|
![]() |
#1 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
komp mi se gasi (tm)
eto, komp se gasi često, najčešće i samo u zadnje vrijeme plavi BOSD bad_pool_header equal_or_less wdmaud.sys i ostale razne greške se jave (u BOSD) ne mogu skužiti u čemu je problem. bio je u hgspotu na servisu i rekli su da mu nije ništa. da je radio 8h i da se nije ugasio. isproban je pc markom 2005 a od četvrtak mi se već najmanje pet puta ugasio gasi se najradije kad malo više programa upalim i radim nešto zahtjevno. spojio sam komp na lan mrežnu s cimerom i čim je započeo promet preko filezilla servera i ftp-a -> BOSD stavio sam mrežnu u drugi pci slot, jer me je to i prije zezalo. nisam više isprobavao LAN, ali se još nijednom nije ugasio sumnajm da nije do windowsa, zato jer mi se ugasio prilikom reisntalacije windowsa p.s. sutra ću na faksu poskidati programe sa stikija, pa odvrtjeti te sve programe dat ću mu još jednom pokušaj reinstalacije ram sam isprobao i nikakve greške ne dobivam. sad bih htio wd disk isprobati. nije bilo nikakvih bad sectora u cdeckdisku. s kojim još programima da provjerim? hd tune? i što da radim? pliz pomoć, lud sam već |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
tako ti je i meni, samo IRQL NON LESS OR EQUAL i page foult in nonpaged area sa kmixer.sys naravno reinstall win je pomogo i sad nemogu ugasit ni restartat komp... neznam šta da ti kažem, vjerojatno je .sys corrupt. upiši na google wdmaud.sys i pogledaj za šta je vezan i probaj neš tako popravit.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako si utvrdio da HDD nema Bad sectora, nema potrbe vrtit HD Tune. Probaj sam SuperPI-jem, OCCT, Prime 95... Vrti ih što duže. Al to uopće ne mora značiti da ćeš s tim rješit problem. Dobro je terminator reko, reinstall winsa pomaže odnosno Format C. A inače kad se BSOD dogodi obično se ide metodom eliminacije komponenata da budete sigurni da nije ta i ta.
![]() |
#5 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
evo i c/p za .sys : wdmaud.sys is located in the folder C:\Windows\System32\drivers. Known file sizes on Windows XP are 82944 bytes (92% of all occurrence), 77440 bytes. The driver can be started or stopped from Services in the Control Panel or by other programs. wdmaud.sys is a Windows core system file. The program has no visible window. It is a Microsoft signed file. There is no detailed description of this service. wdmaud.sys seems to be a compressed file. Therefore the technical security rating is 0% dangerous. Important: Some malware camouflage themselves as wdmaud.sys, particularly if they are located in c:\windows or c:\windows\system32 folder. Thus check the wdmaud.sys process on your pc whether it is pest. We recommend Security Task Manager for verifying your computer's security.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|