|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Molim za pomoć pri kupnji laptopa
Molim za pomoć, kupujem laptop do 8500 kn.Živim u vrlo malom stanu i nemam mjesta za kompjutor tako da bi laptop zapravo bio zamjena za njega. Bitna mi je dobra tipkovnica i ekran, dosta pišem i radim u wordu. od ostalog za posao mi treba excell, eventualno bi spremala slike i sl, igrice ne namjeravam igrati ali zato obožavam surfati i priznajem da se izgubim u vrmenu kad se otputim na internet. Laptop se ne bi prenosio često, par puta godišnje kod nekih duljih putovanja. Čitala sam u o Toshiba Tecra AB-103 i 104 modelu. Što mislite?????Nije teško zaključiti da sam prilično neuka pa vas stoga molim za pomoć jer će mi u protivnom utrpati svašta! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Puno ti hvala Vranoga1, pojma nemaš koliko si mi pomogao, ma da pomogao, spasio si me. Jer, neznalici poput mene lako je uvaljati nekakvu šaku jada od laptopa i još ju dobro naplatiti. I što poslije???? Ipak to ne kupujem svaki dan. Dvoumim se između Sonya i ovoh HP- a pod brojem 2, 15 dana mi nije puno za pričekati kad sam već toliko čekala, poslati ću mail za cjenik, puno ti hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
MSI M677 TH
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
HP Compaq NX7400
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Pozdrav! Da ne otvaram novi topic, jer je pitanje vezano za ovaj. Novi sam na forumu i imam jedno pitanje za koje ne znam gdje bi tražio odgovor osim tu. Zahvaljujem unaprijed! Da li su laptopi (npr. HP V6000Z) kupljeni u SADu, kompaktibilni sa našim naponskim sustavom ? Trebao bih dobit jedan na poklon, ali mi nema smisla ako nisu kompaktibilni ili ne postoji neki adapter koji bi riješio razliku u naponu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko sam čitao, kompatibilni su. To ionako nije do samog laptopa već do njegovog punjača. Velika većina punjača radi na naponima 100-250V, 50-60Hz. Inače, kod nas je sistem 220V, 50Hz, a u USA 110V, 60Hz. Poželjno je provjeriti ove podatke prije same kupnje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|