|
![]() |
#451 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sve je to isti thread-trebalo je samo čitati i pratiti ![]()
![]() |
#452 |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Prva revija radeonka hd2900xt http://it-review.net/index.php?optio...=1314&Itemid=1 Rezultati su katastrofa, sad konacno vidim zasto je ta kartica toliko odgađana Primjjerice: U stalkeru je radeon 2,5 puta sporiji od gtx-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#455 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Nemam nekog velikog interesa u ovome svemu skupa, no doista bih volio da ATI izbaci grafu koja mete pod sa 8800 GTX iz jednog jedinog razloga - da vidim Mazohistu kako panično prodaje svoju GTX-icu za petinu cijene kako bi namaknuo pare za novu radeonku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Guest
|
Citiraj:
Ali nazalost, to se nece dogodit, po svemu sudeci, ne ove godine. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Guest
|
sretno u nabijanju rekorda u 3dmarku posto sve ostalo igre trenutno vrte bez probema i 7900tke i x1950ke ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Iskreno, ako R600 bude imao performanse u rangu GTXice, to ce biti dobro. Cak i ako performanse budu oscilirale između GTS640 i GTX-ice, i onda će biti dobro. Ono što ja priželjkujem je mid-range grafa koja mete pod sa 8600GTS
![]() |
#460 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Guest
|
s obzirom na benchmarkove koji su iscurili, atica nece puno zaostajati, a posto standarno ima bolji IQ, mislim da se amd nece morati bojati da se kartice nece prodavati...eventualno kod ganjaca najvecih scoreova ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
cek malo,procitao sam malo te linkove koje ste postali i nasao sam ovo: "The R600XT, orRadeonHD 2900 XT needs two power connectors, one 2x3 pin and one 2x4 pin. If your PSU doesn’t have the 2x4 pin one, then you can plug in a 2x3 pin one, but you wont get the full potential of the card." da li to znaci da ce se morati kupovati i nova napajanja (navodno izlaze nova koja zadovoljavaju gore navedeno). npr.ja sam pljunuo lovu za seasonic s12-600 i zanima me da li moze ono za ati hd 2900xt.ako ne,ne pada mi na pamet kupit ati-a uzet cu gtx i bok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Guest
|
Citiraj:
http://www.itx.ba/index.php?option=c...d=979&Itemid=1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Guest
|
***o ih suspense ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ovo na it-review je pravi test. Lik nije potpisao NDA (non-disclosure-agreement) sa ATI-em, skupio je kartice i izbacio review. Trenutno mu ATI ***e majku, obećava benefite i traži da skine test do 14.5 kada je launch ![]() ![]()
![]() |
#470 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mislim da su ovo jako lijepi brojevi: http://www.nordichardware.com/forum/...=8428&forum=45
![]() |
#472 | |
Guest
|
Citiraj:
A pogledajte ovog kolegu koliko radeonki drži u rukama http://it-review.net/index.php?optio...1&limitstart=1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
|
ma ovo je neki nvidia fanboi...pa vidis da covjek ne zna sloziti crossfire...jaki neki review site, nema sto ![]() osim toga smrdi na problem sa driverima, ali biti ce super ako bude izmedju gtsa 640 i gtxa Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 10.05.2007. u 17:14. |
![]() |
![]() |
#475 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
nisam neki novinar, al moji kolege su dovoljno profesionalni da ne krše NDA čak i ako ga ne potpišu.
![]() |
![]() |
#476 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Super Moderators