|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
memtest 1.7 mi smrzava
nastavak priče restartanja kompa samog od sebe 2x512 kingmax (800) gigabyte 965p-ds3 pojavi se BSOD i javi dmipool data, ili irql driver not less or equal, ili memory dump..... a sada kada hoću testirati memoriju smrzava mi na memtestu, isključio sam usb legacy ima ko ideju? ili je to automatski zaključak da me memorija je.... i da je bacim u smeće |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
evo baš vidim da nikako da odradi test #8, Modulo 20, ones & zeros, tu se smrzne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
evo sad sam sa memtest 3.2 i stao je na test #0 address test. walking ones, no cache |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
http://www.computerbase.de/downloads...chung/memtest/ Ako i taj ne prolazi onda se mem kontroler na ploci i doticna mema nevole. Edit: I neces bit jedini koji ima probleme sa ds3, cito sam da se dosta ljudi zalilo na tu maticnu, jeftina je, ali samo to joj je dobra osobina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
to i vrhunske performance, kvalitetni materijali, masovna overklokabilnost... ![]() inace, trebala bi radit sa kingmaxom, ako imas tu mogucnost posudi od nekoga druge rame pa vidi...ili isprobaj te svoje rame u nekom drugom kompu, moguce da je do njih |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
traba za početak staviti najnoviji bios pa onda testirati
![]() |
#8 |
Premium
|
najnoviji bios i ništa nije klokano, ništa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja imam problem sa plocom i nakon 9 puta instaliranih windowsa unutar 3 dana (kvragu i acroni, tko zna gdje mi je...) jos nisam rijesio problem... Ali sam zato prije kupovine memorije dobro proucio koja valja a koja ne i naisao na post od kolege nexus-a, koji bi ti mislim mogao biti od velike pomoci (doduse, radi se o DS4, ali ne vidim neku razliku): Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
istrijan
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam 2 keksa ista kao one koje je nexus napisao pod "provjereno radi". Potpuno isti modeli. Ali problem i dalje postoji. Čudno da je sve počelo prije dva tri dana, prije toga sve je radilo savršeno. Procesor (intel c2d 6300) je bio na 2.8 GHz na DS4 ploči mema od 667 na 800 MHz.... Prije par dana vrag mi nije dao mira i rekoh daj da probam dignut proc na 3.1 GHz, i išlo je... ali prekjučer su počeli problemi... BSOD svakih 20 min (IRQl LESS OR EQUAL ITD...). Pokrenem MEMtest kad ono na svakom testu po 20000 errora. Gdje bi bio problem? Ima netko neko rješenje?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
jesi probao testirat svaki keks posebno? mozda je jednostavno jedan keks meme odapeo papke ili cak oba i zbog toga je nastao problem (buduci da si napisao da je dosad radilo oke)... jer ako je dosad radilo oke nekompatibilnost sa memom nije... ako je dosad radilo oke onda nije niti problem u biosu... da, ovakav kvar pokriva garancija, meni na takav nacin bila krepala 4 keksa od 256MB kingmax hardcore 500MHz (nekad davno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|