|
![]() |
#1 |
Jeftino pržim komponente
Datum registracije: May 2006
|
![]() pozz, Evo baš čitam na forumu kak neki neandertalci i preseratori pišu da je mx518 bolji od Erga 525. To su totalne nebuloze. Ergo je 10x bolji, a ljudi govore da se i kvari (što nije istina jer moj radi savršeno već nekoliko mjeseci) Moj frend je kupio 518 i dobar je, jedino što ne paše u ruku. A uz erga 525 se dobije QcK Steel podloga koja posebno košta 100 kn Dakle, mx518 je bolji jer ima manje DPI??? Bolji je jer ne paše u ruku??? Bolji je jer je 300 kn a ergo 200??? Bolji je jer se s njim ne dobije podloga??? Znam da će neandertalci odgovarat da je 518 bolji, al nek 1. probaju Erga i nek ne za***avaju |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nek ti Gabre kaže kaj misli o Ergu ![]() Mislim da će veoma slikovito objasnit ![]() P.S. Sredi sig u skladu s pravilima. Hvala
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Uf,suzdržavam se od postanja na ovome forumu poprilično ali tebi i nisu sve na broju.Potpis ti je malo jači,to dugo nisam vidio,nikada.Ne lež u ruci,ti očito imaš 12 godina. Sve koji se ne slžu s tobom unaprjed zoveš neandertalcima i preseratorima. I samo za kraj mx518 je puuuuuno bolji ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Jeftino pržim komponente
|
![]() Citiraj:
Ajd mi reci po čem je mx bolji |
|
![]() |
![]() |
#7 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
podloga je mala, tj barem meni. tako (inace koristim, qck+) skuplji ali ocito kvalitetniji po tome kako ljudi govre da im izdrze. (ja recimo 5godina imam mx500). kako kome pashe koji mish u ruku je subjektivan dojam, tu neam kaj nadodat. dpia mx518 ima vishe nego dovoljno. no ako si ti zadovoljan s ergom, shta se uzrujavash...lijepo budi happy i uzivaj. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
stigla, ti bi mogao malo pripaziti kako se izražavaš na forumu i koga kako nazivaš ... Uostalom, ne vidim uopće ćemu si (tako revoltiran) išao otvarat ovaj topic ? Svakome paše ono kaj mu se sviđa. Citiraj:
Nema svatko istu ruku... Nemaju svi čak niti 200kn za miša, pa šute... O podlozi neću jer nisam nikada videl nju, ali ako podloga sama dođe 100kn, a paket ukupno 200kn, onda se ipak moralo na nećem uštediti... IMO, meni je miš od 50kn čisto dobar - pa mi ti sad kaži, ako mi je ovaj dobar, zašto da dajem 200kn za Erga npr . ? EDIT: Buraz ima Logitecha neki kaj vibrira, star je valjda 4 godine, neogreban niti izlizan od korištenja. Radi kao od prvog dana na svim podlogama, a o software-u samo riječi pohvale. Plaćen je 450kn valjda, danas ne vredi niti upola manje. Ali ako ikoji miš bude takav nakon toliko godina korištenja, onda opravdavam miš preko 250-300kn. Moj SBF96 za sada radi skoro pa 3 godine, isti ko iz dućana ako ga se malo iznutra počisti. Koštal je 70kn valjda... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo,samo kratko..moje viđenje Erga,koristim ga oko pola godine..presretan što je živ uopće,imam 3 frenda koji su ga išli kupit sa mnom,i njima se rasklimao,a jedan krepao.. ![]() ![]() ![]() Usput,za ovo neandertalci i preseratori ti treba zalijepit takav ban..da mu nije ravan ni Marijan Ban.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ono što mene osobno impresionira i što je jedan od znakova srozavanja ovog foruma je što se 2 moderatora udostoje uopće postat u ovom topiku, umjesto da mu zašiju ban i obrišu sig i topik.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kad razmislim, bolji mi je bio stari SBF-96. