Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.05.2007., 16:36   #1
tina1000
Registered User

Datum registracije: May 2007
Molim za pomoć pri kupnji laptopa

Molim za pomoć, kupujem laptop do 8500 kn.Živim u vrlo malom stanu i nemam mjesta za kompjutor tako da bi laptop zapravo bio zamjena za njega. Bitna mi je dobra tipkovnica i ekran, dosta pišem i radim u wordu. od ostalog za posao mi treba excell, eventualno bi spremala slike i sl, igrice ne namjeravam igrati ali zato obožavam surfati i priznajem da se izgubim u vrmenu kad se otputim na internet. Laptop se ne bi prenosio često, par puta godišnje kod nekih duljih putovanja. Čitala sam u o Toshiba Tecra AB-103 i 104 modelu. Što mislite?????Nije teško zaključiti da sam prilično neuka pa vas stoga molim za pomoć jer će mi u protivnom utrpati svašta!
tina1000 je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2007., 14:21   #2
tina1000
Registered User

Puno ti hvala Vranoga1, pojma nemaš koliko si mi pomogao, ma da pomogao, spasio si me. Jer, neznalici poput mene lako je uvaljati nekakvu šaku jada od laptopa i još ju dobro naplatiti. I što poslije???? Ipak to ne kupujem svaki dan. Dvoumim se između Sonya i ovoh HP- a pod brojem 2, 15 dana mi nije puno za pričekati kad sam već toliko čekala, poslati ću mail za cjenik, puno ti hvala.
tina1000 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.05.2007., 23:16   #3
BOGDO
klanfa
Moj komp

BOGDO's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
MSI M677 TH

BOGDO je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2007., 23:20   #4
BOGDO
klanfa
Moj komp

BOGDO's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
HP Compaq NX7400

BOGDO je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2007., 19:18   #5
cicinho
Registered User

cicinho's Avatar

Pozdrav!

Da ne otvaram novi topic, jer je pitanje vezano za ovaj.
Novi sam na forumu i imam jedno pitanje za koje ne znam gdje bi tražio odgovor osim tu. Zahvaljujem unaprijed!

Da li su laptopi (npr. HP V6000Z) kupljeni u SADu, kompaktibilni sa našim naponskim sustavom ?

Trebao bih dobit jedan na poklon, ali mi nema smisla ako nisu kompaktibilni ili ne postoji neki adapter koji bi riješio razliku u naponu...
cicinho je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2007., 20:02   #6
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Koliko sam čitao, kompatibilni su. To ionako nije do samog laptopa već do njegovog punjača. Velika većina punjača radi na naponima 100-250V, 50-60Hz. Inače, kod nas je sistem 220V, 50Hz, a u USA 110V, 60Hz. Poželjno je provjeriti ove podatke prije same kupnje.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno