|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
di da nađem šarafe za 120mm vent?
dobio sam od frenda 120mm vent i prišarafio bi ga na kućičte, ali nisam s njem (ventom) dobio nikakve šarafe, a trebaju mi ti spešl fensi dugački. Gdje da ja nađem 4 takva šarafa? Koje su im dimenzije, da pitam u željezari? Hvala
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ja mislim da ti idu bilo kakvi sarafi koji idu od rupu od kucista |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Meni su trebali isto tako šerafi dugački jer iz xy razloga nisam mogao koristiti one kratke sa sirokim navojem pa sam kupio 3*40 serafice u bauhausu i onda odrezo 7mm jer mi je 30 bilo prekratko a 40 predugo... uglavnom imam i matice i ploskice i serafice te velicine pa ako trebas i mos preuzet u ZG dat cu ti koliko ti treba Zadnje izmijenjeno od: Foxman. 23.04.2007. u 10:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
trebam dugačke jer je samo puhalo dosta 'duboko', a rupa je pre uska da jednostavno gurnem običan šaraf od kućišta i pritegnem.
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Kao što je bego2 rekao, trebaš otići u najbližu željeznariju i tražiti dugačke šarafe za taj vent, vjerojatno 3 mm navoj i još zatraži matice i to ti je to ![]() Samo ponesi vent sa sobom, možda ipak ne ide 3 mm navoj u njih, ali sa većinom ventova koje sam sreo išli su 3 mm šarafi unutra...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ok, hvala svima!
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|