|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
torrenti 'crveni' + spori
Odkad imam optimu, svaki torrent koji stavim nakon nekog vremena postane ovako 'crven', gledam u postavkama modema (siemens onaj-koji-dolazi-za-1kn) i sve je ok, jednostavno bude par sati ok plavo i onda crveno .. i opcenito mi torrenti ne idu iznad 60kb/s.. ![]() dok sam imao t-com je sve ok islo? ![]() a ludo je to sto i sa private trackera torrenti koji su prije uvijek isli brzo sad se vuku ko krepale mačke.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
optima ograničava promet noću od 22-7 a izgleda da su odnedavno počeli i po danu... pođi na newse (hr.comp.adsl) nažalost tamo imaš poprilično postova na tu temu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Damn, mislio sam na optimu prec zbog jeftinijeg flat-a, al ak je tak, moram jos razmislit o tome. Ovak mi odlicno radi, osim kaj je racun astronomski (5gb paket prijedem svaki mjesec ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Tcom je isto smanjio brzinu za torrente, ali kad se uključi enkripcija nezna da je to torrent. Ako imaš preveliki Up Speed download ti padne ispod 30 kb/s. Na vezi 1024/192 omjer je bio 100/12 Kb/s. Kod torrenta nema pravila kojom ćeš brzinom skidati. Može biti jedan seeder i da ide brže nego od 12 seedera i 12 peerova. Na primjer od mene nemožeš dobiti veliku brzinu jer imam aktivno oko 150 torrenta (oko 15 ih skidam, a ostalo seedam). Plafon 1 kb/s. I može ti se dogoditi da skineš 4.2 Gb DVD i da ti stane na 99.5%. Evo čekao sam 2 tjedna i popizdio. Nas 12 čeka seedera da nam da zadnjih 0.5%. Popizdio sam. Našao drugi torrent gdje je bio slučajno 1 seeder i 2 peera preimenovao svoj stari torrent i napravio recheck. Skinuo ga za 5 minuta. Vratio stari naziv i ponovno rechek i podjelio ljudima koji su čekali ***enih 0.5 %. ![]()
![]() |
#7 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ja nisam mogao prijeći granicu od 45 kb/s dok nisam uključio enkripciju. Bilo ti je dosta priče o tome i po newsima.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |