Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.04.2007., 21:56   #1
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Question Problemi s Infernalom

Da li je netko probao igrati igricu Infernal izgleda dosta dobro i grafika je super.
Upravo sam je danas nabavio i počeo igrati i naravno nakon 45 min zapeo na jednom nivou"tri video kamere i nekakav laptop ali neznam šta i kako dalje, ako netko zna molim pomoć".

Pozdrav i hvala.

Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 16.04.2007. u 09:57.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2007., 10:21   #2
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor tdominov Pregled postova
Da li je netko probao igrati igricu Infernal izgleda dosta dobro i grafika je super.
OT: Da ti se više nije ponovilo ono boldano

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.04.2007., 10:33   #3
ECHO
Banned
Moj komp

Neznam u čemu je problem

Neznam u čemu je problem samo tražim malu pomoć, nisam ništa boldao, barem ne ja i to nikad ne koristim pa i kada bi trebao.Bolje pomogni ako znaš a ne drugima dijeliti kritike to nisam tražio.

Poz i hvala.
Staro 07.04.2007., 10:45   #4
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
Autor tdominov Pregled postova
Neznam u čemu je problem samo tražim malu pomoć, nisam ništa boldao, barem ne ja i to nikad ne koristim pa i kada bi trebao.Bolje pomogni ako znaš a ne drugima dijeliti kritike to nisam tražio.
Poz i hvala.
Uhhh, od zahebancije će sad još ispast svađa. Ja sam boldao ono što sam rekao da ti se više ne ponovi, a mislio sam na izraz igrice, a i stavio sam smile kao i napomenu o of topic-u. Očigledno da si se ustao na lijevu nogu, ili imaš nekih drugih problema.
Kad već tako oštro reagiraš, ni naslov ti nije baš nešto. Pisana i nepisana pravila svih foruma je da se u samom naslovu vidi što se nalazi u temi, sa ovakvim naslovom se čudim što sam uopće kliknuo na nju.
Što se mene tiče EOD.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 07.04.2007., 10:52   #5
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Odi si na www.gamespot.com

Tamo upiši naziv igre i odi na tab Hints&Cheats... Ja si uvijek tamo pogledam ako zapnem ili da se savjetujem sa Hintovima oko taktike i strategije igranja

PS: Inaće "okorijele" gamere ( poput našeg LAcy-a ) smeta izraz igrice! Pravi izraz su Igre

EDIT: Daj malo bolje opiši dojmove o igri... Nabaci manju recenzijicu
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2007., 11:15   #6
ECHO
Banned
Moj komp

Ma sve O.K.

Nisam ni ljut niti sam ustao na lijevu nogu, sam o sam tražio malu pomoć i jučer sam bio ljut.Kada zapnem i nemogu dalje, a tražiš pomoć i čekaš 24 sata hoče li netko odgovoriti kako dalje ili pružiti bilo kakve informacije glede riješavanja problema.Jučer bi drugačije reagirao da sam vidio poruku jer se može dvosmisleno shvatiti i nismo svi na određenom nivou info.znanja i iskustva.

Poz i hvala NO ljutiš.
Staro 09.04.2007., 15:13   #7
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Izgleda da si riješio problem i sad nas više ne trebaš Hoćemo pročitati dojmove, koliko vidim ne izgleda loše na site-u.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 09.04.2007., 18:34   #8
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Nije to ona igra koja se trebala zvati "Diaboliq" ili kako vec. Dobro izgleda...
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2007., 20:02   #9
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Bartuc Pregled postova
Odi si na www.gamespot.com

Tamo upiši naziv igre i odi na tab Hints&Cheats... Ja si uvijek tamo pogledam ako zapnem ili da se savjetujem sa Hintovima oko taktike i strategije igranja

PS: Inaće "okorijele" gamere ( poput našeg LAcy-a ) smeta izraz igrice! Pravi izraz su Igre

EDIT: Daj malo bolje opiši dojmove o igri... Nabaci manju recenzijicu
hm,igra je izašla ali nije izašla,tj dok je ameri ne dobiju ne smije se ništa ocjenjivati.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2007., 20:06   #10
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Smije se valjda ocjenjivati u HR.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.04.2007., 03:01   #11
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
sjećam se ko klinac jednog takog lika kojem je smetao izraz igrice,,
ukratko, bio je kreten

ne aludiram na ništa samo malo humora unosim(ali istina je sve što sam napisao)

meni oke igre i igrice

al da si meni tako napisao joj što bi se posvađali,ne trpim više to igre a ne igrice od djetinstva
Angelus je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2007., 08:37   #12
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
Autor Angelus Pregled postova
sjećam se ko klinac jednog takog lika kojem je smetao izraz igrice,,
ukratko, bio je kreten
Ne, nisam taj

Citiraj:
al da si meni tako napisao joj što bi se posvađali,ne trpim više to igre a ne igrice od djetinstva
E ovo je već problem. Ako malo bolje pogledaš moj post (a ni ti ni kolega niste) stavio sam OT i smile, što znači: da sam pisao nešto što nema veze sa temom, i da sam se šalio.
Osobno mi smeta izraz igrice i da ne pišem ponovo što je već napisano link, ali ne baš toliko da bih ulazio u javne svađe na forumu.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 10.04.2007., 12:43   #13
ECHO
Banned
Moj komp

Sve je OK.

Pa dojmovi su o igrici stvarno dobri igrao sam malo i osobno sam zadovoljan,ali sam zapeo na jednom nivou i neznam kako dalje.Tako dok nešto neko neponudi na forumima i nedobijem neku pomoć bilo koje vrste stojim na mjestu.Ali u međuvremenu sam nabavio i S.T.A.L.K.E.R. tako da sada igram nju.Nisam ljut na nikoga osim možda na samog sebe jer obično kada naiđem na prepreku to biva slabo poznavanje engleskog tako da jedino mogu očekivati (domaču pomoč) na kojoj sam uvijek zahvalan.Ako sam nekoga uvrijedio ispričavam se, i
nadam se da če i ubuduće biti onih koji su spremni pomoći.

Pozdrav i hvala.
Staro 10.04.2007., 13:42   #14
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Igrica - Mario Bros, neka laka arkada.

Igra - projekti na koje su utrošeni milijuni dolara, godine rada i ogromne količine PR-a.

Na kraju igre koje uspiju mlate zaradu koje se niti auto industrija nebi posramila ( ako se gleda uloženo / dobiveno ).

Takođen ne smijemo zaboraviti kompleksnost same igre. Naime igrice su uobičajeno arkade - dok su igre RPG / Avanture /MMORPG / FPS ...itd.

Zaigraj EVE ( igra koje me opako opet uhvatila ) - pa reci da je to "igrica".

Tako da mi nemoj pljuvati igre i neuko ih zvati igricama kao neki novinari na kaj ti ja znam TV-u.
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2007., 13:50   #15
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
ja instalirao infernal i svaki put kad pokrenem prodju reklame, i kad trba menu loadati izbaci error, tipa send dont send. ima ko kakvu ideju kako da to rijesim. demo sam bez problema igrao na najvecim detaljima
Staro 10.04.2007., 13:56   #16
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Evo ga još jedan, Oleg je to jako dobro objasnio na onom linku što sam dao a i ti ukratko.
Meni se čini da će vremenom igre sve više uzimati tržište od recimo filmova, jer je gledanje filmova pasivna zabava (istina i lakša za korisnika) a igre su aktivna. U počecima su to doista bile samo igrice za ubiti vrijeme, danas kad je to postala industrija koja vrti milijune (netko je spomenuo WoW) teško se može koristiti umanjenica. Također nije zanemarivo koliko je znanja, vremena i talenta potrebno za razvoj današnjih igara, a tek proizvodnja hardware-a! Da nije igara, tko bi kupovao sve te brze procesore, gomilu memorije a grafičke se razvijaju sa igrama na umu. Igre imaju toliko utjecaja na današnji razvoj hardware-a i software-a (DX10) kao niti jedna druga kučna primjena računala.
Istina u totalnom smo OT i ispričavam se pokretaču teme.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 13.04.2007., 16:35   #17
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Sry, ali meni je igrica baš kul naziv. Isto kao i filmić. Kućica. Biciklić. Dušica. Sisica. Sve je to ok.
Staro 13.04.2007., 16:53   #18
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Da nije igara, tko bi kupovao sve te brze procesore, gomilu memorije a grafičke se razvijaju sa igrama na umu. Igre imaju toliko utjecaja na današnji razvoj hardware-a i software-a (DX10) kao niti jedna druga kučna primjena računala.
Ja igrice sve više i više poistovjećujem s cigaretama. Igrice sve više i više postaju svakodnevna opsesija, način života. A to nije dobro.
frANZi je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2007., 18:18   #19
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Mene ova "igrica" nije baš previše oduševila jer je previše akcijski nastrojena (doduse zaigrao sam samo demo). Da ima više steltha bilo bi puno bolje...
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2007., 20:53   #20
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Paske Pregled postova
Igrica - Mario Bros, neka laka arkada.

