|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() Hvala vam na opsežnim odgovorima na postavljen upit(problem) vidim da svi želite pomoći glede igre Infernal.Nisam ni znao kako tema može biti zanimljiva i pretvoriti se u prepucavanje Igra-igrica, a glede pomoći ništa ili nitko neigra igru. Puno ste mi pomogli da shvatim pojam o igrama i igricama ja to nisam znao ali mi je cool pojam(umanjenica) od rijeći igra.Pročitao temu i objašnjenje od Oleg-a. Ima li ipak netko da pomogne glede same igre i kako da se pomaknem sa mjesta gdjesam zapeo(kako ubiti onog oklopljenog sa nekakvim električnim poljem u obliku kugle, uspio sam proći kamere i prešao na slijedeći nivo) Pozdrav i hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
meni je igra skroz ok.. samo sam zapeo neznam tocno di..uglavnom kad izadjes iz podzemlja i dodjes u neku dvorac ili sta..i kad hodas po gornjem katu kroz milijon vrata, treba uzet kljuc u ormaru i otvorit jedna vrata da mozes dalje.. uglavnom nisam mogao nikako uzeti kljuc, neznam dal je to bio bug ili sta kod instalacije.. kasnije je nisam igrao, al je moram opet instalirati..meni je igra bas ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
|
|