|
![]() |
#1 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Win2k3 useri
Htio bih na lokalnome 2k3u (pretpostavljam da je vise manje ista procedura kao i za 2k i xpe),znaci bez domena i sl, namjestiti da useri imaju sve podatke na D particiji.. znam da je bila neka finta kako prebaciti my documents ali me zanima da li se moze cijeli documents and settings tamo frknuti (zbog desktopa i sl) pokusavam napraviti da mi je C disk bez kriticnih podataka.. plus to da mi neki ne trpaju gige mp3ica na C disk pa se ja cudim odkud 500 mb slobodno (velika je particija i ovako..) plus to da mogu u miru staviti kvotu.. kad premjestim taj dio da li mogu lupiti userima kvotu na Cdisk? i ako da koliku? brine me da li windoze piskaraju jos sta sa strane po tome disku.. na xpima sam bio odustao od kvote (nisam prebacio documents and settings direktorij) jer mi je stvarala probleme ![]() tnx unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kaj ne pali desni klik na my doc, move? Nemam pri ruci 2k3 da probam. A i ne koristim 2k3 za ovakvu namjenu kakvu ti hoćeš, ali baci oko na ovo. Možda nađeš koju korisnu informaciju... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_shell_folders.htm - pali za sve verzije windoza BTW w2k3 as a workstation ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |