Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 22.04.2007., 15:20   #61
black35
Semper Fi
Moj komp

black35's Avatar

Datum registracije: May 2006
Nakon sto sam odgledao snimku nekoliko puta ocito mi je da mirko uopce nije bio motiviran za fajt, nego je dosao tamo da to odradi rutinski uzme lovu i lagano kuci. U svim svojim izgubljenim mecevima mirko je debelo podcjenio protivnika(tako i sad), sto mu je izgleda i najveca mana. Kako je rekao jedan trener boksa "protivnik nije gotov dok mu sudac ne odbroji". Medjutim mislim da si mirko u ovom trenutku nije smio dozvolit ovaj poraz ako je mislio napast pojas!!
Mislim da su oni laktovi brazilca u prvoj rundi ucinili mirku veliku stetu, gotovo da nije imao odgovora na njih. U pride-u laktovi nisu dozvoljeni, tako da sam misljenja da im mirko nije posvetio dovoljno paznje i treninga.
Mirko nije smio popusiti onu varku brazilca,ipak je on vrhunski fajter da tako nesto ne predvidi, u borbama se i koriste takve varke da bi ti se otvorio put da plasiras neki kvalitetan udarac!!

Nade sam da ce se mirko vratiti jos jaci i veci, i da ce konacno uzeti pojas!!!!

Zadnje izmijenjeno od: black35. 22.04.2007. u 15:34.
black35 je offline  
Staro 22.04.2007., 15:35   #62
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ti laktovi su gadni. Mislim, ja ne vidim baš neku svrhu Jiu-jitse i takvog tipa borbe na podu, kad te onaj koji je na tebi spuca 2 puta laktom u glavu.

Tko je jučer gledao onu prvu borbu (između Britanca i onog Australca) i Mirkovu, vidjet će zašto velim da Jia baš i nije od neke koristi (barem mi se čini).
Vuco je offline  
Staro 22.04.2007., 15:49   #63
black35
Semper Fi
Moj komp

black35's Avatar

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Ti laktovi su gadni. Mislim, ja ne vidim baš neku svrhu Jiu-jitse i takvog tipa borbe na podu, kad te onaj koji je na tebi spuca 2 puta laktom u glavu.

Tko je jučer gledao onu prvu borbu (između Britanca i onog Australca) i Mirkovu, vidjet će zašto velim da Jia baš i nije od neke koristi (barem mi se čini).
Laktovi su jako jako nezgodni, jedan fino plasiran lakat u glavu, i noge su u zraku, nema te vise. Mirkova najveca greska je sto nije trenirao obranu bas protiv laktova, jer skoro svi brazilcevi pokusaji udaranja su sjeli gdje su trebali.
Svi fajteri znaju da sa tehnikama Jiu-Jitse nemaju bas neke koristi protiv mirka, njemu se moze jedino parirati njegovim oruzjem, sto je pokazao fedor, a sad i gonzaga!!
Staro 22.04.2007., 16:19   #64
Rigor
In Shadows & Dust
Moj komp

Rigor's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Da su se tukli po prideovim pravilima i u ringu situacija bi bila drukcija,ne kazem da bi dobija ali ishod sigurno nebi ovako zavsija.Ali sta je tu je.
Rigor je offline  
Staro 22.04.2007., 16:26   #65
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ne mogu se oteti dojmu da jedan ATJ specijalac tako ne bi smio biti nokautiran..jednostavno bilo koji policajac bi blokirao takav udarac..a ne UFC i PRIDE fighter..ne znam..ostalo mi je u zraku nekako nedorečeno sve to..cijeli pristup..makar je ovaj životinja,mlada agresivna..željna dokazivanja..ali tako krivo procijeniti blok..i štititi rebra,slezena..i dobiti u glavu drito..ne znam..jedno veliko ne znam..