Igra - projekti na koje su utrošeni milijuni dolara, godine rada i ogromne količine PR-a.

Na kraju igre koje uspiju mlate zaradu koje se niti auto industrija nebi posramila ( ako se gleda uloženo / dobiveno ).

Takođen ne smijemo zaboraviti kompleksnost same igre. Naime igrice su uobičajeno arkade - dok su igre RPG / Avanture /MMORPG / FPS ...itd.

Zaigraj EVE ( igra koje me opako opet uhvatila ) - pa reci da je to "igrica".

Tako da mi nemoj pljuvati igre i neuko ih zvati igricama kao neki novinari na kaj ti ja znam TV-u.
Svaka čast.
Staro 15.04.2007., 16:50   #21
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

da se nebi krivo sporazumjeli,znamn da je teško prenjet humor preko tipki jednako ko ironiju al drugi dio je bio humor,a za prvi dio,nisam mislio da si taj,al on je bio kreten iz više razloga da me nebi krivo shvatio

EDIT:taj članak je izigravanje uživljnog fanatika po mome skromnome mišljenju,jer tehnički ako baš oš tak umanjenice su derivati od nečega,a nogomet je isto gra koja spada pod svjevrsni rang zabave kao i video igra,tako gledajući nogomet je nešto što traje već jako puno godina,znaći odnos nogomet-cod2=oboje igre

The world is in the eye of the beholder,

uvjek je sve subjektivno moj prijatelju,objektivno dok god imaš trunke osjećaja ne postoji..istina uvjek ima dvije strane

Zadnje izmijenjeno od: Angelus. 15.04.2007. u 17:11.
Angelus je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2007., 17:20   #22
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Igrice su mi izraz udomaćen još od vremena spectruma, commodorea i amige. A raditi podjele na igrice, igre i igretine je isto kao i uspoređivati kiu pride, toyotu avensis i maybacha i nazivati ih kotrljalom, prijevoznim sredstvom i autom. To je samo izraz koji je udomaćen u 95% populacije a svi dobro znamo na što se misli.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2007., 21:27   #23
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:
da se nebi krivo sporazumjeli,znamn da je teško prenjet humor preko tipki jednako ko ironiju al drugi dio je bio humor,a za prvi dio,nisam mislio da si taj,al on je bio kreten iz više razloga da me nebi krivo shvatio

EDIT:taj članak je izigravanje uživljnog fanatika po mome skromnome mišljenju,jer tehnički ako baš oš tak umanjenice su derivati od nečega,a nogomet je isto gra koja spada pod svjevrsni rang zabave kao i video igra,tako gledajući nogomet je nešto što traje već jako puno godina,znaći odnos nogomet-cod2=oboje igre

The world is in the eye of the beholder,

uvjek je sve subjektivno moj prijatelju,objektivno dok god imaš trunke osjećaja ne postoji..istina uvjek ima dvije strane

Ta kolumna je pokazala koliko u principu novinari malo znaju o gaming sceni.Isto tako pokazala je da se ti isti novinari ne libe komentirati igračku scenu kao hrpu klinaca koji nateravaju lopticu po ekranu. To su naravno vidjeli doma kod svojih 10 godina klinaca na PS2 konzolama - pa su ziher takve i sve igrice.

Kaj se tiće auti - nitko ih ne zove auteki. Reci nekome u lice da vozi autić i ako si niste dobri u najbolju ruku će ti opaliti šljagu preko lica.

Nazvati bilo koji sport igricom - je ejdnostavno blesavo. Usporediti gaming scenu i sportsku scenu - besmisleno. Zato jerbo postoji FIFA i igraš je - nisi nogometaš, isto koliko nisam niti ja pilot svemiskog broda.

