|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
7900gt:vmod or not vmod
kao što svi sad već skoro znaju da imam problem sa grafom da neide ni 50mhza gore sa vf900. neki kažu da dignem voltažu pa da bi onda radila normalnije tj. da napravim vmod ALI nemam garanciju...tako da sam u nedoumici?šta da radim? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ti delaju sve igre s pristojnim FPS-om i na razumljivim rezolucijama? Smatraš se entuzijastom/clockerom i treba ti V-mod za neki rekord ili te jednostavno svrbi to da se kartica po pitanju clocka ne miče s mjesta? IMHO ja ju ne bi pehal s V-modom i dok god te služi ne bi se žalil ili se je pokušaval rešiti samo zato jer ne ide s mjesta...ali to sam samo ja. Ako te živo boli briga i overclock ti je važan modaj karticu i nemaš brige - osim ako se i nakon moda ne bu makla s mjesta. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
opet se udaljavamo od teme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
DX9 je i kod mene koma, proc i grafa su bili nafrljeni ful tako da na njega ne bračaj pažnju koliko god on lijepo izgledao.. @Tekla Bolje ne dirat to, stalne oscilacije FPSa smetaju makar se radi i o ogromnim brojkama, tako da je lock 125 dobra stvar. Nego ontopic, znam kak ti je što se tiče grafe jer je i moja slična, mema mi ide 10MHz gore i neće više ni pod razno, taj glupi rev. 2. ![]() Da mogu ja bi ju nekak otključao, sredio i to, ALI ne sad jer mi sad sve radi jako dobro. To bi i tebi preporučio, ostavi ovako a ako i kad igre počnu štucat onda se pozabavi sa tim ako u međuvremenu ne promjeniš grafu. ![]()
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Meni je stalno na 91fps tako da nediram. |
|
![]() |
![]() |
|
|