|
![]() |
#31 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ne znam kako vi, ali ja ako pokrenem igru koja ne podržava nativnu rezu monitora 1440x900, već je moram igrati u 1024x768, onda kad se vratim u windozem ta mi reza i tamo stoji, i još k tome uopće u display properties nemam opciju povećanja reze, već moram restartati windoze, i onda normalno ponovno učita 1440x900... i tako svaki put... JAKO IRITIRAJUĆE..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
![]() Ne znam kako vama ali meni se dešava da mi se nakon instalacije Catalysta 7.4 nakon logina pojavljuje poruka "Host application has caused error..." bla bla i sruši mi se CCC ![]() Ima li tko kakvih ideja osim "ako ti radi 7.2 ostani na njima" ![]() Thnx.
![]() |
#33 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam probao čak i CCC i sve je radilo fino. Samo-ja nikad ne skidam cijeli paket nego posebno drivere, WDM, CCC...pa instaliram sam-nemam baš previše povjerenja kad on meni sam instalira kako mu se sviđa ![]()
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
7.4 i 9600XT
Ja sam instaliraio 7.4 i nakon nepunih 12 sati vratio natrag 7.3 Prvo sa 7.4 mi nije radio playback ni .avi ni wmw .... ništa Drugo, kao da se ATI "mučio" pogotovo u cod2.... Vratio sam 7.3 video, divx radi super a cod2 leti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kod mene se sa 7.4 SS2 koči, i ne prikazuje vodu, tak da ću vratiti na 7.2. @Gabre: probaj sa extended display, kod mene Clone nikako ne radi iako me i to zna zafrkavati.
![]() |
|
|