Čujem okolo se priča po kvartu o namještanju..4 je bila kvota..i više na dan borbe..ne želim u to vjerovati..ali jednostavno kako je samo tako lako izgubio..kao da se od početka prepao - predao..nešto mi je tu jako nedorečeno..

Možda sam subjektivan,jer poštujem jako Mirka i njegov stil borbe..plus svakako to što je naš..pa sam više očekivao..čudno,jako čudno..dobro ajde,izgubi..ali kud highkick u glavu u 3pm..
thedream je offline  
Staro 22.04.2007., 16:39   #66
compstunt007
Premium
Moj komp

compstunt007's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
ma Mirko je nasa legenda..u borbu je usao ne inspiriran...mozda je bolje da je ostao u Prideu ...ali zelja za boljim zivotom obitelji je presudila(novac je taj koji ga je naveo da ode iz pridea)..ali meni ce uvijek ostat legenda!!!!!
...vratit ce se Mirko i natuc tog Gonzagu....nece mu MIRKO ostat duzan..u to sam siguran!!!
compstunt007 je offline  
Staro 22.04.2007., 18:03   #67
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
..ali tako krivo procijeniti blok..i štititi rebra,slezena..i dobiti u glavu drito..ne znam..jedno veliko ne znam..
Čuj, a zašto misliš da je kriva procjena ?
Pa baš zbog toga, ako je takav udarac tehnički savršen, protiv njega nema obrane. Ili štitiš glavu ili bubrege. Oboje nemreš i dobiješ ili u glavu ili u rebra/bubrege i bilo kako bilo - ti si na podu (još pogotovo ako ti pogodi stranu di je jetra; što se vidjelo i kada je Mirko Bob Sapp-a udario)

Mirko je taj high kick doveo do savršenstva, pitaj ikojeg borca da li bi on mogao predvidjeti kamo će noga otići? Svatko će ti reći isto - ako je teh. savršen (a Mirkov je) - obrane (osim potpunog izmicanja, znači da te ne dohvati) nema

Jednostavno nije u njemu bilo žara. Ja sam mislio da čeka ko onog prvog što je stukao, ali nakon što mu je sudac pomogao i digo ih na noge (nakon što je dobio više udaraca laktom) nije imao šta više čekat. Eventualno kraj runde da se oporavi...
Vuco je offline  
Staro 22.04.2007., 18:06   #68
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
evo sad sam opet gledao snimku, i ne mogu se oteti dojmu da je mirko cijelu borbu, od pocetka bio dekoncentriran, a narocito nakon sto je sudac digao borbu iz partera na noge... u biti nokaut nije tako strasan, on je uputio masu takvih u karijeri, jedino sto je gadno pao na nogu, i gonzaga je imao srece sto je pogodio tocno u uho i time ga onako izbacio iz ravnoteze, pa je pad gadno izgledao...

vjerujem da ce mirko nastaviti karijeru jer nije on borac koji nakon jednog teskog poraza odustaje i prejak je karakter za takvo sto...
cyclone je offline  
Staro 22.04.2007., 18:23   #69
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Sam je izrazio takvu želju da se povuče. A ono i ja da sam saborski zastupnik ne bih riskirao život za tam neku paru, ovo bi mi bilo čist dovoljno. On si mora sredit neke prioritete i jednostavno nemre sjedit na dva stolca, nema vremena za sve. Al mislim da mu je ovo bila velka pljuska i baš će se zato htjet sad dokazat i da se neće povući poslije ovoga. Go Mirko, go

P.S. Onaj prethodni post nisam ni najmanje pljuvao Mirka i nisam se pravio neki stručnjak, tako da ak je koga uvrijedilo ja se ispričavam
ma daj, hebo te sabor..
misliš da su mu potrebni novci od sabora...

koji hurac ste navalili na sabor, to nema apsolutno nikakve veze s njegovom borbom sinoćć

pobrao je odličan udarac i to je to.. isto kao i sa randlemanom....

prva greška mu je bila, spori mid kick kad ga je Gabre srušio na pod...
a ostatak je poznat...
Gabre je offline  
Staro 22.04.2007., 19:01   #70
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ma daj, hebo te sabor..
misliš da su mu potrebni novci od sabora...

koji hurac ste navalili na sabor, to nema apsolutno nikakve veze s njegovom borbom sinoćć

pobrao je odličan udarac i to je to.. isto kao i sa randlemanom....

prva greška mu je bila, spori mid kick kad ga je Gabre srušio na pod...
a ostatak je poznat...
Ne mislim ja ništ, nisam ni reko ništ za novce. Nije mu trebao ni UFC pa eto ga sad. Nego ak si sportaš onda budi sportaš, samo kažem ak si već osvojio ono što si želio cijeli život i ako nemaš motiva za dalje ćemu se onda borit u nekom UFC-u, u šugavom osmerokutnom žičanom kavezu. Nema mi to smisla. Isto kao što mi nema smisla par dana prije borbe govorit da ti svaka borba može bit zadnja. Onda prestani i gotvo.

Samo nemojte mislit da ga pljujem, gledao sam sve borbe još kad je počeo, dok drugi nisu ni znali tko je on pa kad sam pitao nekog jesi gledo Mirka: ovak faca složena e a ko' ti je taj?

Evo što je rekao na povratku u Hrvatsku:

Citiraj:
Mirko arrived to his hometown today, he was limping a bit. He said: I deserved that loss because of the way i was fighting. I fall down every now and then, i was twice in this situation, after Randleman and after Fedor and i got back up again, i will be back this time too, that is a part of my career. I have 4 more fights to come and i will do them all.
tutix je offline  
Staro 22.04.2007., 19:02   #71
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ufff...bilo mi je žao čovjeka.
U pravu su oni koji kažu da je imao totalno mlitav pristup.
Nije zadao niti jedan udarac i prvi middle kick brazilac je iskoristio da ga sruši na zemlju.

No ja i dalje mislim da je naš Mirko bolji borac ne zato jer je naš već jednostavno čovjek ima mozga za razliku od 99% boraca.
Sada mu treba dosta odmora i vježbe ako se misli vraćati...ako i ne misli on je za ovu našu malu zemljicu i dalje legenda. Svaka čast Mirko!

"The server is too busy at the moment. Please try again later."
Striček je offline  
Staro 22.04.2007., 19:03   #72
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
bigAdvance je offline  
Staro 22.04.2007., 19:04   #73
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
naisao sam na jednu sliku

http://img475.imageshack.us/my.php?i...ocopot8el1.jpg

ne znam sta da mislim o slici..nije mi draga jer jer mirko odlican borac..ali je realan pogled na sinocnju borbu
Hamm je offline  
Staro 22.04.2007., 19:10   #74
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

http://index.hr/sport/clanak/redir/344730.aspx

Priznao i sam da je krivo ušao u borbu, ali nema govora o odlasku

Vratit će se on
Vuco je offline  
Staro 22.04.2007., 19:11   #75
black35
Semper Fi
Moj komp

black35's Avatar

Njegova izjava na aerodromu samo pokazuje da je velik sportas i borac!! uvjeren sam da ce se vratit jos jaci i zesci, te da ce pomest konkurenciju u UFC-u.
Staro 22.04.2007., 19:25   #76
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
nhf, al nemate šta blatit čovjeka ovako, blatite ga ko da je njubara zadnja, e pa nije ->
http://www.youtube.com/watch?v=O3h5LIuKESY
^odjednom se sve to kao ne važi, bla bla, ma rispekt for d men, vratit će se on još bolji i jači, ownat će ih još više i više
mogo je il od***at sve il nastavit, već je i sam reko da će nastavit! Znači pripremit će se, naučiti na greškama i biti opet onakav predator kao što je u dotičnom klipu ..
edit; yea..
Staro 22.04.2007., 20:25   #77
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
"nova" verzija sinočnjeg meča

http://www.natelki.net/view_video.ph...7ce0a4d89620f5

p.s- znam da bi ovo treblao u youtube topic..ako je bed prebacite..moje isprike unaprijed
Hamm je offline  
Staro 22.04.2007., 20:33   #78
Rigor
In Shadows & Dust
Moj komp

Rigor's Avatar

Trener od Mirka ili ko vec je reka da je pre inatljiv a to znaci de se nece predati samo tako.Ima jos 4 borbe i ako ih dobije 3,u 4toj ce se sigurno boriti za naslov ufca.Ja vjerujem da ce se on jos vratiti u punom sjaju i osvojiti naslov.
Rigor je offline  
Staro 22.04.2007., 20:56   #79
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
ma mirko će se vratit i sve ih natuć. go mirko
Staro 22.04.2007., 21:00   #80
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
i ja bi volio da se vrati
nadam se da se naucio pameti
gledam njegove highlightse- to je ogromna razlika

samo bih volio vidjet ponovo borbu izmedu njega i gonzage
i naravno ponovni okrsaj sa najboljim - fedorom

evo pogledao sam opet i borbu sa barnettom i silvom, minotaurom.... neprepoznatljiv je kad pogledam zadnju borbu
zakaj je to tak neznam
jed2i je offline  
Staro 22.04.2007., 21:03   #81
stef
Premium
Moj komp

stef's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Teško da će u zadnje 4 ugovorene borbe dobiti više nekog "jačeg" kalibra.
stef je offline  
Staro 22.04.2007., 21:20   #82
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
nhf, al nemate šta blatit čovjeka ovako, blatite ga ko da je njubara zadnja, e pa nije ->
http://www.youtube.com/watch?v=O3h5LIuKESY
^odjednom se sve to kao ne važi, bla bla, ma rispekt for d men, vratit će se on još bolji i jači, ownat će ih još više i više
mogo je il od***at sve il nastavit, već je i sam reko da će nastavit! Znači pripremit će se, naučiti na greškama i biti opet onakav predator kao što je u dotičnom klipu ..
edit; yea..
slažem se u potpunosti,btw predobar je ovaj filmić
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline  
Staro 22.04.2007., 22:12   #83
Mazohista
Guest
Moj komp

Mirko je, kako i svi znamo bio veliki favorit ove borbe, međutim, toliko je toga u toj borbi bilo cudno, da covjek nemoze da vjeruje da jedan vrhunski borac nije zadao protivniku nijedan udarac, koliko god protivnik bio jak. Ali sa druge strane, moguce je cak da je Mirko bio prisiljen dati borbu bez prave borbe. Moguce je da to sto smo gledali jednostavno nije bila prava borba. A kad se znade jos koliki su novci bili u igri u raznim kladionicama diljem svijeta, nebi se nista cudio da je rezultat te borbe bio nekima unaprijed poznat. Ko zna, mozda je zato Mirko prilikom ulaska u ring izgledao jednostavno nezainteresiran.
Međutim pobijedi li Gonzaga i Couturea na slican nacin, onda još jedino ostaje mogucnost da je taj brazilac stvarno nadcovjek kakvog smo vidjeli u borbi sa Mirkom.
Mazohista je offline  
Staro 22.04.2007., 22:44   #84
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
zamolio bih sve koji sada drze lekcije iz fizichkih,psihichkih,financijskih i inih priprema,odnosa itd da ne postaju iduci puta kada Mirko razvali dotichnog i ostale likove i dodju sa spikom majstore,care,legendo itd...
ovo je sport,netko je vec rekao,pobjede,porazi...
a da nije pao u nesvjest i tako mu se opustilo tijelo,zglob ili noga puknuli bi sigurno...to je jedino shta bi ga moglo dovesti do prekida karijere...
a da se on boji takovih likova,onda se sigurno nebi time ni pocheo baviti
i da,ako je u mogucnosti da pokupi josh koju milju dolara,samo neka,pametan chovjek,zasluzio je nakon svih tih godina,a ne da ga japanci hebu oce li mu za dvije borbe platiti kao za jednu itd itd...
Staro 22.04.2007., 22:53   #85
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Mazohista Pregled postova
Mirko je, kako i svi znamo bio veliki favorit ove borbe, međutim, toliko je toga u toj borbi bilo cudno, da covjek nemoze da vjeruje da jedan vrhunski borac nije zadao protivniku nijedan udarac, koliko god protivnik bio jak. Ali sa druge strane, moguce je cak da je Mirko bio prisiljen dati borbu bez prave borbe. Moguce je da to sto smo gledali jednostavno nije bila prava borba. A kad se znade jos koliki su novci bili u igri u raznim kladionicama diljem svijeta, nebi se nista cudio da je rezultat te borbe bio nekima unaprijed poznat. Ko zna, mozda je zato Mirko prilikom ulaska u ring izgledao jednostavno nezainteresiran.
Đizs kakvih bisera ima...
Nakon tako debelog ugovora Mirko je bacio 10 kn u Supersportu protiv sebe?
Ej, a kako je lopov samo pokušao maskirati to...namjerno je glavom udario u Gonzaginu nogu. Još ga ovaj htio udariti u bubrege ali Mirko lopov se sagnuo i opa. Kao fol još i nogu savio naopako...stara Coperfildova fora.
Ma prokužio si ga stari sto posto.
Staro 22.04.2007., 22:57   #86
Mazohista
Guest
Moj komp

Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Đizs kakvih bisera ima...
Nakon tako debelog ugovora Mirko je bacio 10 kn u Supersportu protiv sebe?
Ej, a kako je lopov samo pokušao maskirati to...namjerno je glavom udario u Gonzaginu nogu. Još ga ovaj htio udariti u bubrege ali Mirko lopov se sagnuo i opa. Kao fol još i nogu savio naopako...stara Coperfildova fora.
Ma prokužio si ga stari sto posto.
Naveo sam dvije mogucnosti, onu drugu nisi uzeo u obzir ili...?
Mazohista je offline  
Staro 22.04.2007., 23:05   #87
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Mazohista Pregled postova
Naveo sam dvije mogucnosti, onu drugu nisi uzeo u obzir ili...?
A druga mogućnost je sigurna. Nemam tu šta komentirati.
Pa borci od 32 godine su za mirovinu, neki očito i sa 30 godina. Kakav je onda borac sa 44 godine? Pa taj ne vidi ni ući u ring.
Inače ne pratim UFC nego znanje kupim po ovakvim topicima. Ja im vjerujem, ne vidim zašto bi ljudi pričali gluposti.
Staro 22.04.2007., 23:10   #88
compstunt007
Premium
Moj komp

compstunt007's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
ma vratit ce se Mirko.on je legenda!!!
compstunt007 je offline  
Staro 23.04.2007., 08:19   #89
Mazohista
Guest
Moj komp

Evo citiram jednu vrlo pametnu izjavu:

"Je tako moralo biti? Koliko je novca 'baceno' na favorita Mirka po vegasu i ostalim svjetskim kladionicama? Sve mi se cini da je Mirko morao izgubiti taj match! U danasnjem svjetu i naj jaci pokleknu pred kapitalom i "laki novac" je prokleti novac!"
Mazohista je offline  
Staro 23.04.2007., 09:14   #90
stef
Premium
Moj komp

stef's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Mislim da to nije slučaj. Amere je Mirkov ugovor dosta koštao, ako se ne varam čak je i najplaćeniji borac u UFC-u. Također su ga dosta reklamirali i uvijek je u planu bila borba za naslov. Čak su se i ljutili jer Mirko nije sudjelovao u konferenciji nakon prve borbe, nije reklamirao sponzore (Xience i ostali) isl.
Očito je zakazala psihološka priprema za match.
stef je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na