|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
MBO DFI, s. AM2, Infinity nF4 Ultra II
Ovako. Ploca je nova, i sve komponentee unutra su nove. Sadsam sve spojio i kadd kliknem power nece da pokrene. Lampice se upale na maticnoj za power, ventilatori okretcu i to je to. Disk se cuje da radi, ali nikako da dodje do trenutka kad trba upalit monitor i da zvucnik od kucista da onaj pip znak:-) Probo sam cleaar cmos, pa sam onda i izvadio bateriju i nista. Napajanje je neko shrot od 400w. Ima 20pinsko +4, a ne ono od 24pina+4. dal ima to veze. Ostalo unutra je: 3d club 7600 512 passive 2x 1gb kingmax 3800+ amd am2 200gb baracuda. dal da jos probam ono napajanje od flopy stavit u ono kod graficke. Znaci ssve se vrti i radi, ali nema slike na monitoru i ne cuje se zvucnik na kucistu kad bi trebao. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa poštekaj sve kaj moraš od napajanja, pa i taj floppy. Nije sigurno tamo bez veze. Napajanje ipak mada slabo, ne bi trebalo raditi problema sa 20+4, rijetke su se bunile tako raditi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
jesi li dobro umetnuo procesor? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
proc je dobro umetnut. Nije napajanje za 7600 nego na maticnoj ima kao dodano napajanje za graficke preko tog utora....probat cu danas pa vidjet, ako ko ima kakvu ideju javite |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako neće niti kada poštekaš sve potrebne naponske priključke, onda probaj sa samo jednim stickom memorije (prvo sa jednim, pa sa drugim). Odspoji sve nepotrebno (ostavi samo CPU + 1 stick memorije + grafu, čak ne moraš niti HDD pikat, čisto da vidiš dal će boot-at) pa probaj onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Sve sam probo...i s jedniim i s drugim. bez diska s diskom...i nece da buta. Bez memorije maticna pocne tulit i to je u redu. S procesorom i bez radi is nista. Dal je do proca ili do maticne... p.s. sve je novo iz hgshrota |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ja mislim da je napajanje preslabo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Jesam. Isto nista |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
proc je: AMD Athlon 64 3800+, 2400 MHz, 512 kb c., socket AM2, BUS 2000 MHz, BOX (Orleans core) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
hm...neznam jel si rijesio problem...ali eto, ja sam imao isti slucaj i bilo je napajanje...dakle, sve se popali i ko da stane, monitor se ne pali. gore je bio sharkoon 480w silentstorm. sad je seasonic s12 500w i konfa jednostavno prede sa tim napajanjem... ![]() probaj konfu upogoniti sa drugim napajanjem...eto, nadam se da sam pomogao jer sam imao doslovce isti problem! pozz i sretno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da li si i onaj 4 pin stavio u ATX utor? Mislim da bi on trebao ići u poseban konektor na ploči, a ne u ATX.
![]() |
#18 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam istu plocu i isto sam imao zaje... sa njom. Morao sam ju flashat da bi prepoznala x2 4000 proc (0.65) iako bi sa 3800 trebala radit. Onaj prikljucak za napajanje kao sto ima floppy je samo ako imas 2 grafe u sli-u. Napajanje bi trebalo biti dovoljno jako, ako je ispravno, kod mene je radilo sa 400w codegen, 410w chieftec, a sada je 380w tagan, i pogoni jos dosta stvari x2 4000, 2gb rama, x1950pro, 2hdd, 3optike... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|