|
![]() |
#151 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
@CarlHunter auti se prodaju direktno iz tvoje garaže, tamo ćeš već naći, za drive-ine ne znam @master_on_whels kad pronađeš sve auto salone
![]() |
#152 |
Registered User
|
trebam ih sve otkljucati ili posjetiti one koje mogu? kad otprilike otkljucam sve salone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
RPG player
|
moraš ih samo otkriti tj da ih igra prikaže na mapi ali za to se moraš provozati od jednog do drugog kraja mape nije vremenski ograničeno tj ne moraš biti neki level da to uspiješ a meni je trebalo oko 15 sati igre nisam se žurio jer sam vidio kod frenda da je voziti na motoru puno teže i kompliciranije jedina prednost motora je da brzo ubrzava ali se to izgubi kad moraš jako kočiti na zavojima i svaki auto/stup je prijetnja - no thank you
![]() |
#154 |
Registered User
|
moze netko staviti screenshot mape sa svih salonima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kod frenda nece ni pokrenut ima dosta salbu konfu ...neznam zasto tebi nece... ugl evo slika od svih otkljucanih salona i malo navazanja sa zx 10 ![]() jedino josnikako ne kuzim zasto kawasakiju u max speed pise 295 ? a mv augustu isto iam isto ide samo kaj pise max speed 305 ![]()
![]() |
#157 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo instalirao sam igru prije 1.5 tjedan. Igra je pre dobra.Zašto??? Jednostavno otok je velik i pun detalja, cesta ima mali milijun i zabvano se vozikat posebno s jurilicama(ZX 10R@350 KM/h & MV AGUSTA @350 KM/h),grafika je super, pobrali su kvalitet NFS serijala,GTR-a,TOCE,LFS-a...,super je što ima dosta licienci,igrivost je vrhunska (igra nije mi ni u kojem pogledu dosadila nakon 15 h igre u kompletu što ne mogu reći za neke druge) napeta je jer nije ko u NFS-u kupiš ***enog GOLF-a i priđeš cijelu igru s njim!Toliko su dobro napravii s klasam da je divota radovat se svakom drugom autu. Kod igre mi ne valja: -AI->mislim da ja sa ZX ne mogu konkurirat CCR,GTR,SLR...(jer ide 350+ KM/h) ![]() -iako je gonim na 1024*768 2AA HDR OFF High detalji igra ide 22-35 FPS pa je nekad ne igriva ![]() -dosta hardwarea traži za ono što nudi(nadam se da će to službeni patch isparvit) -na nekim konfam izbaciva BSOD nakon 15 min igre Inače moja ocjena (ako se isprave ove greške) 9-9.5/10 ![]() ![]() Ko nije igra igru preporučio bi da proba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Probaj Tourist trophy pa ces vidit sta je realnos ti grafika i detaljnos motora.Najbolja igra koju sam dosada igro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Nema R1, stavili su samo bolje motore..R1 je gej. ![]()
![]() |
#160 |
Premium
|
jep r1 je gej.. nisu stavili najbolje motore fali cbr 1000 i gsxr1000 ( i hajabuza ofkors)..hihi nije da sad tamburini ili zx10 nisu zvjerke ali fali ova 2-3 motora ![]() igro sam tourist trophy ...jedino mi je bilo zanimoljivo vozitkat prdilice do 250 ccm-a mislim da je super bikes riding challenge najrealnije zasad...i najbolje motore s super grafikom ima ![]() test drive je igra s autima a ne s motorima ![]()
![]() |
#162 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala za e-mail.Probat cu veceras ili sutra da vidim oce li radit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
|
e ... neznam el ce ti radit jer je neakvi pametni kreten (mislimda burazov fgred) iso igrat i s***o mi cjelu igru .... ugl u igri imas kawasaki: z1000 i zx 10 mv augusta f4 tamburini i neznam napamet jos jedna ( slabija) i imas 2-3 triumpha mislim neznam tocno sve napamet
![]() |
#166 |
Registered Cyber boy
|
![]() Moze li mi netko objasniti gdje su trgovine motora koje nisam otkljucao, i koje su te trgovine? Otkljucao: Kawasaki Triumph Mv Agusta, Ducati (1 trgovina). Level: Expert Lova: 591586245 (hi,hi,hi, istina) Hvala na pomoci (ako mi itko pomogne). ![]()
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
igram danima a ne znam...
kako izazvati druge vozače - botove? stalno se vozim sam protiv vremena, jedino je promet tu.. kako- koja tipka ili ?
![]() |
#169 | ||
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
2 kawasakija 3 dukatija 2 auguste i motori su totalno jadni užas smeđe boje ![]()
![]() |
![]() |
#174 | |
Feelin Distinctive Shit
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() huh majketi šta ti radiš u toj igri da si vidio to đubre?? ![]() e da, ima neko 100% pređeni sejv, aj nemojte mi srat sad kao pređi igru i to, neda mi se, pogubio živce! i na sejvu da ima jako puno para pa da mogu uzimat malo bolje aute i tak to. aj fala pis
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
RPG player
|
Citiraj:
ajde malo pogledaj postove od prije
![]() |
![]() |
#176 |
Feelin Distinctive Shit
|
![]() |
![]() |
#177 |
RPG player
|
ako nešto tak tražiš po jedoj temi onda probaj ovo ideš od stranice do stranice i u ctrl+f upišeš "save" na svakoj stranici klikneš find now i ako nema ideš dalje, ako ima onda te odmah baci na taj post (preporučio bih Tražilicu ali se ne može tražiti po posebnoj temi)
![]() |
#178 |
Feelin Distinctive Shit
|
heh, znam za to al kažem ti nije mi se dalo, ko da je teško bilo ![]()
![]() |
![]() |
#179 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ideš 30 km/h i naginješ se s trkačicom skoro do zemlje! A svi zanamo bar koji su vozali motor da to nije moguće jer je mala brzina i jednostano padaš! Toliko o relanosti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nauci pisat pa se tek onda javi. Napravi ti onda igru.To je tebi preteska igra pa kazes da je losa.Losi je GT4 od nje 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 puta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|