Olegov članak je govorio o shvačanju laika što je to igra, tj. igrica. Kak veli moj stari - zmajevi lete po ekranu ...

Inaće preko on line igara sam sreo puno prijatelja IRL dok se igrao UT. Čak sam sa klapom putovao u Bugarsku da upoznam ekipu iz WoW-a. Teško da ću ići upoznati ekipu koja igra Sonic the Hedgehog ...

Nažalost novinari, a kao niti starija generacija, ne vide tu razliku. Srečom ( ili po meni ne ) već druga generacija nakon mene ima djecu, pa će i to doći na svoje. Ti će klinci imati svoje idiotarije, a mi ćemo komenirati njih kako dangube oko nećega ....
Staro 15.04.2007., 21:51   #24
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Uh u što smo čovjeku pretvorili thread, čudim se da još nije zaključan.

Oleg je taj članak je jako dobro napisao a također i kolega mu Goran (ima link u članku). Ono što je poanta je da je ustao protiv omalovažavanja industrije igara i ljudi koji se vole igrati a ne recimo pasivno gledati TV, sport, slušati glazbu i sl. Veliki dio svog života čovjek provede dangubeći, tj. ne radeći ništa korisno ni sebi i drugima, međutim nitko to ne naziva gledanjem filmića, voženjem autića, igranjem ili češće gledanjem nogometića, tenisića, formulica 1, čitanje knjigica, treniranjem boksića, karatića... OK shvatili ste

Ono što je bitno za većinu članova ovog foruma je da samim tim što se omalovažavaju igre, omalovažavaju se i oni! Jer ispadamo neozbiljni (da ne upotri***im grublju riječ) što kupujemo jake strojeve (procesore, grafičke, memorije...) da bi se mogli igrati!

Ono što sam ja primijetio je da klinci uz igru puno toga nauče o kompovima i vrlo često vremenom počnu i nešto korisno raditi. Zbog toga obično savjetujem roditeljima kad me pitaju da li kupiti konzolu ili komp, da im kupe komp. I neka se igraju, kad im dosadi igra početi će čačkati nešto drugo, barem neće biti informatički nepismeni.

Edit: Ne smatram se gamerom, mada više volim odigrati dobru igru neko pogledati film, a da ne govorim koliki je gušt lan party. Igranje mi je izvrstan način opuštanja i zabave.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 15.04.2007., 21:58   #25
Jack_the_Ripper
Premium
Moj komp

Jack_the_Ripper's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ugl. što se tiče igre, super je i preporučam je... TPS, naravno, i imate neke "posebne" moći, koje vam daje sam vrag ... Samo si ju nabavite i nećete požalit...

Ja sam zapeo na lvl, u katedrali gdje moram one neke , kao zidove brzo uništit jer se približavaju na mene...Moram probat par puta, pa će ić....

Nego ako je ko prošao, zna se kad se dobiju 2 gun-a?

Jack_the_Ripper je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2007., 01:05   #26
gunther
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Osobno mislim da izraz igrice nije apsolutno nikakvo ponizavanje ili neznam kakve gluposti. Na ovim prostorima taj izraz se jednostavno ustalio pa bio pravilan ili nepravilan, odgovarao pravom stanju stvari ili ne. On je takav kakav je.

Argumenti koliko se novaca u sta utuklo su presmjesni. Arkanoid je IGRETINA naspram nekih IGRICA u koje su utuceni milioni.
Uz to, igrica je bilo prije dobro u vrijeme spectruma kada su se time bavili istinski zaljubljenici, a sada kada se sve svelo na stanjcanje radi love, sada nije dobro,sada su igre???

Sensible World of Soccer je igrica jer ima 1 mb a stoti nastavak zbljuvotine tipa FIFA je igra jer ima par gigi? Gluposti.

Mozemo raspravljat o temi, ali argumenti koliko je love utuceno su smjesni.

I jos nesto, nije vam ponizavajuce svoju novu 8800 sa neznam koliko rama od 3000 kn nazivat grafickom KARTICOM??? zar nebi trebalo biti graficka KARTA po toj logici??? ipak kartice nazivamo one telefonske, od 25 kn...

Uglavnom, nitko vas nece vise postovat ili cijenit zovete li ono sto igrate igricama ili igrom... A ako vama treba povladjivanje od drugih, tipa, gle, on igra igru a ne igricu.... onda stvarno neznam
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
gunther je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2007., 02:41   #27
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp

Fera_os's Avatar

Znači, kažete, nije neki shit od igrice?? Instaliro sam si Demo i htio ju taman isprobat kad ono morah prodat svoju grafu(7600GS). Sad sam na integruši trenutno pa ne mogu vidjet igru...jooooj!
Staro 16.04.2007., 08:33   #28
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Citiraj:
Autor gunther Pregled postova
Osobno mislim da izraz igrice nije apsolutno nikakvo ponizavanje ili neznam kakve gluposti. Na ovim prostorima taj izraz se jednostavno ustalio pa bio pravilan ili nepravilan, odgovarao pravom stanju stvari ili ne. On je takav kakav je.

Argumenti koliko se novaca u sta utuklo su presmjesni. Arkanoid je IGRETINA naspram nekih IGRICA u koje su utuceni milioni.
Uz to, igrica je bilo prije dobro u vrijeme spectruma kada su se time bavili istinski zaljubljenici, a sada kada se sve svelo na stanjcanje radi love, sada nije dobro,sada su igre???

Sensible World of Soccer je igrica jer ima 1 mb a stoti nastavak zbljuvotine tipa FIFA je igra jer ima par gigi? Gluposti.

Mozemo raspravljat o temi, ali argumenti koliko je love utuceno su smjesni.

I jos nesto, nije vam ponizavajuce svoju novu 8800 sa neznam koliko rama od 3000 kn nazivat grafickom KARTICOM??? zar nebi trebalo biti graficka KARTA po toj logici??? ipak kartice nazivamo one telefonske, od 25 kn...

Uglavnom, nitko vas nece vise postovat ili cijenit zovete li ono sto igrate igricama ili igrom... A ako vama treba povladjivanje od drugih, tipa, gle, on igra igru a ne igricu.... onda stvarno neznam
Ne može se uspoređivati današnje igre i legende iz 80-tih. Ne radi to tako

Činjenica je da su u ono vrijeme igre bile inovativnije, ali ih u principu nije bilo u tolikom broju, pa je skoro sve bilo inovativno jerbo nikada nije viđeno

Kaj se tiće rasprave igra / igrica - igra je pravilno, a igrica nije. Čaj je pravilno, ćaj nije. Moramo educirati mlađariju i derane blentava pogleda, kad već roditelji ne znaju ...

Kaj se tiće inf. pismenosti - da nije bilo igara danas nebih imao comp i 2 lapa doma, da ne govorim o hrpama novaca utučenih kroz godine i nije mi žao ( mojoj ženi naravno je, ali to je druga priča ... ). Da ne spominjem kako su mi igre pomogle oko Engleskog jezika - što razumijevanja, što pisanja...

Nemojte mi tu igre omalovažavati !

Inaće - kaj se tiće štancanja love - UVIJEK je bilo tako ! Samo je danas više izraženo. Vjerovao ti ili ne, ali razvojni studio radi igru da bi nedaj Bože zaradio! Sad imaš firme ala EA koji su inovativni koliko i šoder i imaš firme ala Blizzard koji ruši sve rekorde u igrivosti - ne samo WoW već i WC, SC, D1, D2, Westwood, Black Isle, Interplay ( danas skoro pokojni ... ), meni danas vrlo drag CCP i njihov EvE online itd.
Staro 16.04.2007., 09:30   #29
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
Autor Fera_os Pregled postova
Znači, kažete, nije neki shit od igrice??
Ma onako, grafika i efekti su bolji od same igre. Nije loša ali vidio sam i bolje, ipak mi je rainbow six vegas bolji.

Citiraj:
Autor Paske Pregled postova
Kaj se tiće rasprave igra / igrica - igra je pravilno, a igrica nije. Čaj je pravilno, ćaj nije. Moramo educirati mlađariju i derane blentava pogleda, kad već roditelji ne znaju ...
Izgleda da nam je uzaludno

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 16.04.2007., 09:55   #30
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

A mislim da i nakon jedne stranice ot-a mozemo zakljuciti raspravu...Za nastavak otvorite novu temu naslova igra ili igrica i nastavite dalje...
Editirah i naslov da se moze nastaviti raspravljati o toj igri. Hvala!
E.T. je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno