|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kolko je ovo bolje
Trenutno imam AMD x2 4200+ s939 DFI LP UT Ultra-d Club3d x800xl 2x1Gb ST cl2 Fortron 500w Zanima me kolko bi bilo poboljšanje prelaskom na e6600 Bad axe 2 il Asus P5B delux iltak nekaj Grafa ista Memu ovu sad nemam neg bi ju kupio tek ak nebi prelazio na C2Duo Napajanje isto E sad pitanje je dali mi se isplati prelazak na C2Duo ili kupiti 2 gige DDR rama koje su mi nedavno izgorile? Znaci DDR rami su mi izgorili i sad je moje pitanje dal je bolje kupit nove DDR rame il vec kad to kupujem prec na C2DUO? Naravno komp nebi radio na stock neg bi ga clocko. THX svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A čime se ti baviš na tom kompu ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
pa i neigram se bas previse tu i tamo pokrenem neki novi naslov tek tolko da vidim kakva je igra cjele dane visim na Counter Strike-u i Quake-3 tak da mi netreba bas grafa neka jaka najvise mi treba komp za ripanje DVD-a itak te gluposti al vise obnavljam konfu iz gluposti neg zato kaj mi treba evo da preformuliram pitanje: Kolko je kombinacija e6600(klokan oko 3.9-4.0) i P5B ilo Bad Axe 2 bolja jaca brza il kak vec ocete od 4200+(ide do 2700Mhz) i DFI LP? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Sam procijeni koliko se isplati uložiti love, a koliko ćeš dobiti sa prelaskom ![]() Sumnjam baš da ćeš ga uspjeti držati na 4 GHz ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Žasto sumljas? Nezelim pricat kako samo cu rec da mogu ubost model koji ide na 4 GHz ![]() Evo odlucio sam se za prelazak na C2Duo sad jos samo da cijene padnu heh Molio bi savjet za MBO volim klokat i igrat se po BIOS-u. Razmisljo sam o Bad Axe 2 i P5B Delux. Koji je bolji izbor? mozda neka treca MBO? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ajde jos neko nek kaže koju MBO nemora biti nijedna od ove dvije. od ploce trazim da ima Ok opremljenost da mi ne dode bas gola i da ima dobar OC i stabilna da bude |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|