|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
MX1000 rulez... Definitivno najbolji bežični miš... (po mnogima bolji od mx revolutiona) Ja imam bluetooth verziju iz kompleta sa mx5000 (sve isto, samo je bluetooth komunikacija s kompom)... Same pohvale za miš.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
to je totalna skovaca za igranje...al ono totalna....MX-518..i nemozes falit..to je sa zicom ... ja stvarno nevidim razlog cemu sluze ti bezicni misevi osim narvno za ured i takve stvari di je dobar i mis od 20kn... ako igras igre bezicni mis ne dolazi u obzir |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ja fakat ne razumijem.... Kako ljudi mogu uspoređivat bežične i žičane miševe?????????? ![]() Čovjek pita šta kažemo na MX1000 (bežični, dakle zanima ga bežični miš) i onda netko doleti sa mx-518 ili tak nečim.... Bežični miševi NISU za hardcore igranje (iako ja sa svojim MX1000 igram sve..) Bežični miševi imaju prednost šta su bežični (jesam pametan ![]() Ako hoćeš igrati nešto kak spada, definitivno preporučam mx518 i s tim se slažem (naravno tu je i G5 koji ne opravdava baš cijenu, ali eto...) Dakle, bežični = mobilnost... hm... i to bi bilo to uglavnom... i da, nema žice pa ga je ljepše vidjeti (barem meni)... žičani = stvoreni za igranje, mala težina, laka upravljivost, kvalitetniji, nema punjenja baterije, ali nema niti mrdanja s njim dalje od 120cm od PS/2 utora.... Usporedba MX518 i MX1000 je glupa, jer to nisu miševi iste namjene... Ko da uspoređuješ Golf GTI i Ladu Nivu.... ![]() ![]() Znači, a se igraš više od 2-3h dnevno, nemoj uzeti bežični miš (čak ni gamerski G7), jer su to miševi koji će te kočiti u igranju... (ne kažem da se ne može igrati, ali opet...) Dakle, komentar na MX1000 po drugi put: najbolji BEŽIČNI miš!!!!!!!!! P.S. NHF everybody, nije mi baš super jutro budući da odgovaram fiziku, a nemam blage.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni malo prevelik ali vrhunski mis po svemu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Imao sam jedan koji je imao havariju pa je otpisan, ponovo sam kupio isti a ja se nebi dva puta zeznuo u zivotu... mis je strava.
![]() |
#9 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Imao godinu dana i igrao COD1/2... Tada ga nebih mjenjao za suho zlato... G5 mi je lošiji bio od njega, tek me Copperhead "natjerao" da ga promjenim.... U svakom slučaju ako će ti služiti, za igranje FPS-ova definitivno ima boljih miševa a ukoliko je za bilo što drugo onda je to vrlo dobar izbor, pogotovo ukoliko si uhvatio neki povoljan. Zadnje izmijenjeno od: Foxman. 03.05.2007. u 12:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Miš je ergonomski najbolji kojeg sam imao. Dosta je i precizan također, te nisam ima problema u COD2 s njim. Mana mu je to što ako ga intenzivnije koristiš baterija ne traje niti tjedan dana. Da za fps-ove (pogotovo brže) MX/G serija je bolja, ali za kombinirano korištenje koje ne uključuje samo igranje MX1000 je bolji. Daleko od toga da MX1000 nije dobar miš za igranje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Hvala vam na komentarima.Miš imam već duže vrijeme i mogu reć da ga nebi mijenjao za niti jedan mišek na svijetu.Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|