Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 17.04.2007., 21:05   #31
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Katkad se nakon takvih tragedija u ju-es-end-eju zamislim i zapitam..žali Bože onih kvalitetnih mladih ljudi,šta su oni ikome skrivili da ih pokupi metak ovako nekog psihopata..a onda,sa druge strane..što Ameri rade po Iraku,njihovim obiteljima,ženama i djeci..kad im doleti zolja usred dnevne sobe..pa to objašnjavaju nacionalnom sigurnošću..i borbom protiv terorizma..koliko su pobili samo djece male i žena..znaš..žao mi je tih studenata,to su ljudi koji su mogli i trebali promijeniti Ameriku nabolje..ali opet..Bog sve vidi..Bog sve zna..i ne prašta...bumerang efekt ti je to..Isus je rekao..tko se mača laća,od mača će i umrijeti..taj psihopat je proizvod američkog društva..usput..vidio sam postove,na stolicu s njim.. ..tip je mrtav..shot down..swat ga pokupio..
thedream je offline  
Staro 17.04.2007., 21:13   #32
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor MAHER Pregled postova
nekome je smajli promakao,trebao je to biti crni humor,naravno da su ameri sami krivi
sorry nisam skuzio na prvi mah...pozdrav
Hamm je offline  
Staro 17.04.2007., 21:21   #33
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Moram ispraviti autora..portal net.hr javlja o žutoj opasnosti ,nije ih zalud Tito tako nazivao..kao počinitelju ovog neviđenog i tragičnog zlodjela..daklem..

Korejac kriv za pokolj u VirginijiMladić koji je pobio 32 osobe na Tehničkom sveučilištu Virginije u Blacksburgu zvao se Čo Seung Hui. Ubijao je mirna lica u osvetničkom pohodu zbog, čini se, ljubomore.
thedream je offline  
Staro 17.04.2007., 21:22   #34
EvilM@ster
Ev1LMa5ter
Moj komp

EvilM@ster's Avatar

Datum registracije: May 2006
Po meni je malo glupo cjeli ameriku nazivati glupom nacijom jer glupih ljudi ima svuda oko nas, bez obzira na rasu i nacionalnost... a i velika vecina njih zivi u siromastvu, okruzeni dorgom i nasiljem, kako u skolama tako i kod kuce, a ako od malenih nogu moras prozivljavati takvo nesto tesko da ces odrasti u normalnu osobu...

a sto se tice ovoga lika meni za takve zlocine smrtna kazna i nije neka kazna, obiteljima ubijenih to bas puno nece pomoci a on nece "odsluziti" kaznu tako sto je ubijen..
Staro 17.04.2007., 21:34   #35
nexus-6
Pero_Snajper

nexus-6's Avatar

Trudim se trudim, zbog pravila foruma. Pozdrav svima koji me razumiju.
nexus-6 je offline  
Staro 18.04.2007., 01:53   #36
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor frANZi Pregled postova
Bolesna nacija...
Sasvim dovoljan opis cijele situacije.
Staro 18.04.2007., 02:09   #37
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Mislim da su glavni problem amera mediji koji ih drže u totalnoj zabludi (CNN), te činjenica da dosta ljudi vjeruje na prvi mah (TV, internet, novine) odnosno svaku vijest uzima zdravo za gotovo.

Drugi problem je široka dostupnost oružja i njihov "famozni" V. amandman koji su sklepale (većinom) pijane budale tzv. Forefathers, i to je prosječnom građaninu SAD-a jedna vrsta religije.

Možda tu svoje prstiće ima McDonalds, Coca Cola, Burger King, čip implanti, testiranje oružja na vlastitom stanovništvu...?

To je možda bolje ostaviti teoretičarima zavjere
Mar je offline  
Staro 18.04.2007., 02:21   #38
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
ako su najgluplja nacija, zašto su najmoćnija i najutjecajnija na planeti?
zato sto imaju THE BIGEST GUNS ON THE PLANET

i pazi ovo 1.sv. rat 2.sv. rat sve to je raskidalo europu (sto se azije tice "no comment") anyway ameri jesu sudjelovali u tim ratovima ali to se nista nije desavalo u americi dok smo mi bili u rusevinama njima sve sjajno bajno od onog gradanskog rata oni zapravo nisu imali nikakvih vecih zaje*** na cjelom kontinentu,,,,,,, pa su se fino mogli razviti dok se europa 2x dizala iz pepela oni su samo napredovali......

