|
![]() |
#1 | |||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
![]() Zašto mi na 3dmarku u SystemInfo prikazuje da mi je linked display adapters FALSE??? Probo sam sa svim mogućim driverima i svaki mi put isto pokazuje! Čak mi i krivo očitava VGA Memory Clock i VGA Core Clock. Dobijam 6300 bodova što mislim da je jako malo,trenutno imam 158.22 driver od grafičke. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
Imas 6300 bodova jer je 3dm06 jako ovisan o snazi cpu,tj. jednaku tezinu imaju i bodovi od cpu i bodovi od grafe, pa ako je slabi cpu kao sto je D920, nije nista cudno da imas toliko bodova, evo primjerice na a64 4000 i GTX je bilo nekih 7000 bodova. Ali nemoj se zamarat sa 3dm06, to je sinteticki test koji ne pokazuje pravo stanje stvari o snazi graf. podsustava, jer veliki udio odlazi, ponavljam jos jednom, na bodove dobivene cpu testom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#9 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Temperatura proca da ti je 30 pod opterecenjem?? Mislim da senzor malo krivo ocitava....treba biti nekih 50-ak pod opterecenjem,jos je i klokan EDIT: Sad vidim da imas Zalmana.....jos 9500....Pa onda je mozda i moguce da je temp takva,naravno,ako je Zalman na MAX okretajima...
Zadnje izmijenjeno od: mislav_os. 07.05.2007. u 02:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
To su normalni bodovi za tvoj klokani cpu, Instaliraj si sad ORTHOS koji vrti dva prime95 testa odjednom i ako radi dva sata bez greske, to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ajde OC proca nastavite u za to određenom podforumu a ne ovdje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|