Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.04.2007., 02:48   #31
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Smile Svima lijep pozdrav i hvala

Hvala vam na opsežnim odgovorima na postavljen upit(problem) vidim da svi želite pomoći glede igre Infernal.Nisam ni znao kako tema može biti zanimljiva i pretvoriti se u prepucavanje Igra-igrica, a glede pomoći ništa ili nitko neigra igru. Puno ste mi pomogli da shvatim pojam o igrama i igricama ja to nisam znao ali mi je cool pojam(umanjenica) od rijeći igra.Pročitao temu i objašnjenje od Oleg-a. Ima li ipak netko da pomogne glede same igre i kako da se pomaknem sa mjesta gdjesam zapeo(kako ubiti onog oklopljenog sa nekakvim električnim poljem u obliku kugle, uspio sam proći kamere i prešao na slijedeći nivo) Pozdrav i hvala.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2007., 10:42   #32
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
meni je igra skroz ok..

samo sam zapeo neznam tocno di..uglavnom kad izadjes iz podzemlja i dodjes u neku dvorac ili sta..i kad hodas po gornjem katu kroz milijon vrata, treba uzet kljuc u ormaru i otvorit jedna vrata da mozes dalje..

uglavnom nisam mogao nikako uzeti kljuc, neznam dal je to bio bug ili sta kod instalacije.. kasnije je nisam igrao, al je moram opet instalirati..meni je igra bas ok..
Spirit je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2007., 10:52   #33
tomifish2002
Honda Prelude 2.0i driver

tomifish2002's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Newbie Pro Pregled postova
Sry, ali meni je igrica baš kul naziv. Isto kao i filmić. Kućica. Biciklić. Dušica. Sisica. Sve je to ok.
meni je bolji naziv igretina. kučerina, sisurina

tomifish2002 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno