Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.04.2007., 20:30   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Martin Mystère >>> (ima li kruha?) <<<

'

Zbog simpatije prema Marti Misteriji, u onih velebnih prvih 15 brojeva... kad je crtez, ideja i istrazivanje price bilo na cast autorima, te na jos vece odusevljenje citaca.

Govorim o PRVIM brojevima, ne o onoj uzasnoj naknadnoj ediciji koja je krenula ponovo od broja 1. Dobih neki dan na mail ovaj link > ovdje koji me je jako zaintrigirao.

Na PC-u nakon LBA 1 i LBA 2, nisam vise nista zaigrao. Cisto me zanima, jel netko ovo zaigrao? Odusevljavaju me ove slike s linka i pitam se... dal je atmosfera doista tako dobra kao sto se cini kad ih gledam na tim slikama?

Kakvi su dojmovi?

Cisto da znam isplati li se uzimati.

>>>

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 28.06.2011. u 20:28. Razlog: WebArhiva update
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2007., 21:41   #2
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Visage.... dolazim u ZG. od 2/05 do 11/05. Oćemo ić popit piće?

Onda ću ti ispričati kako sam prodao jednom tipu kolekciju MM brojevi 1-99 + 2 specijala + 1 MM&DD. Tip je došo iz Ljubljane na granični prijelaz Rupa po njih
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.04.2007., 12:24   #3
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Imaš li neki demo za skinuti? Također se slažem oko MM-a, stvarno su mi bili najbolji stripovi, nažalost kvaliteta se kasnije pogoršala, ali mi je ipak taj strip ostao u pamćenju kraj raznih drugih uključujući i ponekad (pre)morbidnog "Judo plesača"
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2007., 13:42   #4
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ja isto preporucujem da skines demo prije nego pocnes igrat. Po slikama bih rekao da je super,ali izgled zna zavarati
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2007., 00:05   #5
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Pogi, javio sam ti situaciju na PM.

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ja isto preporucujem da skines demo prije nego pocnes igrat. Po slikama bih rekao da je super,ali izgled zna zavarati
Nece tu biti nekog igranja, samo samo se pozelio prosetati kroz igru da vidim kakva je atmosfera. To je sve sto me zanima.

Evo nekav uvodni demo ovdje pogledajte ako vas zanima.

Ili ovdje (29MB)

Atraktivno se cini. Mada mi Marti vise lici na Ivicu Šerfezija Šerfu a Java na Kichu Slabinca, ali dobro, na tom polju su mi se ionako ogadili svi kasniji strip uradci.

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Također se slažem oko MM-a, stvarno su mi bili najbolji stripovi, nažalost kvaliteta se kasnije pogoršala, ali mi je ipak taj strip ostao u pamćenju kraj raznih drugih uključujući i ponekad (pre)morbidnog "Judo plesača"
Mali OT odgovor >

Onih prvih 15 brojeva. 15-tak, tocno dok je iza Martija isao onaj Kauboj Jill. Tocno nakon sto je nestao, jos par brojeva i kurs kvalitete crteza, price, pao je standardom dole.

Nemam nista protiv slobode crteza, ali ako me od prvog broja naviknes na egzaktnost likova i njihov izgled a onda mi nakon 20 brojeva dovedes nekog kreativca koji ih pocne sasvim drugacije crtati i razvodnjavati ... to je uzas.

Tako je i sa TNT ekipom. Nakon one "smrti" broja 1, crtez likova je postao odvratan. Na trenutke ih nisam prepoznavao. To se jednostavno NE RADI !

Martijevih 20-tak epizoda (Do Tunguske, ako se ne varam) bile su iznimne. Cak je na unutrasnjem prvom omotu bio u svakoj epizodi, mali leksikon objasnjenja terminologije svega sto je Marti obradjivao temom! Genijalno. A kvaliteta prica je bila A1. Od onog "izvora mladosti" , "Vampira" , "Pa kristalne glave" , "Arturov mac" ... ma vrhunski. Tu je bilo materijala za 5 scenarija za Indiana Jones-a

Ovi novi crtezi i price su tesko podilazenje sa ocajnim crtezom koji nema veze sa originalnim izgledom likova.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 24.06.2011. u 23:08. Razlog: WebArhiva
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2007., 21:59   #6
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Martijevih 20-tak epizoda (Do Tunguske, ako se ne varam) bile su iznimne. Cak je na unutrasnjem prvom omotu bio u svakoj epizodi, mali leksikon objasnjenja terminologije svega sto je Marti obradjivao temom! Genijalno. A kvaliteta prica je bila A1. Od onog "izvora mladosti" , "Vampira" , "Pa kristalne glave" , "Arturov mac" ... ma vrhunski. Tu je bilo materijala za 5 scenarija za Indiana Jones-a
Da sjećam se toga, tako su dobro bili odrađeni brojevi plus taj leksikon da se čovjek pitao da li je stvarno tako bilo. Uh da mi je sad pročitati koji iz toga doba.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor