|
![]() |
#181 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam uzeo baš danas u Algoritma, a pošto se nemože igrati preko hamachija sa više od 3 igrača ljudi kupujte originale pa cemo online. Mislim da 315kn (studentski popust ![]() Još samo da EA pruži dobro podršku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
kaj blejiš?
Datum registracije: Mar 2007
|
e,kak se dobi onaj network Id za igranje online,zato kaj ocu probat bas prek igre a ne prek gamespay comradea,imam ea username i pass al mi fakat nije jasno kej je taj netw id ?
![]() |
#185 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Na njega ti se računaju statistike igara koje odigravaš i preko njega dobijaš činove. Igra je zakon online te svim ljubiteljima preporučam nabavku originala jer je igra stvarno zabavna protiv živih ljudi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
kaj blejiš?
|
cek,jel to onda ona ea _persona kaj pise na stranici ili ?
![]() |
#187 |
D&D
|
jel bi to išlo preko gg clienta jer mi on radi bolje od hamachia. kad igram preko hamachia (bilo koju igru) počne mi štekati ako je više od 2 playera a preko gg clienta sam igro dotu 5 na 5 i nije štekalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Nabavio sam i ja igru. Kao i svaki C&C igra ima veliku igrivost i vrlo je zarazna. Malo je ipak prelagana.
![]() |
#194 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
@svi: Jel može tko pobijedit brutala, meni se čini nemoguće, jednostavno napravi previše jedinica, ja mu slomim 150jedinica, pa onda padam, ,čini mi se kao da brutal ima dvostruko više novaca od zadane cifre jel vam se čini da su scrinovci najjači, najbrži su, imaju jeftine, solidne i vrlo ružne jedinice(baš me živciraju, GDI mi je bolji, al je prespor i preskup) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Suit up!
|
Scrin je najslabija strana online protiv živog čovjeka, što se tiče pobjede nad brutalom teško je, no ne i nemoguće. Stvar je u tom što brutal ima 2-3x više tiberiuma po harvesteru, te zato može štancati jedinice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Scrin je po meni najbolji ovako protiv brutala. Postaviti odmah u početku obranu, štanaciti one kaj su na tri noge ![]() ![]() ![]() Na medium postvkama igram normalno reza 1280*1024 mota se FPS od 20-31, izdržljivo, ali prek hamacija online s frendovima... Katastrofa.... Vuče od 5-7FPS... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
svi smanjite detalje, jer nečiji komp bloka, ja igram preko hamachija i ide dosta dobro inače igra mi radi na high(1024x768), i tek pada na 20FPSa ako ima jako puno vojske na ekranu imaš li najnoviji update, dosta optimizira igru, meni je standardna igra periodično štekala(svake 3s i to na svim detaljima, vjerojatno je nešt bilo na relaciji driver-igra, sad sa patchem radi dobro) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Premium
|
Citiraj:
Možda je do wina... Brijem da ih već duuugo nisam formatiro (čitaj: preko 6mj) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Premium
|
Citiraj:
Zakaj svi imaju problem s tom misijom ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
kaj blejiš?
|
Scrin zapravo rula...totally je cool i ima onaj fora zenski glas sa onim cool svjetlecim efektima (presijava mi se onaj tower za aircraft defence,i onda mi je cijela baza u glow efectu ) ![]() ![]()
![]() |
#204 | |
Suit up!
|
Citiraj:
1. Napravi 7-10 predator tenkova i 2-3 apc-a koje si nakrcao inženjerima. 2. Kreni na sjevernu bazi (iznad tvoje, uništi obranu i zarobi je) 3. Ne diraj MCV nego ga ostavi tamo nek stoji. 4. Izgradi flame tenkove i vertigo bombardere te očisti onaj grad i bazu na jugozapadu. 5. Uništi onu izoliranu bazu na jugoistoku 6. Dovedi MCV i dobij dodatno odličje za bonus objective.
![]() |
![]() |
#205 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
bas sam ju preso prije nekih pola sata, i to je islo ovako nekako upalis na svakoj strani po jednu obrambenu, a tamo od kud idu pjesaci, cini mi se da mozes i obje, prutuzracno ne palis(mozda cesmoc samo na jednom mjestu imat 2 upaljene) zatim sagradis 2 harvestera, da se ne mucis sa parama, i jednog posaljes gore, drugog dolje, zatim napravis 5-10 obicnih pjesaka za svaku sranu od kud dolaze pjesaci, te napravis 20-30 ekipica sa raketama, i stavis i po dijagonali da te cuvaju od helica. u isto vrijeme, radis tenkove, obicne fizikalne, te ih stavljas na ulaze sa sjeverne i istocne strane. tada te vise nece moci prbiti... ti samo skupljaj tenkove, i kad ih imas 20ak, a mozes i prije, posaljes gore u bazu, i porokas obranu, i ono od kuda se grade vozila. posaljes par enginiera, i pozauzimas ostatak baze. napravis par airfeeldova, i izbombardiras sve sta se nalazi sa druge strane rijeke, i onu gornju bazu isto tako ![]() ps. los sam sto se tice pamcenja imena, pa isprika na neupotrebljavanju imena unita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
p.s aps + Zone Trooperi prejako ![]()
![]() |
![]() |
#209 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
1. napravi 10 predatora 2. napravi 5 MCP (mislim da se tako zovu transporteri) 3. Napravi 6xrifle squadova 4. zalet ![]() 5. razmjesti rifle squadove po zgradama (savršeno kose pješadiju) 6. naprvi još predatora i taktički ih razmjesti te dofuraj MCV do baze ![]() 7. razvali bazu na jugoisotku i na sjeverozapadu 8. zauzmi im minerale te slobodno možeš u masovnu produkciju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|