a i koliko ce koja zamlje uspjeti u svjetu ovisi i o politicarima a oni imaju 100x vece lupeze od nasih pa ono,,,,,,

anyway je da se na youtube vrte samo bas ultra glupi biseri ali prosjecan amer nema ni 30% znanja prosjecnog europljana nacin skolovanja kod nas i kod njih se puno razlikuje + da nepricam o tome kako su oni slabo svjesni stvari koje se desavaju izvan USA ono znaju za sebe i rat u Iraku.........

ovi sto su na vlasti se ono kao mogu nazvati pametnima politicar ko politicar znaju sje*** ljude bez obzira na to je UK, SAD, HR... svi su isti,,,,, se Bush moze nazvat "pametnim" lik je teska kretencina al je predsjednik i sto sad tko kaze da moras biti pametan da bi bio utjecajan i mocan
speedy-3 je offline  
Staro 18.04.2007., 04:16   #39
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Zao mi je mladih ljudi koji su izgubili svoj zivot i njihovih obitelji, zamislite da neka budala dode na neki nas faks ili slicno i napravi takvu stvar, uz ovolko budala na svijetu, nemojte mislit da nije moguce.
Citiraj:
Autor Smartguy Pregled postova
odgovor od tristanreitz na youtubu: I think there is greater ignorance in seeing 25 dumb people on a video and assuming that all 300 million are like that...but hey, whatever makes ya feel better about yourselves.

poznajem poprilicno amera, ne samo preko neta nego i uzivo i svi su normalni ljudi, jos nisam naiso na ovakve budale, ali ima ih...puno, tolko da se cak i ovi normalni koje ja poznajem zale na njih i nemogu vjerovat koje se gluposti dogadaju oko njih, stvar je u tome da vecina amera bas briga sta se dogada oko njih, zive svoj zivot i ne obaziru se
Astral je offline  
Staro 18.04.2007., 07:06   #40
beavis
Premium
Moj komp

beavis's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Kada sam ovo vidio sjetio sam se dokumentarca od Michael Moorea Bowling for Columbine.
Staro 18.04.2007., 07:41   #41
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
digla se totalna frka oko toga, ja kad sam čuo nisam se nimalo nasekiro, pa ono SAD je u pitanju, kad šta pameto od tamo izađe osim sala i debilnosti.
Darth Vader je offline  
Staro 18.04.2007., 08:22   #42
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
digla se totalna frka oko toga, ja kad sam čuo nisam se nimalo nasekiro, pa ono SAD je u pitanju, kad šta pameto od tamo izađe osim sala i debilnosti.
OS Windows

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 18.04.2007., 09:31   #43
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Rasprava se vodi na EVE forumu jedne US korporacije u koju se guram ...

Needless to say - moji pogledi na događaje nisu popularni

Nije da sam primio flame u lice, ali nije niti daleko

Možda ću i tu napraviti esej o tome, ali ne sada ...
Paske je offline  
Staro 18.04.2007., 09:46   #44
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Amerika je koktel loše kulture, različitih vjera i masa...
Kada kažem kultura mislim na kulturu življenja. Znači: medij, jezik, filmovi, IGRE, moda i glazba...sve!
Ali osnova tj. korjen problema jest gubitak moralnih vrijednosti, relativiziranje vrijednosti, pojava novih "vrijednosti" što je proces koji se nezaustavljivo širi po svim zemljama zapada, ne samo amerike.
Duuuuuga tema....
Ukratko, potencirani egoizam uzrokovan konstantnom konkurencijiom (utrkom), ignoriranje realnosti života (ono što je život uistinu) i potreba ljudi oko nas.
Onda tu ima puno mjesta za manipuliranje i izvrgavanje istine od strane vaših susjeda, lokalne zajednice, društva, medija, države, državnog vodstva, raznoraznih organizacija...
Nema više komunizma, nacizma, socijalizma usmjerenih protiv naroda već ovaj novonastali neoliberalizam ide protiv čovjeka.
Amerika je izvor, nositelj takve ideje tj. država koja je najviše napredovala u toj "ideologiji" i zato se takve stvari tamo najlakše očituju kroz sve društveno-kulturološke aspekte, odnose.

hmmm...PCekspert definitivno nije mjesto za ovakve raprave
No svejedno, čemu se amerikanci čude?
Kupaju se u govnima onda netko prdne pa se čude kako smrdi!?
Striček je offline  
Staro 18.04.2007., 10:21   #45
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Columboooooooooooooooooo, što si se rodiooooooooooooooo??????
Staro 18.04.2007., 11:21   #46
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Matijac Pregled postova
Neznam dali ste čuli, ali danas se desil največi masakr u povijesti SAD-a.
Kojeg SAD-a? Onakvog kakvog pokazuje CNN?
Najveci pokolj? Gdje? U kvartu?

Kad 12 milijuna ljudi (od 1500 - 1900) "smanjis" na oko 300.000 tisuca, sto je to onda?

Samo taj taj narod nije dovoljno atraktivan i nije dozvoljeno da njihovi brojevi budu "preveliki" na stetu iluzije. Frizirana povijest to ipak nemoze tolerirati. Pa ona i moze na svom portalu sna CNN-u...ovo nazivati najvecim pokoljem.

Citiraj:
Autor Matijac Pregled postova
Snimil je Michael Moore inače dokumentarni o onome događaju isto kaj je bil.
Moore je sponzorirani autor, koji plasira sigurne istine koji mu na pladnju plasiraju. Bez brige, dvije najvece javne tajne nece nikad obraditi, za njih treba prava hrabrost.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
u SADu se godišnje dogodi 11 000+ ubojstava iz vatrenog oružija. Npr u Velikoj Britaniji/Njemačkoj/Francuskoj taj broj ne prelazi 100. Ako se dobro sjećam kod nekih država je čak i ispod 50 ubojstava što je pohvalno (bilo bi savršeno kada bi bilo 0).
Vec i prije od 911 (Oklahoma), a nakon njega posebno, SAD nikad nije bio sigurniji. Mozda ne iz pravih i zdravih razloga, ali po ulicama glavnih gradova seta se neopisivo sigurno. Policajci su na svakom koraku. Mnogi ljudi zeljni avanture cak govore da je postalo dosadno sigurno. Tko je bio na nekom od aerodroma tamo, cak i prije 911, zna o cemu pricam. Ima dovoljno policajaca i oruzanja za omanju stanicu. Osjecaj kontrole i policije osjeca se na svakom koraku. Ti podaci koje dajes su statistike koje ovise koliko ih zemlje daju i objavljuju. Po tome je SAD u azurnosti, neusporediv prema drugima. Realnost govori malo drugacije. Sanse su ti daleko vece da ce te danas netko opljackati u Londonu nego u NY-u. Kriminal u UK-u raste neumoljivom brzinom i ulice nisu nikad bile opasnije. Slicno je i u FR. UK-u vec dugo prikriva ono sto vecina koji tamo zive, vec poduze znaju i svjedoce. Medjurasni konflikti koji postaju kao i u Francuskoj tempirana bomba. Nenormalno projektirani kvartovi, sa jos gorim napucavanjem ljudi koji se vise ne snalaze u svemu. Zapitaj nekoga tko zivi tamo pa ce ti reci. Mnogi ameri koji dolaze iz US-a, sami tvrde da je UK, vec dugo vremena daleko opasniji od US-a. Da ne govorim, koliko su imali turistickih problema, jer turisti su najbolji indikatori sigurnosti neke zemlje.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Nije problem niti u muzici niti u igricama. Igram nasilne igre cijeli život te slušam "nasilan" metal godinama. Na prste jedne ruke mogu nabrojati koliko sam se puta potukao u životu (osim treninga/sparinga/natjecanja).
Nije problem? a , b , c , d , e , f

Netko pusi citavi zivot cigarete, jednu na drugu - do kraja zivota, pa dozivi 90. Netko citavi zivot pije - do kraja zivota. Pa umre bez ciroze. Samo... moze li se taj predlozak primjeniti na sve ljude? Ili ce vecina vecina koja to radi ipak oboliti i oboljeva i umire? Statistika je neumoljiva. Netko tko ce imati stetu ili pogibiju od nekoga drugog, nece imati koristi od toga sto si ti dobar. Jer taj drugi ce odraditi "posao" umjesto tebe. Njemu ce biti dovoljan okidac za novacenje.

Ted Bundee, masovni ubojica. Izgovorio je prije smaknuca, jednu od najvecih istina od TV-u i Filmovima danasnjice.
Ako covjek ovog profila nezna sto prica, onda nitko nezna. Sam se predao policiji jer je bio Lector iz stvarnosti.
Pogledajte ovaj izniman video materijal od 2 minute

Dal ova slika iz "bezazlene" igre, izgleda razumnom covjeku, kao rezultat normalne psihe? Normalnog razmisljanja?

