|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Obavijest o pristiglome odgovoru na forumu
Za primjer ako sam otvorio neki topic na forumu,da li postoji mogućnost da mi u systray prikaže neki zvučni ili vizualni signal (obavijest) da je stigao odgovor na moje pitanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Na takav način ne. Jedino mail. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hehe, ti si se vec u web 3.0 zaletio, a forum daaaaaaaaaaaaaleko od (najnovijeg) 2.0 ![]() ono sto ti moze pomoci je rss reader koji cuci u systrayu. pretplatis se na teme/forume i on te obavjestava o novim porukama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
pa moze npr. stavit da mu stize obavijest na mail i onda stavit neki alarm koji cvili kad dojde mail od tog i tog (odnosno od "foruma") i onda zna da je odg. stigel... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam napravio forwarding e-maila na mob u obliku SMS poruke. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Nije u trayu, ali je u Firefoxu...predobra ekstenzija...: http://allejp.netsons.org/forumAdditive.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja imam 099 mob i nakon registracije na moj.t-mobile.hr dobio sam e-mail adresu 099xxxxxxx@moj.t-mobile.hr. Svaki e-mail koji stigne na 099xxxxxxx@moj.t-mobile.hr će biti prosljeđen na moj mobitel, pa na e-mailu koji inače koristiš složiš filtar poruka koje će biti prosljeđene na 099xxxxxxx@moj.t-mobile.hr. EDIT: krivo sam napisao, e-mail je zapravo 38599xxxxxxx@moj.t-mobile.hr
Keyboard error or no keyboard present Press F1 to continue, DEL to enter SETUP Zadnje izmijenjeno od: immortal. 09.05.2007. u 09:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Može li ko da objasni taj RSS READER , da li on može da uradi to šta sam tražio |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Evo kako izgleda kad dobijem SMS... ![]() Broj počinje s +38599198, a ostatak je 6/7-znamenkasti, ja sam ga sakrio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|