|
![]() |
#31 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa ako su ti htjeli uvaliti Sapphire 9800 SE-onda ti je bolje 9600 XT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma nije meni do tih kablova i CDa, nego to što su mi htjeli uvalit neku rabljenu od ne znam kad 9800SE. Valjda su ju dobro očistili od prašine i to je sad "nova" kartica. Da su nekom laiku ponudili 9800SE umjesto 9600pro ultimate, čim bi čuo ovo 9800 odma bez pitanja bi pristao na zamjenu, e baš takav nisam. Nek si nađu drugu budalu koju će zajeb... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Resistance is futile
|
Konačno je stigla! Nakon dva tjedna čekanja i zezanja, konačno sam ju podignuo i ugradio u komp. E sada, htjeo sam isprobati kako to radi sa Omega driverima i skinuo sam najnovije sa neta i instalirao, a kad ono u igrama mi trza i imam neke smetnje. Da se toga riješim puknuo sam umjesto njih Catalist i s njima radi bez problema. Zar može biti da je tolika razlika samo radi proizvođača, jer su obje verzije 3.9 I još jedno pitanje, treba li za 9600XT biti uključena opcija Fast Write u biosu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
*** IMPORTANT FASTWRITES UPDATE *** An important info has come to my attention, if you have a Radeon 9600 card, regardless of the manufacturer, you MUST enable Fastwrites to make it work properly, if not, you may experience crashes and lockups! (This is only a temporary fix until ATI resolves the problem) A uvijek je poželjno nakon promjene grafe lupit format ili bar lupit opet drivere od ploče, DX, i drivere od grafe. Tim redom. A da ne pričamo o tome da instalacija Omege zahtijeva de-instalaciju CP-a. Kaje...konačno si se dočepal grafe pa ti se žurilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
ZVEK! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 12.12.2003. u 17:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Resistance is futile
|
Ma počistio sam sa Driver cleanerom sve stare i nepotrebne, ali kak da ti opišem nestrpljenje i bojazan da li će nova grafa opet zezat ili ne. NE dobiva se svaki dan nova pa da mi je svejedno. Glavno da radi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|