|
![]() |
#182 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
hehe ovo je odlican poredak na startu ,,,,,, Hamilton iz utrke u utrku pokazuje i dokazuje kako ce on biti vozac No.1 dosta dugo jer kako je krenio stvarno nece biti nista cudno ako cak ove sezone pokupi naslov (oke ono neznam da ce bas toliko dobro ici ali.... nikad se nezna ![]() Massa heh neznam sa reci za njega opet pole ali pitanje je dal on to moze iskoristiti kao Alonso i Kimi,,,, i napokon ce biti fight izmedu te dvojice,,, ono mozda obojica voze ko babe pa se mozda i nece na stazi direktno boriti nego kroz boksove,,,,,,, no stvarno bi bilo najc da se fightaju na stazi,,, pa i ako se spucaju jedan u drugog nije bad samo da ne budu babe ko do sada... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Premium
|
A pazite ovo: http://f1.gpupdate.net/en/news/2007/...have_had_pole/ Napravio je pogresku u zadnjem krugu, veli da bi bio inace prvi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
U Q3 Kimi u brzom krugu a ovaj u zavoju skoro stane,... Na usporenoj snimci mi se ucinilo kao da je cak bilo dodira ali je prebrzo prosla nisam dobro skuzio... Ali inace imam veliki odbojnost prema njemu (netrpeljivost),.. U lošim momcadima ima X puta boljih vozaca od njega pa mi nije jasno kako on prezivljava vec 2 godine sa tako lošim vožnjama... Pazite ovo: http://img206.imageshack.us/img206/108/qqqfc0.png najbolja vremena po pojedinim sektorima u fazama kvalifikacija su identicna za sva tri sektora kod Mase i Hamiltona EDIT: evo kazu da nije bilo dodira ali bilo je to jako, jako blizu,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Premium
|
ma Fisico ![]() a Hamilton ono je da mogao je MOZDA i da nije imao ono kocenje u prvom sektoru mislim da ne bi bas samo tako islo Massa kvalifikacije stvarno ***eno odradi,,,,,, no sve to nije vazno kad ga Hamilton pojede u utrci ![]() Zadnje izmijenjeno od: speedy-3. 14.04.2007. u 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
|
Upravo. Sutra ce oprat Massu na startu. Mozda ga cak i Kimi i Alonso preteknu (Massu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
nadam se da Massa nece usrat start ko zadnji put. Inace, zanimljivo je bilo ono izbacivanje dima iz Hamiltonovog bolida (cak 3x) , sve mi se cini da nesto nece bit u redu. Svaka cast, sjajno je odvozio kvalifikacije, Alonso se moze polako pitati..sve mi se cini da ce mu ipak smjestiti na kraju u korist Alonsa. Džan Karlo je najbolji ![]()
![]() |
#197 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Nadam se da nece, jer mi je mali drag, Alonsu može... ![]() ![]() ![]() Ja bi rekao da je to povezano sa time što dugo stoje na mjestu upaljeni i griju se pa onda kad se malo jace stisne gascina moraju ispuhat pregijano ulje i vodu za hlađenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Je suis Schumi
|
Možda je bilo iz mjenjača ![]() ![]() ![]() ![]() Opakog je kolegu dobio Fernando ![]() ![]()
![]() |
#200 |
Je suis Schumi
|
![]() |
#201 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() BTW netko je spomenuo onaj dim na Hamiltonovom bolidu, sjetite se da je zadnji put u Maleziji na testiranjima imao 4 retrovizora, i to upravo da prati dim iz motora. Navodno McLaren ima bolje izvedeno hladjenje motora nego Ferrari, tako da hoce da izvuku maksimum iz motora. Stoga nema razloga za brigu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
![]() Ferrari, sorry morao sam ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
|
A mistype, sta ces ![]() Massa najavljuje borbu: http://www.autosport.com/news/report.php/id/58095 Kaze da ovaj put nece ostavit mjesta McLarenima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Premium
|
ma Massa hehe ipak je to Hamilton iza njega,,,,,,, sto se tice onoga da bi i Alonso i Kimi mogli proci Massu to se nece desiti osim ako Massa opet nebude imao mali izlet sa staze,, a Hamilton i ako ga ne okine na samom startu u toku utrke sigurno hoce ako mu bolid bude dosta brz da drzi Ferrari,,, je da su blizu ali mislim da Ferrari ipak jos ima malu prednost inace i ja sam full za Ferrari otkako pratim F1 samo sto sada malo manje zato sa im Kimi vozi (nepodnosim ga) za Alonsa sam navijao dok je bio u Renaultu,,,,, tesko mi pala prosla sezona kad su se bas MS i Alonso morali boriti koliko god da sam bio za Alonsa na MSovoj strani sam puno duze i bas sam htjeo da ode u mirovinu kao aktualni sv. prvak,,,,,, sad njega nema pa mi je ostalo da za Massu navijam kad nemam za koga drugoga,,,,, a Alonso mi se zgadio zbog svojih mutavih izjava i prije i nakon prelaska u Mclaren a McLaren inace bas i nevolim jos od Hakkinena i njegovih borbi s MSom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Hamilton uzvraca Massi: http://www.autosport.com/news/report.php/id/58100 ![]() ![]() ![]() A ovo mi je najjace: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#208 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Mislim da će bit velike borbe na startu i nadam se da će BMW profitirat, samo će čekat da se ovi naguravaju i proći naprijed. Volio bi to vidjeti! ![]() ![]()
![]() |
#209 |
Premium
|
Alonso je no1.,Raikkonen 2.... ![]() Ja misli ma će to ovako izgledati sutra:1.Massa, 2.Alonso, 3.Raikkonen, 4.Hamilton, 5.Kubica.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Je suis Schumi
|
![]() |
|
|