Zar je uopce potrebno ovakve kreature razvijati? Mislis li da je covjek slobodnog uma kad ovo razvija kao zabavu?

Prvu igru sam igrao na Z81 (1983) pa do Amige, i prestao na PC-u. Sve do prokletog DOOM-a i PC-a nikad nije sustavno bilo takvih za moj pojam poremecenih igara. Svakako ne sustavno kao danas.

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Možda tu svoje prstiće ima McDonalds, Coca Cola, Burger King, čip implanti, testiranje oružja na vlastitom stanovništvu...?
Itekako, ali uzalud je masama to objasnjavati. Stimulansi kodicioniraju ponasanje, to je dokazano.

Mislio sam jos puno toga spomenuti, ali dosta je za ovaj put.
Visage je offline  
Staro 18.04.2007., 11:30   #47
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
@Visage
tOta je offline  
Staro 18.04.2007., 11:38   #48
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

There can never be justice on stolen land!

to je prava rečenica
Hamm je offline  
Staro 18.04.2007., 11:51   #49
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
opa bato Krs One

Sentence me to four more years, thank you
I'ma make you feel a little bit safer
Because it ain't over
See that's how we get your fear to control you
But ain't nobody under more control than the soldier
And how could you expect a kid to keep his composure
When all sorts of thoughts fought for exposure again

The Roots - False Media
Ladybug je offline  
Staro 18.04.2007., 12:52   #50
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

@Visage odličan post!
Ajde da barem netko razmišlja zdravo i o ovim prokletim igircama....uppsss, igrama.
Sve je to isto kao sa Nobelom i dinamitom. Jedno je teorija, a drugo praksa i ljudksa stvarnost.
Baš sam gledao na YouTube-u gdje su amerikanci ranili jednog iračanina i on polumrtav se bori za život, a jedan ga marinac snima sa kamerom a drugi gađa sa M16. I onda ga ubiju pa klasični izrazi američkih vojnika: "oooo yeah, we kicked his ass...", a u pozadini pere rock!
Ili...30tak naoružanih iračana hodaju ulicom i ovih snimaju iz aviona..pošalju raketu na njih i doslovce pobrišu sa lica zemlje....u sekundi!
Od kada se to u konvencionalnom ratu raketira živa sila?
Ono je bila raketa za probijanje AB bunkera!

Pa sad ti objašnjavaj ekipi da 90% današnjih igara nisu zdrave.
Isto kao kada alkoholičaru objašnjavaš da je alkohol štetan. Neki će reći da je i nastaviti, a drugi ismijavati. Tako je sa svim stvarima u životu!

A sve to na kraju kreira društveno mjenje i odnose...svaka slika, film, riječ...
Govoreći računalnim jezikom imamo input-process-output, što je ujednom prirodni tok svake informacije.

Ako je ovo input, naš mozak je CPU...što je onda output tj. proizvod?
Striček je offline  
Staro 18.04.2007., 13:21   #51
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Gle ako je osoba psihički zdrava ne znam kakva ga igrica/muzika može natjerati na takav čin?
Ma igre su iste kao i prije..daj baci oko na doom...duke 3d..tj. "starije igre"...svugdje je bilo ubijanja...a i prije ovoga je bilo manijaka koji su "pukli" te pobili dosta ljudi.
Hamm je offline  
Staro 18.04.2007., 15:15   #52
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Yea, hamm i ja djelimo isto misljenje..

nego najbolje je to kaj sad SAD nece napravit nesto tipa, razglabanje zasto se to njemu dogodilo, zašto se to ostalima događa, zašto sve češće itd itd tj tražiti izvore takvog ponašanja, nego će samo još dodatno naoružati stanovništvo da budu 'sigurniji'
ako je lik zabrijo i poludijo, i nakon toga mu je *tik* u glavi reko da si puca u glavu jer je skužio kakvo je sranje zapravo napravio znači da je moguće da ni on sam nije HTJEO to napraviti.. btw kaj nije to ono isto mjesto di se desio sličan pokolj prije par godina?
na kraju krajeva više mi ga je 'žao' što je moro sva ta sranja proživljavat i za to što mu se desilo, jer po profilu je običan student .. nije serial killer ili nesto slicno? a i za žrtve isto..
Staro 18.04.2007., 19:30   #53
Astral
Premium
Moj komp

a evo, ovdje je vjerovatno odgovor zas se to dogodilo: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39007
ps. nemojte samo procitat naslov, text nema veze s naslovom, ipak je to INQ :P
Astral je offline  
Staro 18.04.2007., 20:06   #54
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
Da ali nisu video igre krive to je ljudska priroda,povremeno netko prekorači granicu koja je u svima nama i svakom od nas se to može u pravom spletu okolnosti dogoditi,samo su šanse za to male. Najbolji dokaz da nisu video igre krive i izopačene više nego što društvo to očekuje i treba su stare Rimske igre u areni,viteški turniri u srenjem vijeku i slični ljudski hobiji tokom stolječa.
Doom na koji se ovdje pozivate kao izopačen je proizvod ljudske mašte i ljudi su to sami tražili nitko to nije išao raditi zbog sebe jer mu je bilo dosadno.
MAHER je offline  
Staro 19.04.2007., 02:20   #55
Astral
Premium
Moj komp

nisu igre krive za ovo, lik je pobio sve te ljude jer je bio ''picked on'' iliti ''bullied'', to je reko u paketu kojeg je poslo NBC-u, http://news.yahoo.com/s/ap/20070418/..._tech_shooting

koja budala ffs...
Astral je offline  
Staro 19.04.2007., 08:46   #56
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
nisu igre krive za ovo, lik je pobio sve te ljude jer je bio ''picked on'' iliti ''bullied'', to je reko u paketu kojeg je poslo NBC-u, http://news.yahoo.com/s/ap/20070418/..._tech_shooting

koja budala ffs...
Ma tko je spominjao igre?
Kultura općenito?
Bolesna kultura rađa bolesnu umjetnost, a sve je to medij, a ti mediji prenose informacije. Informacija je i slika i neka riječ.

Nije stvar da će jedna slika, jedna igra, jedan film oblikovati čovjeka, društvo no ako imaš kulturu izrade perverzija, pornjave, filmova s morbidnim porukama i nekim kvazi istinama, agresivne glazbe i ako su ljudi kao amerikanci vrlo plitki, manipulativni onda tu postoji puno prostora za isticanje i potenciranje morbidnih ideja i reakcija tog istog društva ili pojedinaca.
Shvačaš? Imaš kreativizam i destrukciju.
Imaš slike koje potiču kreativnost, imaš one koje potiču destruktivizam.
Imaš moralno, psihički jače i slabije pojedince.
Ako slušaš dugokosu budalu koji se dere pred 10000 klinaca "Ja sam sotona i sve ću vas poklat" ???? Alo???
Što je tu nerazumljivo?
Slušao sam ja GraveDiggaz kao klinac. Grupa ti pjeva "Počinite samoubojstvo mi ćemo vas uskrsnuti"
Daaa....bijah tada još jedan glupi teenager
Striček je offline  
Staro 19.04.2007., 09:07   #57
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
Theyre the teachers who taught me to fight me
Compromise, conformity, assimilation, submission
Ignorance, hypocrisy, brutality, the elite
All of which are american dreams...
Staro 19.04.2007., 09:25   #58
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

uuu da da da RATM...bend koji fino govori o svim problemima SADa
sorry na OT
Hamm je offline  
Staro 19.04.2007., 09:40   #59
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
What we have here is a crusader!!

Najbolji su mi ljudi koji kad se desi ovak neke, okrivljuju igre, tv, filmove, te sve sto je u danasnje vrijeme in, pripisujuci da je to sotonsko oruzje, OMG koji oveci bullshit, taman pogodan materijal za Hillary Clinton, te oblikovanje jednog mozga, koji nema sposobnost racionalnog razmisljanja, te je pogodna ovca za manipulaciju...

Htio bih nadodat, da je psihopata kroz povijest uvijek bilo, bilo je serijskih ubojica, sveg i svaceg, kad naravno nije bilo niti TV-a, niti Igra, niti filmova.

Uzeo bih na prijemjer kao dokaz svoje teze, Jack Trbosjek, koji je u 19 stoljecu bio prava zvjer, te pravi kandidat za broj jedan ubojicu, koji je nastao kao produkt gledanja filmova i tv-a, samo jedan problem, tad nie postojalo nista od tog...

Pak dalje, vjerovati poremecenom covjeku, koji tvrdi da je ubijao zato jer je zabrijao na film o Lectoru, je jos oveca nebuloza. Mislim, pa vidi se iz aviona, da se ludjak, hoce izvuc, za svoja nedjela, te odgovornost prepisat drugima, kak on sam nebi bio kriv, netko tko vjeruje takvom covjeku, je fakat feebleminded....

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova

Dal ova slika iz "bezazlene" igre, izgleda razumnom covjeku, kao rezultat normalne psihe? Normalnog razmisljanja?

Zar je uopce potrebno ovakve kreature razvijati? Mislis li da je covjek slobodnog uma kad ovo razvija kao zabavu?
ovo je jos veca glupost, naime od kad ljudi znaju slikat, proizvode svakojake slike uzasa, koje ovisno o dobu u kojem zive, odskacu s grozotom i ruznoscu.

Naveo bi neke primjere iz srednjeg vijeka, gdje su se naravno slikale grozote, koje se u to doba bile strasne...

http://www.psychoanalysis.org.uk/citta.jpg
http://accel15.mettre-put-idata.over...-moyen-age.jpg
http://demons.monstrous.com/pictures/Satan04.jpg
http://www.godecookery.com/macabre/gallery3/macbr90.jpg

Poanta mojih litanija je, da je zlo uvijek zlo, te da se zlo nie produkt nikakvih igra, nikakvih filmova, nikakvog tv-a, vec je to izbor pojedinca da ucini to sto cini.

Ja sam gledo brdo nasilnih filmova, serija, tv-a, igro brdo igra, slusam metal, koji feebleminded ljudi povezuju s sotonom, te automatski proglasavaju te ljude zlim, a u zivotu nisam mrava zgazil (ok mozda kojeg). Moj izbor je taj, da ne cinim zlo, ponajmanje da ubijam.

Kolko sam cul vezano uz ovaj masakar, glavni razlog je bila ljubomora, tj to kaj ga je zemska ostavila, meni se to cini kao iskonski grijeh, onaj prvi i orginalni, a ne kao produkt televizije, filmova i igra...
Staro 19.04.2007., 10:34   #60
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

@KnezTame
Ti bi htio odriješiti društvo od svake odgovornosti za njihove akcese ili za akcese pojedinaca koji izlaze iz istog društva te sve svaliti na individualnu razinu.
Spominješ sotonu...interesantno.
Kako je moguće da jedan čovjek zavede cijeli narod i pokolje 20miliona ljudi s ciljem da osvoje cijeli svijet? Pa što nisu svi individualni, zar je moguće da u tom trenutku nitko nije shvatio da čini zlo?
Koji je duh u tom vremenu prevladavao među njemcima?

" Poanta mojih litanija je, da je zlo uvijek zlo, te da se zlo nie produkt nikakvih igra, nikakvih filmova, nikakvog tv-a, vec je to izbor pojedinca da ucini to sto cini."

Hmm...Zlo nije produkt igara. E tu si upravu! Ali su neke igre produkt zla.
Izbor?
Pa nikad u životu ti nemaš izbor crno-bijelo, već se određene stvari nameću više nego druge kroz duži period. Pogotovo ako su zavodljive, tvoj slobodni izbor zbog prirode ljudskoga duha i psihe je daleko suženiji.
Ako imaš društvo koje potiče pedofiliju imat ćeš i veći broj pedofila.

"Ja sam gledo brdo nasilnih filmova, serija, tv-a, igro brdo igra, slusam metal, koji feebleminded ljudi povezuju s sotonom, te automatski proglasavaju te ljude zlim, a u zivotu nisam mrava zgazil (ok mozda kojeg)."

Pa ne treba čovjek nekoga ubiti da bi se reklo da je on loš.
Inače što se tiče rocka općenito...ima tu svega.
Slušao sam priče jednog ex. rockera i što je sve radio pod utjecajem glazbe...a nije prvi put da to slušam.
Dovoljno je gledati Barea kako si razbija glavu bocom, Ozziya kako trga glave šišmišima, samoranjavanje Mansona, nasilje i ubijanja na koncertima Black Sabath il kako se već to piše, a da ne spominjem drogu.Što, opet je to izbor pojedinaca i njihovog zdravog promišljanja o životu?
Neću generalizirati, ali činjenica je da u rock toga najviše ima.
Ne znam da se ikada ekipa pošibala u Lisinskom slušajući...Mozarta

"Moj izbor je taj, da ne cinim zlo, ponajmanje da ubijam."

Znači ne činiš zlo?
Svaka čast, majstore...da sam znao da imamo i svetaca na ovom forumu...
Striček je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na