|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Martin Mystère >>> (ima li kruha?) <<<
' Zbog simpatije prema Marti Misteriji, u onih velebnih prvih 15 brojeva... kad je crtez, ideja i istrazivanje price bilo na cast autorima, te na jos vece odusevljenje citaca. Govorim o PRVIM brojevima, ne o onoj uzasnoj naknadnoj ediciji koja je krenula ponovo od broja 1. Dobih neki dan na mail ovaj link > ovdje koji me je jako zaintrigirao. Na PC-u nakon LBA 1 i LBA 2, nisam vise nista zaigrao. Cisto me zanima, jel netko ovo zaigrao? Odusevljavaju me ove slike s linka i pitam se... dal je atmosfera doista tako dobra kao sto se cini kad ih gledam na tim slikama? Kakvi su dojmovi? Cisto da znam isplati li se uzimati. >>> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Visage.... dolazim u ZG. od 2/05 do 11/05. Oćemo ić popit piće? Onda ću ti ispričati kako sam prodao jednom tipu kolekciju MM brojevi 1-99 + 2 specijala + 1 MM&DD. Tip je došo iz Ljubljane na granični prijelaz Rupa po njih |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Imaš li neki demo za skinuti? Također se slažem oko MM-a, stvarno su mi bili najbolji stripovi, nažalost kvaliteta se kasnije pogoršala, ali mi je ipak taj strip ostao u pamćenju kraj raznih drugih uključujući i ponekad (pre)morbidnog "Judo plesača" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Pogi, javio sam ti situaciju na PM. Citiraj:
Evo nekav uvodni demo ovdje pogledajte ako vas zanima. Ili ovdje (29MB) Atraktivno se cini. Mada mi Marti vise lici na Ivicu Šerfezija Šerfu a Java na Kichu Slabinca, ali dobro, na tom polju su mi se ionako ogadili svi kasniji strip uradci. Citiraj:
Onih prvih 15 brojeva. 15-tak, tocno dok je iza Martija isao onaj Kauboj Jill. Tocno nakon sto je nestao, jos par brojeva i kurs kvalitete crteza, price, pao je standardom dole. Nemam nista protiv slobode crteza, ali ako me od prvog broja naviknes na egzaktnost likova i njihov izgled a onda mi nakon 20 brojeva dovedes nekog kreativca koji ih pocne sasvim drugacije crtati i razvodnjavati ... to je uzas. Tako je i sa TNT ekipom. Nakon one "smrti" broja 1, crtez likova je postao odvratan. Na trenutke ih nisam prepoznavao. To se jednostavno NE RADI ! Martijevih 20-tak epizoda (Do Tunguske, ako se ne varam) bile su iznimne. Cak je na unutrasnjem prvom omotu bio u svakoj epizodi, mali leksikon objasnjenja terminologije svega sto je Marti obradjivao temom! Genijalno. A kvaliteta prica je bila A1. Od onog "izvora mladosti" , "Vampira" , "Pa kristalne glave" , "Arturov mac" ... ma vrhunski. Tu je bilo materijala za 5 scenarija za Indiana Jones-a ![]() Ovi novi crtezi i price su tesko podilazenje sa ocajnim crtezom koji nema veze sa originalnim izgledom likova. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
|