|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Nedavno sam instalirao windows vistu ultimate 32-bitnu verziju i nakon par tjedana korištenja počeli su mi se događati problemi prilikom windows updatea. Naime kad kliknem da downloada i instalira zakrpe windows update bi izbacuje error 80246008 i kad kliknem na get help windowsi mi kazu da trebam pokrenuti "Background Intelligent Transfer Service (BITS)" što sam i pokušao samo tu se pojavio error 1068. Tražio sam nekakvo rješenje po microsoftovim stranicama i preko googla ali nisam ništa našao pa Vas zato molim za pomoć. Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pogledaj ovdje: http://support.microsoft.com/kb/905999 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
isao sam i tam al nije pomoglo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
pa to znaci da sam bio na toj stranici i da nisam nasao nista sto mi je pomoglo tj. da mi ta stranica nije od koristi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da li ti je vista aktivirana? Možda je problem u aktivaciji!
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
je aktivirana je i cak prolazi oanj microsoft genuine test |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
bezobrazno se ubacujem u topik ![]() naletio na ovaj topik putem searcha. problem sljedeći vista spojena na net, sve radi, pronade updejtove, skine ih, instalira i treba restartati laptop. ok. restartam ga, instalira desetak minuta i više te updejtove, i nakon što se pojavi dekstop konačno, opet pokaže da se isti updejtovi mogu skinuti i instalirati... !? mislim da se ova situacija ponovila već 3 ili 4 puta. pod view update history više je updejtova s oznakom failed nego succesful. ne znam zašto ima problema jer ih ne bi trebalo biti... laptop je kupljen jučer, sve radi ko vurica. (r) vista. toshiba a210 osim tih updejtova........ hvala na savjetima, a ja dalje guglam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|