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Kad budes imao mx 518 ili 510 i bar godinu dana svaki dan ga koristio , onda imas pravo ovako nesto reci Inace , ergo je za tu lovu dobar , ali pored vec 510tke nema sto traziti a kamoli 518ice . |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Imam i ja ergo 525 i super mi jemiš lijepo leži u ruci i sviđa mi se logitechov nisam ni probao pa ga neću ni komentirat dok mi se logitech kao marka uopće ne leži pod ruku Promo Slažem se sa tobom trebao je odmah ban dobit i gotova priča ako već nešto ima konstatirat neka konstatira sa pristojnošću |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jel ga buljo upozorio za sig ? Je, jesam ga ja upozorio za jezik - jesam. Još mu želimo pomoć da vidi di je pogriješio, tako da barem to on sam ispravi prije nego mu admin sve to makne skup s njim, i to nije dobro ? P.S. Od ovog sveg kaj si ti nabrojao da mu napravimo, moderatori ne mogu ništa! EDIT: Uostalom, što mu nisi poslao ti npr. PM pa mu kaži kako se napravi buton dole u sigu ? Što misliš da ako nisi moderator ili admin da nemreš pomoć? Ili da to nije tvoja dužnost ? |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Suit up!
|
Evo da se i ja pridružim zabavi ![]() Takav agresivan nastup ne služi ničemu, osim branju južnog voća. Nemojte samo da se ovo pretvori u to koji je bolji ili sl. prepucavanje. Ja osobno nemam direktna iskustva s tim mišem, ali imam 2 prijatelja koji ga imaju. Jednom je krepao kotačić (dobio zamjenski koji radi dobro), a drugome radi dobro već oko 9 mjeseci. Nije niti logitech savršen, promjenio sam 2 MX1000 jer su se klackala, odnosno jedna "capa" je bila niža od ostalih. |
![]() |
![]() |
#16 |
Jeftino pržim komponente
|
![]() ![]() ![]() ![]() Sorry zbog jezika ![]() 518 je ok miš, al nema NIŠTA po čemu je bolji od erga, pa dok mi neko ne kaže po čemu je mx518 bolji (osim što nekima duže traje), nemate mi šta govorit da 518 briše pod ergom i takve nebuloze PS KAK SE STAVI GUMB NA SIG |
![]() |
![]() |
#17 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
aj procitaj kaj je ko reko ponovo. ti nisi naveo niti jedan razlog zast je ergo bolji (osim cijene, no to je upitno. jer po toj logici mish od 1kn (koji suxa) bi bio bolji od erga..kuzish poantu). ostale tocke necu ponavljat jer smo ih dovoljno puta preshli. ako te vishe zanima o karakteristikma misheva. vecina su ti testirani ovdje: http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679 pod testirani ne mislim na osjecam da bolje gadjam. na pm cu ti poslat kak se radi gumb. |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
I da, srozavanje je foruma dozvoljavat takvoj ekipi da s time prolaze. Uostalom jedno od osnovnih pravila je da nema vrijeđanja, čovjek uredno izvrijeđa u prvoj rečenici pol foruma i nikom ništa. Ono što ja mogu i jesam napravio je da prijavim post. Likovi poput ovog nikakav drugi pristup ne zaslužuju. Uostalom dečko se ni nakon svih upozorenja nije udostojio niti obrisat sig, pa tek onda saznat kako napravit "gumb", niti se udostojio editirat prvi post.
![]() |
![]() |
#20 | |
Laughing Man
|
Nebi nikako rekao da pretjerujem. Jednostavno nema isprike za vrijeđanje članstva foruma. Uostalom nisam ja dečku ni mama ni tata da ga moram učit kućnom odgoju i još bi mu kao s nečim trebao pomoć. EOD.
![]() |
![]() |
#21 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Bez rasprava. EOD. |
![]() |
|
|
Oglas
|