|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Koji od ova 4 hdda?
Western Digital, Caviar 320 GB, WD3200AAAKS, SERIAL ATA II, 16MB cache HDD Seagate ST3320620AS, 320 GB 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200 HDD HITACHI 320 GB, serial ATA-II, 7.200 o/min., 16 MB cache HDD 320.0 GB SAMSUNG, Serial ATA II, 16MB cache, 7200 okr/min Performanse su mi primarne ali sad ako je neki od ovih osjetno tiši a ima zanemarivo manje performanse onda tog!Garancija im je 3 godine osim Seagate koja ima 3 godine u vemulju a u hga 5god! Još me zanima koliko disk gubi na performansama dijeljenjem na 2 particije,jer bi napravia jednu od 20gb za win a drugu za podatke? Je li bolja solucija šta se tiče performansi kupnja još jednog diska samo za os i programe!Kakve postoje još dobre solucije? Znan da bi sve odgovore naša na forumu ali san u teškoj žurbi,pišen maturalni kojeg triba ujutro predat a na pola san tek,iman naučit 3 predmeta za sutra da ih ne padnem ,prije 5 min san razbia svog hitachia 160gb od zid a treban sutra hitno novi hdd pa mi je vako bilo lakše pitat sve u jednom postu! Hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
kako got uzmes ja bi ti preporucio zamzunga,ujedno i najtisi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Također preporuka za Samsunga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
WD3200AAKS-radi ko zmaj ![]()
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja sam išao na sigurno sa Samsungom, Jelc, jel možeš nešto reć o tom WD-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja imam već par mjeseci ovog: http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 i baš sam zadovoljan sa hardom. Brz, tih i ne grije se jako... To bi bilo sve ![]()
![]() |
#8 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Manje više sve je to slično ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja bih na tvom mjestu uzeo Seagatea i jos probaj naci NS seriju(oni su napravljeni za rad 24/7) i 2 godine vise garancije nije za odbaciti ,ma po meni je i najvaznija garancija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Izgleda da su svi diskovi ok jer su svi zadovoljni , u hgspotu ima 7200.10 NS verzija za 674kn i 5 godina garancije, inace od ova 4 diska jedino seagate koristi vertikalni zapis? I jos mi recite gube li se puno performanse cijepanjem diska na 2 particije, jedna mala za os veca za podatke?Hvala svima na preporukama! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
NS Barracuda je bucna do bola. Barem 3-4 puta bucnija od obicnih 7200.10 Barakuda... ali u okruzjima za koja je namijenjena buka ionako nije problem ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Buka mi nije toliko važna jer kad san uz komp igran na slusalice ili slušan muziku a po noči mi komp ne radi jer neman flat ![]() Šta su te NS verzije malo poboljšane za dugotrajniji rad?Ponavljan performanse su mi najvažnije buka mi nije toliko važna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja sam prije par dana uzeo u hg spota 250 gb model:za moj pojam disk je tih,brz i ne zagrijava se previse.Moja preporuka Zadnje izmijenjeno od: igorba. 08.05.2007. u 00:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
http://www.svethardware.cz/disc_doc-...8003F7C9F.html Evo naša san test od gore svih navedenih diskova i pobjedu je odnia Samsung SpinPoint T166 HD321KJ koji se boria za pobjedu sa HDT725032VLA360.Svi su diskovi super nemoze se falit ni sa jednim jer je sve to tu negdje ali evo mnoštvo testova je izdvojilo ova 2! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Samsung definitivno,imam seagate i wd ali mi prijatelji imaju samsunge i mogu ti reci samo da neces ni znati da ih imas u komp koliko je tih dok seagate grebe kao lud a wd da ne govorim ali on je ipak na 10000 okretaja!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|