|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Koje kuciste 1000-1500kn
Evo bas gledam u koje kuciste bi spremio svoje komponente , ovo imam vec nekoliko godina i dosadilo mi ![]() Treba mi dobro hladeno kuciste , a opet donekle tiho i da bude visoko max 54 cm. za sad mi je zapelo za oko : Armor http://links.hr/index.php?naziv=Ku%E...kl=052.605.035 Kandalf http://links.hr/index.php?naziv=Ku%E...kl=052.605.032 Antec P182 SP http://links.hr/index.php?naziv=Ku%E...kl=052.613.019 Antec 900-eu http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=4228 ANTEC P180B http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4046 COOLERMASTER, Praetorian http://www.coolermaster.com/index.ph...aetorian%20730 Tolko ih ima da sam se izgubio ![]() imate kakav prijedlog ?
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
ja imam P182B (dobio pod P180B) i prezadovoljan sam i kuciste mi je predobro.... neki dan sam bio u Vemulju pa mi je zapelo za oko: http://www.thermaltake.com/product/C.../vd4000bws.asp http://ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=777...34631932135625 ima vodeno no ono probija dosta budžet ali opet ako odbiješ cijene coolera za cpu i grafu to jos pada a i Antec P182 SP nije puno jeftiniji |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Antec Titan 650 možda? Prostrano kućište sa TP 650W SLI napajanjem?
![]() |
#5 |
the luda ribetna
|
kao 1. kakvo kuciste trazis?big midi mini? ![]() sve u svemu od izbora bi uzeo ili CM-a ili anetka P180... nadalje uzmi u obzir i stackere ako ides na tak "visoke" cijene |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Ti navodiš kućište od skoro 2000kn. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
edit: sry krivo procitao a bome ne vidim del poruke... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ma nemam ti ja blagog poima to atx , btx i ovo ostalo sta ti pitas ![]() @john_doe e jel to znaci da mogu uzet kuciste bez vodenog ? ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
localhost
|
Citiraj:
1.756,96 kn je daleko od 2k kn i nesto je skuplje od Antec P182 SP koje je on naveo kao kuciste o kojem razmislja a dobijes vodeno... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
daklec posto se bas bavim konfama "upalo" mi je u oko da je bitna nadogradivost...sve u svemu gledaj da ti je polozaj diskova prihvatljiv te da imas "zracni tunel" da se dobro hladi sve unutar kompa...nadalje prema ovome sto sam ti napisao najvise mi pase P180B u pricu...kao sto sam i ranije naveo...nije da sad mene moras slusat...to je smao moj prijedlog...to ili cm ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Iskreno, jel i jedno od ovih nabrojanih kučišta niže od 54cm ? ![]() Ako se meni dobro čini, što vidjeh po slikama i uživo, niti jedno od ovih nije ispod 54cm, jer 54cm je onako - nisko midi kučište, što ne ? EDIT: Moj bed, zabrijao sam gadno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 29.04.2007. u 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
localhost
|
Citiraj:
P180B je visoko 52CM a kandalf kojeg sam spomenuo 54.... dakle ako svi bolje pročitamo i tu kucišta odgovaraju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Baci oko na worklog u mom sigu, da vidis kako je dobro rijesen iznutra i pogodan za dodatne modove. Antec 900 ima slican koncept, ali je IMHO preotvoren i ako zelis iole jace hladjenje, preglasan. Takodjer, cini mi se premalen, i kad se ubaci hrpa high-end komponenti i hladnjaka, djeluje prenakrcano, a kablove je prakticki nemoguce maknuti sa struje zraka (ili pogleda ![]() Oko 1.500 kn takodjer bih razmislio o Stackeru 830, fantastican kejs, iako mozda malo preskup u odnosu na P180/P182.
![]() |
![]() |
#18 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() inace lijevac je kuciste za sebe...al opet neznam kolko ce mu se svidjet radi jednostavnosti...ruku na srce najbolji izbor...al pitaj autora teme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Pomazete a s druge strane me opet zbunjujete ![]() recimo da sam dosao do nekih zakljucaka...znaci ostaju Kandalf , Praetorian i neznam zasto niko nije spomenuo Armora cijelo vrijeme ? Vidim da vam se svida Antec 180 al ja sam nekak odustal od njega uprkos svim pohvalama. (lord lijepo si ti to skockal al nekak nemam volje za takve podhvate) Od ostalih mi je Stacker 831 najvise upao u oci tj. trenutno mi je prvi na listi!
![]() |
#20 |
localhost
|
Šteta što si odustao od njega. predobro je kuciste I definitivno je ***en izbor... izvana je jednostavno i to je vjerojatno razlog zbog kojeg si ga odbacio ali ako ga guras u stol onda to ni nema neki utjecaj sto ne? Antec P180 (ako dobijes 182 jos bolje) je definitivno predobro kuciste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Od ova 3 koja su ušla u uži izbor ja bi definitivno odabrao Stackera, iako ne razumijem zašto si odustao od Anteca P180. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Vidim kandalf je u ve-milu samo 1300kn
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam uzimao i skoro uzeo P180B,dvoumio sam se između 900 i tog...sva sreća da sam naručio 900 jer je fantastično kućište.Hlađenje je odlično,jako je tiho...vrlo je kvalitetne konstrukcije,izgleda robusno i ono sto slike na internetu ne otkrivaju - elegantno je!Jednostavno se mora vidjeti u živo,na slikama to nije to (bio sam skeptičan,ali imao sam neki dobar feeling). Defitnitivno Antec 900,vrhunsko kućište od glave do pete...od izgleda do funkcionalnosti. ![]()
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Znam da se ne uklapa ali bih nesto istakao. Sharkoon Rebel9 Economy. Evo sta: 1. mogu se sprijeda ugradit 2x140mm venta da ubacuju zrak 2. kuciste ima filtere za sav zrak koji ulazi sprijeda 3. straga se moze postavit 3x120mm venta da izbacuju zrak, i to sve bez busenja 4. kuciste moze primit oko 7 diskova(mozda i vise), i to prigusenih u elasticnu traku (kao u Antecu P150, npr.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() A i onaj Antec moćno izgleda ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Mislim da si u pravu SRV, jer čini se odlično kućište za malo love. Antec možda samo bolje izgleda ![]() Mislim da si se zeznuo u onome koliko ventova može stati ![]() Do kraja škole bit će moj ![]()
![]() |
#29 |
Premium
|
Nisam ![]() A straga ide jedan 12cm vent, kao i dva na bocnu. Ako ih se sve stavi da izbacuju zrak, to su tri ispusna venta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Evo cuda! Jos uvijek ne vjerujem al nisam kupio niti jedno kuciste od ovih koje sam mislio , nego sam nakraju uzeo gigabaytovu auroru http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2130 Eh sad prednji vent nema nikakvog pristupa zabarikadiran je...Ide samo 4 pinsko napajanje koje kad ukljucim se pali vent i projektor , dal je moguce povecat brzinu tog venta? zadnja 2 su isto provedena preko cijelog kucista do konektora preko kojeg mogu regulirat brzinu vrtnje ali su isto na 5V. Mislim sve je to tiho i stima al mogo bi spojit na vise pa sam regulirat kak mi pase?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|