sjecam se jesu li uopce bili za ovaj zadnji socket) a kako ne volim smece cijena prelaska bi bila sve samo ne povoljna. ionako trazim razlog i nacin da ubodem nesto od ovih zadnjih zalmana a sam sebe bi morao ubiti da budem dovoljan kreten da dam 500kn za cooler....i sta ce mi onda komp kad sam mrtav ![]() mislio sam ovo prodati i uzeti neki dc ali stvarno nema svrhe. no dosta OT dobro kazes, brojke ne znace nista ali ipak govore dovoljno. no IMO najmanje o memoriji, vise o maticnoj ploci. vidio sam gomilu slucajeva gdje je inace odlicna memorija davala ocajne rezltate u ovom testu. obicno je i ostatak kante radio lose. uvijek je bila maticna kriva. sad mozda sam ja lud i krivo razmisljam ne kad uzmem novu maticnu prvo provrtim ovo. kad vidim dobre brojke padne mi neki kamen sa srca. kad vidim lose obicno takav dojam bude i kasnije pa brzo sve ode na trznicu i trazi se novo. sad se moze reci da sam zadovoljan...no ipak idem na trznicu trazit procijenu pa kalkulirat malo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
AMD ali daj mi reci što ovi testovi dokazuju? Apsolutno ništa. Nabaci ti npr render slike u blenderu, encoding u mp3 ili avi ili kopresiju u rar pa da vidiš što radi c2d npr znam da je u onom blender threadu jelc imao sa A64 ma 2,5GHz oko 4min blender E6600 sve na def sa jednom jezgrom to pere za 2:40 a sa obe jezgre za 1:25 ![]() BTW ja sa 3700+SD na 3,0GHz i DDR600 3-3-3-9 nisam uspio spustit ispod 3min E6600 na 3GHz i DDR2 833 4-4-4-12 to jednom jezgrom obavi za 2:08 a sa obe za 1:07 http://forum.pcekspert.com/showthrea...hlight=blender istina je da imaju jako mali bandwidht ali zato u real life aplikacijama kikaju ass Mislim da kad bi se potrudio da bi sa svojim 3700+ i Ballistixom nakantao 99% rezi ovdje ali bi zato c2d mene šišao u važnijim stvarima
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
da, blender je prava real life aplikacija, mp3ce kodiram svake godine barem jednu a veliki rar kod kojeg bi mi bila bitna brzina nisam radio jos od prosle godine. nego dosta OT, imas threadova za to i previse otvorenih. mozes otvoriti i novi, nece se nitko ljutiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]() |
#35 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Komp mi 98% vremena provodi na 800 mhz. Digne se tu i tamo na 2000 mhz i dok igram COD2 na netu. Ne vjerujem da ću tako brzo prelaziti na nešto jače.
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
čujte to što vi koristite kompove 99% vremena za surf ne znači da ih i ostali koriste u iste svrhe ![]() Vi ste ovdje pričali kako su reze male (sad dal je to bilo iz zahebancije ili zaozbiljno ne znam) no ja sam samo dao direktan primjer da ti brojevi u stvarnosti ne znače baš puno. no nećemo više spamat ![]()
![]() |
#42 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
thnx hehe osim latencije memorije su skoro iste ![]() s overclockanjem se očito može puno postići samo ja nikad nisam overclockao jer mi nije trebalo
![]() |
#46 |
Moderator
|
ajde pogledaj predhodnu stranicu pa ćeš vidjeti kakve su temperature kod mene inaće sda je držim na 833 na 2.0V i na dodir je tek lagano topla
![]() |
#47 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
da, što će mi? Ionako držim RAM na 2.0V tako da mi ne treba niš puhat ti vjerojatno imaš i druge čipove jer ti imaš PC8000 model
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Imam stroj koji je u moj komp. Šta dobijem ako memoriju dignem na 800 ili više.Ako može neki konkretan odgovor, gdje se osjeti poboljšanje, kako se vidi i dali ga uopće ima s obzirom na konfiguraciju koju imam.
he,he Zadnje izmijenjeno od: zlatko. 17.05.2007. u 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#56 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Super Moderators
|
Evo jedna zanimljiva reza sa procom na 2400 ![]()
![]() |
#59 |
Super Moderators
|
Everest ti je lijepo napisao da je 9.5 Ono drugo se odnosi na mem. divider :-)
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|